Cea mai buna placa de par profesionala – Top placi de par (2021)

Lista cu produse de top pentru cea mai bună placă de păr 

1. Cea mai bună placă de păr în general, cu senzor de protecţie termică: Placa de îndreptat părul Remington Keratin Therapy Pro S8590

“Cea mai bună placă de păr în general, perfectă chiar şi pentru părul uscat şi deteriorat, este cu siguranţă placa pentru îndreptat părul Remington Keratin Therapy Pro S8590. Datorită tehnologiei superioare de protecţie cu keratină şi senzorul de protecţie termică, părul dumneavoastră va fi îndreptat în cele mai bune condiţii, având un aspect de păr lucios şi hidratat, ca la salon.”

2. Cea mai bună placă de păr cu înveliş din mătase şi cel mai lung cablu: Placa de îndreptat părul Remington S9600

Placa de întins părul Remington S9600 este perfectă pentru persoanele care au priza la distanţă, datorită cablului cu lungimea de 3 metri. Plăcile cu înveliş ceramic lungi şi subţiri de îndreptat părul sunt insuflate cu proteine din mătase ce permit plăcilor să alunece uşor şi lin pe părul dumneavoastră, lasandu-l drept şi lucios, ce va întoarce toate privirile asupra dumneavoastră.”

3. Cea mai bună placă de îndreptat părul cu funcţie ionică: Placa de îndreptat părul Remington S7710

“Părul dumneavoastră se încreţeşte rapid şi este predispus la electrizare? Dacă răspunsul este “da”, atunci placa PRO-Ion Straight de la Remington este soluţia. Placa are 9 trepte de temperatură ce ajung până la 230 de grade. Plăcile de îndreptat părul sunt îmbogăţite cu ioni negativi ce vă vor lăsa părul drept şi îl vor proteja de încreţire şi electrizare, avânt efect antistatic.”

4. Cea mai bună placă de păr cu extract de perle: Placa de îndreptat părul Remington S9500

“Cu un design deosebit, într-o combinaţie de negru si alb, placa de păr Remington S9500 are cele mai netede plăci din ceramică îmbogăţite cu extract de perle menite să lase părul neted, lucios şi hidratat pe termen lung. Este un produs special datorită calităţii superioare a plăcilor de păr şi senzorilor speciali de oprire a plăcii după o oră în care nu a fost folosită.”

5. Cea mai bună placă de îndreptat părul cu infuzie de ulei de argan:  Placa de îndreptat părul Remington Shine Therapy S8500

Placa de îndreptat părul Remington Shine Therapy este special concepută pentru părul uscat, care are nevoie de un plus de strălucire. Datorită infuziei de ulei marocan  de argan ce se găseste în plăcile cu înveliş ceramic, părul va fi mai neted, şi foarte strălucitor. Utilizată în condiţii optime, părul dumneavoastră va fi hrănit, drept şi lucios toată ziua, fără probleme.”

6. Cea mai bună placă pentru îndreptat părul des: Remington PRO-Ceramic Extra S5525

Placa de îndreptat părul Remington PRO-Ceramic Extra are cele mai mari plăci de îndreptat părul, perfecte cumpărătorilor cu un păr lung, des sau creţ. Plăcile cu înveliş ceramic vă vor proteja părul în timpul utilizării, iar mărimea plăcilor de păr vă va permite controlarea părului rebel în doar câteva momente.”

7. Cea mai bună placă de îndreptat părul cu învelis din ceramică superioară cu turmalină: Placa de îndreptat părul Remington S3500

“Datorită plăcilor de îndreptat părul cu înveliş ceramic cu turmalină, acest produs va oferi părului dumneavoastră un efect antistatic ce vă va ajuta să controlați chiar şi cel mai rebel păr în doar câteva momente. Placa de îndreptat părul Remington S3500 este perfectă pentru toate tipurile de păr şi va satisface chiar şi cei mai pretenţioşi cumpărători.”

Alegerile noastre de top pentru cea mai buna placa de par 

#1. Cea mai bună placă de păr în general, cu senzor de protecţie termică: Placa de îndreptat părul Remington Keratin Therapy Pro S8590

 Cea mai bună placă de păr, cu senzor de protecţie termică: Placa de îndreptat părul Remington Keratin Therapy Pro S8590

Placa de îndreptat părul Remington Keratin Therapy Pro S8590 este perfectă chiar şi pentru cel mai uscat păr, datorită tehnologiei inovative de protecţie cu keratină. Plăcile profesionale cu  înveliş ceramic vă protejează părul de temperaturile ridicate pe care le puteţi aplica.

 În plus, acest produs este conceput cu numeroşi senzori pentru butonul pornit/oprit semnalizat, pentru senzorul de protecţie, sistemul digital integrat cu cinci setări de temperatură, încălzire rapidă în 15 secunde cu semnalizare sonoră, funcţie de blocare a temperaturii, funcţie de creştere imediată a temperaturii, funcţie de oprire automată după o oră, sistem de blocare a plăcilor. 

Designul acestei plăci este deosebit, venind în culoarea aurie, cu plăci negre, şi ecranul cu funcţiile de control este aşezat într-un mod profesional, foarte practic, ce vă va transforma utilizarea plăcii intr-o experienţă plăcută. În final, veţi avea un păr drept, hidratat, lucios, ce va atrage atenţia tuturor. La achiziţionarea acestui produs veţi primi cadou o husă termorezistentă pentru depozitarea plăcii de păr.

#2. Cea mai bună placă de păr cu înveliş din mătase şi cel mai lung cablu: Placa de îndreptat părul Remington S9600

Cea mai bună placă de păr cu înveliş din mătase şi cel mai lung cablu: Placa de îndreptat părul Remington S9600

Placa de îndreptat părul Remington S9600 este perfectă pentru orice persoană ce doreşte să îşi îndrepte părul acasă. Este foarte practică, datorită cablului cu o lungime impresionantă de 3 metri, suficient pentru utilizarea plăcii indiferent de poziţionarea prizei. Plăcile de păr au un înveliş ceramic îmbogăţit cu proteine din mătase, menite să lase părului un luciu natural, sănătos, ce va atrage cu siguranţă privirile tuturor. 

Acest produs are numeroase funcţii ce vă vor ajuta în utilizarea cea mai eficientă a plăcii, cu scopul de a obţine rezultatul dorit într-un timp cât mai scurt. Aceste funcţii speciale sunt: Control de temperatură, afişaj digital, oprire automată, blocare temperatură. Placa funcţionează cu o tehnologie Display LCD. La achiziţionarea acestui produs veţi primi cadou husa pentru depozitarea plăcii de păr.

#3. Cea mai bună placă de îndreptat părul cu funcţie ionică: Placa de îndreptat părul Remington S7710

Cea mai bună placă de îndreptat părul cu funcţie ionică

Placa de îndreptat părul Remington S7710 este perfectă persoanelor cu un păr fin, uscat sau creţ, care se elctrizează foarte rapid. Produsul foloseşte tehnologia Triple Ionic, ce îmbogateşte părul cu electroni negativi, meniţi să ofere un efect antistatic părului dumneavoastră. Are nouă setari de temperatură, iar ecranul digital arată toate setările, pentru o utilizare cât mai eficientă a plăcii de îndreptat părul.

 Aceasta include numeroase functii, cum ar fi controlul temperatură, afisajul digital, oprirea automată, ionizarea, cablul rotativ, easy lock, plăci mobile. Temperatura maximă este de 230oC şi se încălzeşte foarte rapid, în doar 15 secunde. Placa vine în culoarea albastră iar la achizitionarea produsului veţi primi cadou o husă pentru depozitare.

#4. Cea mai bună placă de păr cu extract de perle: Placa de îndreptat părul Remington S9500

Cea mai bună placă de păr cu extract de perle

Pentru persoanele cu un rafinat simţ al esteticii, placa de îndreptat părul Remington S9500 este un produs calitativ ce va atinge rezultatele dorite şi va arăta perfect în orice încăpere, fiind un produs frumos decorat. Designul interesant al acestei plăci de îndreptat părul este realizat din combinarea albului, cu imprimeu floral şi negrul rafinat al plăcii.

 În ceea ce priveşte tehnologia plăcii de păr, aceasta foloseste tehnologia LCD, şi are numeroase funcţii precum controlul de temperatură şi oprirea automată. Plăcile au un înveliş de ceramică superioară cu extract de perle menite să ofere părului o strălucire uimitoare, vizibilă imediat după utilizare.

Placa de păr se încălzeşte foarte rapid, fiind capabilă să ajungă la temperatura maximă în doar 10 secunde, iar cablul cu lungimea de 3 metri vă permite mişcarea liberă şi îndreptarea părului indiferent poziţionarea dumneavoastră faţă de priză.

Placa de îndreptat părul Remington S9500 vă oferă un păr perfect îndreptat, cu un luciu final minunat. Părul va avea un aspect sănătos, datorită metodelor de protecţie a părului găsite în tehnologia produsului.

#5.  Cea mai bună placă de îndreptat părul cu infuzie de ulei de argan: Placa de îndreptat părul Remington Shine Therapy S8500

Cea mai bună placă de îndreptat părul cu infuzie de ulei de argan - Placa de îndreptat părul Remington Shine Therapy S8500

Placa de îndreptat părul Remington Shine Therapy S8500 este perfectă pentru orice tip de păr, menită să fie utilizată numai pe părul uscat. Plăcile, într-o culoare surprinzătoare de turcoaz, cu învelis de ceramică superioară şi infuzie de ulei marocan de argan vă vor îndepta părul la temperatura dorită, cuprinsă între 150 şi 230oC, oferind totuşi protecţie împotriva temperaturii aplicate asupra părului, datorită materialelor calitative.

În plus, infuzia de ulei marocan de argan va oferi părului hrănire şi strălucire, obţinând astfel cel mai frumos şi sănătos păr. Funcţiile plăcii sunt unele tipice, uşor de utilizat şi foarte eficiente în îndreptarea părului, cum ar fi controlul temperaturii şi oprirea automată, acestea funcţionând cu tehnologia Display LCD si LCD.

 Încălzirea plăcii este foarte rapidă, în numai 15 secunde de la selectarea temperaturii. La achiziţionarea acestui produs veţi primi cadou şi o husă pentru depozitare, dintr-un material termorezistent, astfel încât veţi putea pune placa în husa deşi este încă încinsă după utilizare.

#6. Cea mai bună placă pentru îndreptat părul des: Remington PRO-Ceramic Extra S5525

Cea mai bună placă pentru îndreptat părul des: Remington PRO-Ceramic Extra S5525

Pentru persoanele care sunt mereu pe fugă şi îşi doresc un păr perfect drept, dar nu au suficient timp pentru o selecţionare atentă a părului în  vederea îdreptării acestuia, cea mai bunî alegere este placa de îndreptat părul Remington PRO-Ceramic Extra S5525. Partea impresionantă la acest produs sunt dimensiunile plăcilor pentru îndreptarea părului, de 45mm în lăţime şi 110mm în lungime. 

Aceste caracteristici sunt perfecte pentru persoanele cu un păr lung şi des, deoarece părul va fi îndreptat într-un interval de timp mult mai mic, plăcile fiind extra-late. Datorită acestui concept inovator al plăcilor, dumneavoastră veţi beneficia de cel mai bun unghi de întreptare a părului, având astfel control chiar şi asupra celui mai rebel tip de păr. 

Plăcile sunt de o calitate superioară, cu un înveliş din ceramică, menit să protejeze părul de temperaturile ridicate la care este expus. Părul dumneavoastră va rămâne aranjat pe toată durata zilei numai cu ajutorul plăcii de îndreptat părul Remington PRO-Ceramic Extra S5525. La achiziţionarea acestui produs veţi primi cadou şi o husă de protecţie.

7. Cea mai bună placă de îndreptat părul cu înveliş din ceramică superioară cu turmalină: Placa de îndreptat părul Remington S3500

Cea mai bună placă de îndreptat părul cu înveliş din ceramică superioară cu turmalină - Placa de îndreptat părul Remington S3500

Pentru persoanele cu un păr fin, fragil, cu tendinţă de electrizare, placa perfectă pentru îndreptarea părului este Remington S3500. Plăcile subţiri permit îndreptarea părului încă de la rădăcină, iar încălzirea plăcilor se face foarte rapid, chiar şi în 15 secunde de la pornirea plăcii.Cele două plăci de îndreptare sunt de calitate superioară, fiind învelite cu un strat de ceramică şi turmalină, menite să protejeze şi să hidrateze părul.

Este uşoară şi subţire, perfectă pentru transportarea acesteia oriunde călătoriţi. Funcţiile speciale ale plăcii de păr, cu control de temperatură, oprire automata, blocare a temperaturii şi cablu rotativ, oferă utilizatorilor o experienţă placută, uşoară şi lipsită de probleme pe parcursul întregii acţiuni de îndreptare a părului.

Placa de îndreptat părul Remington S3500 este perfectă pentru orice persoană, de la începători până la cei mai mari profesionişti. Mai mult decât atât, la achiziţionarea acestui produs veţi primi cadou o husă termorezistentă pentru păstrarea plăcii de păr.

Ce este important când căutăm cea mai bună placă de păr? 

1. Temperatura maximă de încălzire a plăcilor.

Deşi este recomandat să nu se depăşească temperatura de 200 de grade în îndreptarea părului, în cazul persoanelor cu părul creţ şi foarte des, este necesară aplicarea unei temperaturi mai ridicate cu scopul de a obţine rezultatul dorit pe parcursul întregii zile.

2. Lăţimea plăcilor de îndreptare a părului. 

După cum se ştie, suprafaţa acoperită de plăcile de păr ajuta semnificativ în ceea ce priveşte timpul îndreptării părului. Dacă dumneavoastră aveţi părul lung sau foarte des, este recomandat să optaţi pentru o placă de păr cu o acoperire mai mare, întrucât puteţi pierde foarte mult timp în îndreptarea părului folosind un produs cu nişte plăci mai înguste, specifice persoanelor cu un păr scurt.

3. Calitatea produselor din care sunt construite plăcile pentru îndreptarea părului

Cu toţii ştim efectele negative ale aplicării temperaturilor ridicate asupra firului de păr, dar compoziţia plăcilor de păr ajuta semnificativ în protejarea părului dumneavoastră. De preferat este sa optaţi pentru o placă de păr cu înveliş ceramic.

4. Senzorii de temperatură

Cu cât o placă are mai mulţi senzori de protecţie, cu atât părul dumneavoastră va fi mai protejat. Pentru cea mai mare siguranţă a părului dumneavoastră când doriţi să îl îndreptaţi, este bine să optaţi pentru o placă cu cât mai mulţi senzori de căldură, meniţi să protejeze părul chiar şi în momentele în care dumneavoastră nu observaţi.

Cea mai bună placă de păr – Păreri de pe forum 

Maria Popescu

Este foarte bună placă de îndreptat părul Remington Keratin Therapy Pro S8590. Îndreaptă foarte bine chiar la 180 de grade, având efect după o singură utilizare, pentru 3-4 zile în condiţiile în care am stat şi în umiditate crescută, l-am şi prins cu elastic. Menţionez că m-am informat înainte să mi-o achiziţionez, m-au ajutat review-urile. Per total, sunt mulţumită de această placă, însă am achizitionat-o de o săptămână sau două până să vină comanda.