Cea mai buna patura electrica – Pareri, Forum, Pret (2021)

Lista cu produse de top pentru pătura electrică

Cea mai bună pătură electrică cu temperatură reglabilă: Pătură electrică cu dublă încălzire 

„Această pătură electrică, proiectată pentru două persoane are ca scop prevenirea rigidizării musculare dimineața și mulțumește nu doar prin mărime și materialul moale din microfibră, dar și datorită celor 8 trepte de temperatură, ușor reglabile, cu o încălzire în doar 15 minute.”

Cea mai sigură pătură electrică: Pătura electrică DAGA SOFTY PLUS

„DAGA este specialist în pad-uri de încălzire și știe cum să ofere o pătură electrică sigură cu oprire automată dupa 3 ore de funcționare, avertizare luminoasă, protecție la supraîncălzire și autotest luminos, controlată și testată foarte strict conform standardelor Europene de siguranță, rezistând la spălarea la mașina pana la 40 de grade.”

Cea mai bună pătură electrică ieftină: Pătură cu încălzire electrică  ECG ED 8026

„Această pătură electrică este mai mult decât o pătură simplă, garantată să asigure confortul necesar datorită suprafeței foarte moale la atingere, a dimensiunilor de 150 x 80 cm și a încălzirei de 30 de minute, oferind si siguranță prin protecția la supraîncălzire la cel mai avantajos preț.”

Cea mai bună pătură electrică din lână: Pătură electrică pentru încălzire

„Datorită  temperaturii de maxim 60° C cu un consum de 60W și a materialului gros din lână, această pătură îmbunătățește circulația, reduce durerile reumatice și articulare, calmează mușchii rigizi, ajută la relaxare și la îmbunătățirea stării de spirit și este perfectă pentru nopțile reci de iarnă.”

Cea mai ușoară pătură electrică: Pătură electrică

„Această pătură electrică cu 3 trepte de încălzire perfectă pentru îmbunătățirea sănătății și încălzirea corpului pe timp de iarnă datorită materialului moale și fin la atingere din 100% poliester, ușor și plăcut, fără a pune presiune pe corp, pentru o încălzire rapidă și eficientă.”

Alegerile noastre de top pentru pătura electrică

#1 Cea mai bună pătură electrică cu temperatură reglabila: Pătură electrică cu dublă încălzire

Cea mai bună pătură electrică cu temperatură reglabila

Pătura electrică cu dublă încălzire este o pătură mare, pentru doua persoane, cu material din microfibră foarte moale la atingere fiind un mod elegant și practic pentru încălzire pe timp de noapte sau zi. 

Această pătură electrică este foarte ușor de folosit datorită telecomenzii care ajută la alegerea unei temperaturi din 8 niveluri de încălzire pentru satisfacerea preferințelor fiecăruia și a cronometrului care oprește încălzirea după trecerea timpului fixat. Pătura are nevoie doar de 15 minute de încălzire înainte de culcare pentru încălzire completă. 

Ba mai mult, această pătură este rezistentă la mașina de spălat datorită încărcătorului și a cablului detașabil. De asemenea, această pătură este cea mai bună opțiune pentru probleme de sănătate precum nevralgia, rigiditatea musculară și a îmbunătățește stării de spirit.

Dimensiunile mari ale paturii de 150cm x 160 cm sunt perfecte pentru întinderea păturii pe pat alături de persoana dragă sau a așezarii păturii pe umeri sau pe picioare împreună cu un membru al familiei.

#2 Cea mai sigură pătură electrică: Pătura electrică DAGA SOFTY PLUS

Cea mai buna si sigură pătură electrică

Produsele DAGA sunt de calitate superioara datorită experienței și a vechimii în domeniu, fiind testate și controlate conform standardelor Europene de siguranță și de calitate.

Pătura electrică DAGA SOFTY PLUS, cu o putere de 120w, are 3 trepte de temperatură cu afișaj LCD reglate cu ajutorul unei telecomenzi foarte ușor de folosit și include o oprire automată dupa 3 ore de funționare cu avertizare luminoasă și un autotest luminos ceea ce îi oferă un plus de siguranță. Pătura este ușor de spălat la mână sau la mașina de spălat rezistând pana la 40 de grade.

Dimensiunile acesteia sunt de 180 x 140 cm, o greutate de 2,1 kg, și are un material catifelat și plăcut la atingere. Pătura poate fi folosita ca si cuvertură sau se poate întinde pe canapea, fiind cea mai bună alegere pentru a încălzi spatele, mainile sau picioarele, prevenind rigiditatea musculară de dimineață. 

#3 Cea mai bună pătură electrică ieftină: Pătură cu încălzire electrică ECG ED 8026

Cea mai bună pătură electrică ieftină

Pătura cu încălzire electrica ECG ED 8026 prezintă toate calitățiile unei pături electrice de top, la cel mai avantajos preț. Cu o putere de 60w si două trepte de încălzire această pătură încălzește foarte bine în doar 30 de minute și menține căldura pentru mult timp datoriă materialului fleece superpolar, 100% poliester.

Această pătură cu dimensiuni de 150 x 80 cm este foarte ușor de folosit și împachetat. Include un cablu de alimentare de 2m care face posibilă alegerea unui loc care să nu fie aproape de o priză electrică. Temperatura poate fi reglată cu ajutorul unei telecomenzi cu cablu și poate fi fixată pe corp cu o centură de fixare, oferind posibilitatea deplasării sau a păstra mâinile libere pentru a citi o carte sau a bea o cană cu ceai.

#4 Cea mai bună pătură electrică din lână: Pătură electrică pentru încălzire

Cea mai bună pătură electrică din lână

Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră cu această pătură electrică pentru încălzire. Poate fi folosită pentru a menține sănătatea dumneavoastră chiar și pe timpul sarcinii. Controlul temperaturii este foarte ușor, oprind automat căldura când se atinge temperatura selectată.

Avantajele acestei pături includ reducerea durerii reumatice sau a articulațiilor, indepărtarea tipurilor de nevralgii, îmbunătățește circulația sângelui și ajută la relaxare. Cu un consum de doar 30w, atinge o temperatura maxima de 60 de grade, putând fi dată mai încet pe una dintre cele 3 trepte pana la 32 de grade.

Acestă pătură este menită să mențină căldura creată prin materialul ei gros si maole la atingere din lână de culoare albastru.Mai mult de atât, pătura poate fi spălată la mașina de spălat fără frica deteriorării, după deconectarea cablului de alimentare,dar este recomandata spălarea la mână pentru a ajuta la persistența în timp a cusăturilor.

#5 Cea mai ușoară pătură electrică: Pătură electrică

 Cea mai ușoară pătură electrică

Dacă vreți să vă încălziți fără să simțiți că aveți o greutate apăsătoare pe umeri, această pătură electrică este perfectă pentru încălzirea corpului fără nicio problema. Materialul din 100% poliester, de dimensiuni medii de 150 x 80 cm pentru o singură persoana, este foarte ușor, dar cu o capacitate mare de a încălzi și de a reține căldura.

Pătura electrică face posibilă reglarea temperaturii pe 3 nivele care cresc de la 32 de grade până la 60 de grade cu un consum minim de energie. Datorită puterii sale de căldură, această pătură ajută la rezolvarea problemelor de sănătate și ajută la relaxare. Pătura poate fi purtată pe umeri sau poate fi întinsă pe pat pentru a menține căldura pe parcursul nopții pentru a prevenii rigiditatea musculară de dimineață, cu protecție împotriva supraîncălzirii.

Ce este important când căutam o pătură electrică?

Siguranța

Cel mai important luncru de verificat este siguranța păturii electrice, mai exact sa fie dotată cu un cablu de alimentare detașabil și protecție împotriva supraîncălzirii pentru a preveni accidente nedorite pe timpul nopții când căldura nu poate fi controlată. Acest lucru poate fi verificat și de experiența firmei în acest domeniu, dar și în respectarea regulilor de siguranță.

Treptele de temperatură

Chiar dacă ecest lucru nu pare important la prima vedere, veți observa după cumpărare păturii ca acesta este primul lucru la care vă veți uita. O pătură cu cât mai mult și diverse trepte de temperatură vă va ajuta să vă încălziți nici prea tare nici prea puțin depinzând și de vremea de afară. Acest lucru va face posibilă satisfacerea oricui fără frica că ați reglat temperatura greșit și nu vă veți încălzi cum vă doriți pe timpul nopții.

Tipul de material

Preferința la tipul de material depinde de la persoană la persoană, dar găsirea unui material pe gustul dumneavoastră este foarte important. Găsirea unui material plușat, fin și plăcut la atingere mai gros sau mai subțire poate face toata diferența dintre două pături. O pătură mai groasă si mai grea va elibera stresul si va menține căldura pentru mai mult timp, în timp ce o pătură mai subțire și mai ușoară e preferată de persoanele care iși doresc căldură moderată și fără prea multă reținere fizică.

Dimensiuea păturii

Dimensiunea păturii este de asemenea foarte importantă deoarece vreți să cautați o pătură care să vă acopere în totalitate pe dumneavoastră sau, dacă vă doriți o pătură pentru doua persoane, atunci ar trebui sa căutați o pătură cu dimensiuni mai mari. Dacă cumpărați o pătură prea mică aceasta nu iși va putea face efectul în totalitate, ca prin urmare veți pierde din calitatea păturii.

Pătura electrică – păreri de pe forum

Camelia Nițu

„Este prima oară când cumpăr pătura electrică cu dublă încălzire și sunt foarte mulțumită. Nu a trecut nicio noapte în care să nu o folosesc. Este un produs excelent și mult mai util decât credeam”

Emilia Mocanu

„Folosesc pătura electrică cu dublă încălzire în fiecare zi de o săptămână deja și sunt foarte surprinsă cu cât de bine încălzește. Nu am avut nicio problemă cu ea. Cea mai bună modalitate de folosire si se pare sub așternut pe pat, iar pentru mine treapta a treia este perfectă. O recomand cu încredere tuturor persoanelor care au probleme cu frigul sau cu dureri musculare!”

Andrei Rusu

„O achiziție foarte bună. Dupa ce am încercat mai multe pături, pătura electrică DAGA SOFTY PLUS este cea mai bună. Are un material foarte moale și plăcut la atingere, iar din punctul meu de vedere își merită toți banii.”