Nivela Laser – in Pareri Forum, Pret Nivela Laser (2021)

1. Cea mai bună nivelă laser în general, cu patru baterii (AA) şi valiză de transport: Nivela laser cu linii Bosch Professional

“Cu această nivelă chiar şi un începător poate avea rezultate profesionale datorită particularităţilor uimitoare ale nivelei. Cu ajutorul celor trei linii cu rotire la 360o , Nivela laser poate executa simultan lucrări de nivelare orizontală şi verticală.”

2. Cea mai bună nivelă laser pentru interior: Nivela Laser Bosch PLL 360o

“Cu această nivelă vă puteţi alinia cu uşurinţă obiectele din casă fara a avea erori, atât pe nivel orizontal, cât şi pe diagonală, la orice unghi, datorită rotaţiilor celor 3 linii la 360o.”

3. Cea mai bună nivelă laser cu suport de perete: Nivela laser cu autonivelare Bosch PLL 360

“Cu nivela laser Bosh PLL 360 vă puteţi aşeza perfect tablourile şi alte obiecte de perete datorită razei orizontale de 360o şi liniei verticale de 120o. Cu ajutorul suportului de perete puteti aşeza nivela oriunde fără a vă încurca în construcţii sau în designul interior.”

4. Cea mai ingustă Nivela Laser multifuncţională: Bosch Professional GCL 2-15

“Nivela laser multifuncţională Bosh Professional GCL 2-15 este perfectă pentru numeroase alinieri şi nivelări, atât în mediul interior cât şi pe exterior, cu o precizie uimitoare de +/- 0.3o. “

5. Cea mai bună nivela laser cu suport multifuncţional rotativ: Bosch Professional GLL 2-10

“Datorită incredibilei nivele Bosh Professional GLL 2-10 puteţi aşeza obiectele în linii drepte perfecte, de la balustrada scărilor până la tablourile din casa, indiferent de distanţă şi unghi, deoarece această nivelă vine cu suport multifuncţional rotativ extrem de practic.”

6. Cea mai bună nivelă laser pentru planeitare: Bosch Quigo III

“Cu această nivelă laser puteţi nivela orice pe o distanța de 7 metri. Datorită suportului cu cleşte ce se adaptează în orice împrejurări, nivela vă va uşura munca, devenind indispensabilă în viaţa dumneavoastră.”

7. Cea mai “la îndemână” nivelă, cu cele mai mici dimensiuni: Bosch PLL 1 P

“Cu nivela laser Bosh PLL 1 P vă puteţi face treaba cu uşurinţă pe o distanţă de 20m. Ulterior, aceasta va ocupă un loc extrem de mic în bagajul dumneavoastră, având incredibilele dimensiuni de 154mm lungime şi greutatea de numai 0.14kg.”

Alegerile noastre de top pentru cea mai bună nivelă laser:

#1. CEA MAI BUNĂ NIVELĂ ÎN GENERAL, CU PATRU BATERII (AA): Nivela laser cu linii Bosch Professional GLL 3-80

CEA MAI BUNĂ NIVELĂ ÎN GENERAL, CU PATRU BATERII (AA): Nivela laser cu linii Bosch Professional GLL 3-80

Pentru cei mai mari profesionişti, Nivela laser cu linii Bosch Professional GLL 3-80 este cel mai bun aparat pentru nivelare ce poate fi folosit atât afară cât şi în interior. Are o vizibilitate sporită datorită diodelor ridicate. Cele 3 linii, cu rotire la 360o va ca oferi cu siguranţă cel mai bun rezultat pe un domeniu de lucru de 80 de metri şi execută simultan linii pe orizontală şi pe verticală. Această nivelă este cu siguranţă, cel mai exact produs existent pe piaţă la momentul actual, cu o acurateţe de măsurare de +/-0,2o

Mai mult decât atât, pachetul vine cu toate accesoriile incluse. La cumpărarea Nivelei laser cu linii Bosch Professional GLL 3-80 primiţi cadou o valiză de transport, un panou de vizare pentru raza laser şi 4 baterii de 1,5V LR6 AA. Această nivelă are un design specific, fiind în culoarea albastra, perfect imbinata cu negru.

#2. Cea mai bună nivelă laser pentru interior: Nivela Laser Bosch PLL 360o

Cea mai bună laser nivel pentru interior -  Nivela Laser Bosch PLL 360o

Nivela laser Bosch PLL 360 cu autonivelare perfectă în doar câteva secunde, trimite niste linii laser foarte vizibile pe o distanţă de până la 20m. Este special concepută pentru interiorul clădirilor, astfel că veţi putea aşeza în linii perfecte atât aranjamentele de perete, cât şi rafturile, grinzile, şi multe altele. Datorită funcţiei de blocare, acest aparat poate proiecta şi linii diagonale în orice unghi. 

Acurateţea de măsurare este de +/-0,4o. Mai mult decât atât, la achiziţionarea acestui produs veţi primi o geantă de protecţie şi un suport universal pe care îl puteţi aşeza cu uşurinta oriunde vă este mai confortabil, pentru realizarea unei încăperi. Această nivelă are lungimea senzaţională de numai 12,5cm şi o greutate de 0,5kg. 

#3.Cea mai bună nivelă cu laser cu suport de perete: Nivela laser cu autonivelare Bosch PLL 360

Cea mai bună nivelă cu laser cu suport de perete: Nivela laser cu autonivelare Bosch PLL 360

Nivela laser Bosch PLL 360 cu autonivelare perfectă în doar câteva secunde trimite nişte linii laser foarte vizibile pe o distanţă de până la 20m. Este special concepută pentru interiorul clădirilor, astfel că veţi putea aşeza în linii perfecte atât aranjamentele de perete, cât şi rafturile, grinzile, şi multe altele. Datorită funcţiei de blocare, acest aparat poate proiecta şi linii diagonale în orice unghi. 

Acuitatea de măsurare este de +/-0,4o.  Fiind realizată din plastic, nivela laser este practică, în culoarea verde ce este extrem de uşor de observat în cazul în care este lăsată pe jos. Conceptul este uşor de înțeles şi poate fi folosită chiar şi de amatori sau de familii ce aleg să îşi renoveze locuinţa. La achiziţionarea acestui produs veţi primi automat o geantă de protecţie şi un suport de perete. Această nivelă are lungimea senzaţională de numai 12,5cm şi o greutate de 0,5kg. 

#4. Cea mai îngustă Nivelă Laser multifuncţională: Bosch Professional GCL 2-15

Cea mai îngustă Nivelă Laser multifuncţională: Bosch Professional GCL 2-15

Căutaţi o nivelă cu laser ce să vă poată fi de folos atât în exterior, cât şi în interior, atât pe frig cât şi în zilele mai călduroase, care să fie precisă şi să funcţioneze o perioadă îndelungată de timp? Nivela laser multifuncţională Bosch Professional GCL 2-15 este răspunsul. Nivela aceasta funcţionează la temperaturi cuprinse între -10oC şi 50oC, şi poate fi depozitată în locuri cu temperaturi de până la -20oC, respectiv 70oC.

 Sistemul de autonivelare este realizat în numai 4 secunde iar laserul funcţionează pe o distanţă de 10m în sus şi 10m în jos, iar distanţa maximă de lucru este de 15m. Nivela rezistă pe o durata cuprinsă între 6 şi 22 de ore în funcţie de sarcinile pe care le realizează. Pachetul conţine o geantă de protecţie, 1/2 inserţie L-BOXX sculă electrică, 3 baterii 1,5 V LR6, un panou de vizare pentru raza laser şi un Suport rotativ RM 1 Professional.

#5. Cea mai bună nivelă cu laser cu suport multifuncţional rotativ: Bosch Professional GLL 2-10

Cea mai bună nivelă cu laser cu suport multifuncţional rotativ: Bosch Professional GLL 2-10

Nivela profesională Bosch Professional GLL 2-10 trasează linii în cruce, uşor de utilizat şi oferă linii pe distanţe de până la 10m. Cu această nivelă cu laser puteţi vedea absolut orice denivelare în casa şi vă va ajuta în aşezarea obiectelor pe perete fără să vă mai chinuiţi cu incomodele rulete şi rigle, făcând semne pe pereţi ce vor fi inestetice mult timp după poziţionarea lucrurilor.

Mai mult decât atât, cu ajutorul suportului cu cleşte rotativ ce poate fi prins pe absolut orice suprafaţă, puteţi aşeza nivela în orice unghi şi la orice înălţime, fiind perfectă chiar şi pentru montarea balustradelor la scări. Uitaţi de grija nivelării şi urmelor de pe pereţi cu Nivela Bosch Professional GLL 2-10.

Pachetul vine cu o geantă de protecţie şi un set de 3 baterii necesare pentru funcţionarea nivelei. Este uşor de folosit şi vă veţi bucura de ea mulţi ani de acum înainte.

#6.  Cea mai bună nivela laser pentru planeitare: Bosch Quigo III

Cea mai bună nivela laser pentru planeitare: Bosch Quigo III

Vă doriţi nişte suprafeţe plane în curtea dumneavoastră? Știți deja că acest lucru nu va fi niciodată posibil folosind măsurătorile cu ochiul liber, fără unelte profesionale în acest domeniu. Toate nivelele profesionale sunt prea scumpe doar pentru o grădină frumoasă, şi aţi vrea ceva la un preţ rezonabil ce să vă ofere posibilitatea planeitării suprafeţelor denivelate? Nivela laser Bosch Quigo III este, cu siguranță, răspunsul pentru problema dumneavoastră. 

Este un obiect pe care nu il veţi mai scoate din viaţa dumneavoastră, datorită uşurinţei de utilizare şi calităţii inedite oferite de acest produs. Cu o distanţă maximă de 7m, linii în cruce şi un adaptor cu montare rapidă, nivela laser Bosch Quigo III oferă o acurateţe de +/- 4o.  Toate acestea la un preţ surprinzător, ce include şi un set de 3 baterii pentru nivelă. Cu acest produs este garantat că veţi avea ce mai lină, mai plăcută curte, ce va surprinde toţi oaspeţii dumneavoastră.

#7. Cea mai “la îndemână” nivelă, cu cele mai mici dimensiuni:  Bosch PLL 1 P

Cea mai "la îndemână" nivelă, cu cele mai mici dimensiuni:  Bosch PLL 1 P

V-ati apucat de renovări în casă? Sunteţi sigur că aveţi nevoie de unelte, dar le veţi folosi foarte rar, şi mai mult decât atât, nu sunteţi un specialist, să înţelegeţi toată tehnica din spatele aparatelor profesionale? Produsul ideal pentru dumneavoastră în cazul aşezării obiectelor în linie dreaptă, este, cu siguranţă, nivela laser Bosch PLL 1 P. Este incredibil de uşor de depozitat, şi cu atât mai uşor de utilizat, ţinând cont de lungimea uimitoare de numai 154mm. 

Este eficientă pentru măsurarea distanţelor, unghiurilor şi planeităţii suprafeţelor. Distanţa maximă de măsurare este de 20m şi poate fi aşezată oriunde, datorită suportului special ce permite ataşarea nivelei chiar de perete. Veţi termina renovările mulţumit de rezultate, iar produsul va fi pentru mult timp la îndemâna dumneavoastră. Nu contează cât de nepriceput sunteţi, nivela laser va face măsurătorile în locul dumneavoastră, iar lucrurile vor fi aliniate perfect datorită acurateţii de măsurare de 0,5o

Ce este important când căutăm cea mai bună nivelă laser?

Valorile măsurate

În funcţie de ceea ce vă doriţi să faceţi cu nivela cu laser, trebuie să ştiţi că nu toate nivelele se pot ocupa de planeitate, măsurarea lungimilor şi măsurarea unghiurilor. Dacă doriţi o nivelă multifuncţională, este important să vă uitaţi la caracteristici şi la toate funcţiile acesteia, astfel încât să vă satisfacă necesităţile.

Acurateţea de măsurare

Mulţi amatori poate nu ţin neapărat la această caracteristică, întrucât nivelele în general trasează linii drepte. Totuşi, la nivel milimetric, acestea au o eroare între 0,1o şi 1o în ceea ce priveşte măsurarea unghiurilor, iar dacă va doriţi o precizie cât mai mare, veţi fi nevoit să alegeţi nivela cu cea mai mica marjă de eroare.

Distanţa maximă măsurată

De multe ori, acest detaliu este ignorat, mai ales în cazul persoanelor care mobilează spaţii interioare. Pentru spaţiile exterioare în schimb, cu cât distanţa este mai mare, cu atât mai uşor vă va fi în realizarea acţiunilor pe care le faceţi. De obicei, nivelele cu laser funcţionează pe distanţe cuprinse între 7 şi 20 de metri, dar puteţi găsi nivele ce funcţionează pe distanţe şi mai mici, iar acest lucru poate fi o mare problemă.

Greutatea

Deşi poate părea absurd, greutatea unei nivele este foarte importantă, deoarece este strâns legată de cât de practică este nivela dumneavoastră. Specialiştii ştiu cât de important este ca nivela să fie cât mai uşoară posibil, deoarece poate îngreuna considerabil bagajul pe distanţe mari, şi vă veţi obosi pe drum. Văzut din alt punct de vedere, cu cât o nivela este mai grea, cu atât mai dificil va fi să o aşezaţi în unghiul şi la distanţa dorită.

Tipul de baterie

După cum ştiţi deja, nivelele funcţionează pe baterii, iar acestea sunt diferite de la un produs la altul. Astfel, s-ar putea să aveţi nevoie de un anumit tip de baterii pentru nivela cumparată, altele decât cele pe care le aveţi deja în casă.

Unitatea de măsură

Este foarte important să ştim unitatea de măsură pe care o are nivela dumneavoastră, pentru a înţelege distanţa pe care nivela o indică. Astfel, nu veţi confunda niciodată metrii cu centimetri sau invers.

  1. Cea mai bună nivelă laser – Păreri de pe forum 

Costin Marinciu

“Folosesc Nivela laser Bosch Professional  de câţiva ani deja, în domeniul pe care îl practic. O singură dată nu m-a dezamăgit, iar precizia acestei nivele este incredibilă. Ador să-mi văd munca terminată atât de bine realizată cu acest produs, şi sper să mă țină încă atât de mult timp, deoarece îşi face foarte bine treaba şi nu aş vrea să o înlocuiesc. Cu siguranţă, îşi merită toţi banii.”

Marin Costin

Nivela laser cu linii Bosch Professional este cu siguranţă cel mai bun produs pe care l-am folosit vreodată. Liniile sunt foarte clare, şi deşi este o nivelă profesională, o poate folosi orice amator dornic să lucreze în domeniu.”

Florin Traila 

“Super tare. Nu sunt profesionist, dar am avut nevoie de Nivela Laser Bosch PLL 360o pentru a da nivelul la tavane. Se poate folosi în tot felul de aplicaţii, are funcţie de blocare a laserului, trepiedul este solid şi foarte ok, am folosit-o la diverse lucruri, ziua se vede foarte bine, noaptea are o rază de acţiune foarte mare, am încercat-o pe o parcela în câmp 20x26m, pusă în mijloc, a dus cel puţin în toate direcţiile.
Nu am nimic contra până acum, este pentru ce am avut nevoie, la 400 lei cât am dat eu pe ea chiar a fost pomană, şi-a scos toţi banii, o am de peste 6 luni. “