Cea mai buna crema cu protectie solara – pareri, forum

Lista cu produse de top pentru cea mai buna crema cu protectie solara

Cea mai bună cremă cu protecție solară pentru piele normală și mixtă: Avene SPF50+

„ Cremele cu protecție solară nu trebuie aplicate doar în zilele în care mergem la plajă, iar pentru uz zilnic, Avene SPF50+ este crema perfectă pentru ten normal și mixt!”

Cea mai bună cremă cu protecție solară pentru ten sensibil: Avene B-Protect SPF 50+

„Beneficiați de acest complex fotoprotector stabil al cremei cu protecție solară Avene B-Protect SPF 50+ destinată în mod special persoanelor cu ten sensibil!”

Cea mai bună cremă cu protecție solară cu efect de matifiere a tenului: Nivea Sun

„Pentru a evita arsurile și îmbătrânirea prematură a tenului dumneavoastră, experții recomandă folosirea zilnică a cremei cu protecție solară Nivea Sun!”

Alegerile noastre de top pentru cea mai buna crema cu protectie solara

#1. Cea mai bună cremă cu protecție solară pentru piele normală și mixtă: Avene SPF50+

Din grijă pentru tenul dumneavoastră, Avene SPF50+ este crema cu protecție solară perfectă pentru a face parte din rutina dumenavoastră zilnică de îngrijire a pielii. Având o formulă blândă, fără parabeni și fără parfum, această cremă solară nu cauzează blocarea porilor sau apariția altor coșuri, fiind, de asemenea, transparentă la aplicare.

Avene SPF50+ nu lasă urme albe și, datorită texturii sale fluide, această cremă cu protecție solară vă hidratează pielea în profunzime, protejând-o împotriva radiațiilor UVA și UVB. Experții recomandă reaplicarea acestei creme după contactul cu apa, ori de câte ori este necesar. Ingredientele sale sunt hipoalergenice, calmând și hidratând pielea, iar factorul de protecție este de 50+, asigurând o protecție sporită!

#2. Cea mai bună cremă cu protecție solară pentru ten sensibil: Avene B-Protect SPF 50+

Cu toții știm cât de dificil este să găsim produsele perfecte pentru tenul sensibil, însă Avene B-Protect SPF 50+ va fi exact produsul de care aveți nevoie în rutina voastră de îngrijire de zi cu zi! Având o formulă activă protectivă și o textură ușoară, această cremă cu factor de protecție 50+ protejează împotriva razelor nocive UV, dar și împotriva factorilor poluanți, datorită complexului fotoprotector Sunsitive Protection. Produsul este destinat utilizării atât de către femei, cât și de către bărbați, având o formulă versatilă, potrivită ambelor tipuri de ten.

Efectele anti-iritante ale Avene B-Protect SPF 50+ se datorează apei termale Avene pe care acest produs o conține în formula sa activă. Experții recomandă evitarea expunerii la soare între orele 12-16 și reaplicarea acestui produs ori de câte ori este necesar pe parcursul zilei, evitând cu grijă contactul cu ochii.

#3. Cea mai bună cremă cu protecție solară cu efect de matifiere a tenului: Nivea Sun

Nu vă mai faceți griji de arsurile solare cauzate de radiațiile UVA, UVB sau ultravioletele: Nivea Sun este produsul care vă va proteja complet tenul, fără a crea senzația neplăcută de ten gras datorită efectului său matifiant.

Tenul dumneavoastră va fi hidrata în profunzime, iar formula ușoară nu încarcă tenul. De asemenea, această cremă cu protecție solară are un efect antipigmentare care împiedică apariția petelor cauzate de soare. Ingredientele Nivea Sun sunt unele potrivite pentru a fi aplicate chiar și pe tenul sensibil, fără să cauzeze iritații și fără să încarce porii. 

Această cremă hidratează, catifelează și protejează împotriva arsurilor solare. Crema se prezintă sub forma unui flacon de 50 de ml.

Ce este important cand cautam cea mai buna crema cu protectie solara?

Filtrele

Filtrele solare sunt un prim aspect la care trebuie să aveți grijă, deoarece ele sunt cele care protejează împotriva acțiunii nocive a radiațiilor solare. Atunci când achiziționați o nouă cremă cu protecție solară, pe lângă factorul de protecție solar, trebuie să verificați și filtrele de care dispune fiecare cremă în parte.

O cremă eficientă trebuie să vă ofere protecție împotriva razelor UVA, UVB, dar și a ultravioletelor sau luminii albastre, pentru ca tenul dumneavoastră să nu îmbătrânească prematur.

Ingredientele

Cremele cu protecție solară sunt ca orice fel de creme pe care le aplicați, ingredientele acestora sunt deosebit de importante pentru sănătatea pielii dumneavoastră. Ingrediente precum parabenii, parfumul sau orice tip de alcool vă fac rău și contribuie la îmbătrânirea prematură a pielii, dar și la apariția iritațiilor și a coșurilor. 

Atunci când achiziționați o cremă cu protecție solară asigurați-vă că această este sigură pentru utilizarea la nivelul pielii sensibile a feței dumneavoastră și că vă asigură, de asemenea, un nivel optim de hidratare.

Tipul dumneavoastră de ten

Tipul dumneavoastră de ten este un alt lucru pe care trebuie să îl aveți în vedere – fiind strâns legat cu nivelul de hidratare de care tenul dumneavoastră are nevoie. Un ten gras necesită o cremă cu protecție solară cu textură ușoară, care permite pielii să respire și care nu blochează porii, iar un ten uscat necesită o cremă solară care să hidrateze în profunzime în timp ce protejează împotriva radiațiilor solare.

Pentru tenul normal sau mixt există creme speciale cu texturi ușoare, care pot fi reaplicate în funcție de necesități.

Timpul de reaplicare

Timpul de reaplicare este o variabilă care diferă în funcție de mai mulți factori, iar rezistența la apă a cremei este unul dintre aceștia. Experții recomandă reaplicarea cremei cu protecție solară după contactul cu apa, indiferent dacă aceasta este rezistentă la apă sau nu, iar în cazul utilizării zilnice, aceștia recomandă reaplicarea pe parcursul zilei de 2 sau 3 ori.

Cea mai buna crema cu protectie solara – Pareri de pe forum 

Denisa Grina

„Datorită Avene SPF50+ mi-am schimbat complet rutina zilnică de îngrijire a tenului! Este o cremă atât de ușoară, cu o textură atât de plăcută, o folosesc chiar și ca bază de machiaj!”

Raluca Florea

„Fie că vorbim despre utilizarea zilnică sau despre expunerea la soare în concediu, Avene SPF50+ este întotdeauna alegerea numărul unul! Și soțul, și copiii se bucură tot de această cremă, pentru că este foarte eficientă și se absoarbe repede în piele!”

Roxana Oanța

„Cu tenul sensibil e mai greu să alegi o cremă, însă Avene B-Protect SPF 50+ a fost perfectă pentru mine! Nu îmi ies coșuri de la ea, nici iritații, iar de arsuri solare nici nu este cazul să vorbim!”