Cea mai buna centrala electrica – pareri, forum

Lista cu produse de top pentru cea mai buna centrala electrica

Cea mai bună centrală termică, în general: Bosch Tronic Heat 3500

„Această centrală aparține noii generații de centrale electrice Bosch pentru încălzire. Este o soluție compactă și are o eficiență de 97,5%, având un design modern, cu muchii curbate.”

Cea mai eficientă centrală termică murală: Bosch Tronic Heat 3500

„Această centrală are un reglaj de putere de 3 trepte, este foarte rezistentă și necesită o mentenanță simplă a tuturor componentelor din partea frontală.”

Cea mai economică centrală termică electrică: Bosch Tronic Heat 3500

„Gama de puteri cuprinde 7 modele cu puteri între 4 și 24 kW, are un control intuitiv, dimensiuni reduse și design modern.”

Alegerile noastre de top pentru cea mai buna centrala electrica

#1. Cea mai bună centrală termică, în general: Bosch Tronic Heat 3500

Modulul electronic gestionează gradul de funcționare și uzură al elementului de rezistență prin intermediul unui software inteligent. Sarcina este distribuită uniform. Această metodă asigură o durată lungă de viață a rezistorului.

Temperatura poate fi reglată prin intermediul panoului de comandă sau controlată automat de termostatul de cameră (accesorii opționale, comandate separat). Opțiune de control al încălzirii: control adaptiv. Pregătirea apei calde menajere se face cu ajutorul unui cazan extern. 

Aparține de o nouă generație de centrală electrică Bosch pentru încălzire și este o soluție compactă pentru case și apartamente. Are o eficiență ridicată, de 97,5% (clasa de eficiență energetică D), gama largă de putere (7 surse de alimentare disponibile), un design modern, cu margini curbate, iar interfața vine cu afișaj LED Hyundai.

Este ușor de utilizat și are o operare silențioasă. De asemenea, are și un sistem antigel și sistem de protecție împotriva supraîncălzirii (limitator de temperatură). Are o eficiență ridicată și face economie de energie. 

Vine cu o pompă de circulație inteligentă Taco, cu program de deblocare, ventilație automată a pompei și control al presiunii. Centrala poate fi utilizată ca sursă principală de căldură sau ca sursă suplimentară de căldură.

#2. Cea mai eficientă centrală termică murală: Bosch Tronic Heat 3500

Gama de putere este largă, incluzând 7 modele cu putere cuprinsă între 4 și 24 kW. Are un control intuitiv direct de la panoul de control al centralei electrice și face parte din categoria de echipamente mici și compacte. Centrala are un design modern și este un dispozitiv de conectare extern, inclusiv supapă cu trei căi și permite prepararea apei calde menajere (opțional). 

Poate utiliza modulul KASK (opțional) pentru a conecta în cascadă până la 6 centrale. Pentru reglarea puterii sunt 3 trepte de viteză sunt utilizate pentru putere de la 4 la 12 kW, 6 trepte de viteză sunt utilizate pentru 15-24 kW de putere.

Este un încalzitor electric din otel inoxidabil, cu aranjament de circulatie automata.

Pentru întreținerea ei se efectuează o curățare simplă a tuturor componentelor din partea din față a centralei.

#3. Cea mai economică centrală termică electrică: Bosch Tronic Heat 3500

Pentru setarea puterii există 3 trepte de viteză sunt utilizate pentru 4 12 kW putere, 6 trepte de viteză sunt utilizate pentru 15 24 kW putere. Centrala este din otel inoxidabil, cu aranjament de circulatie automata.

Cât despre întreținere, va trebui să se efectueze o curățare simplă a tuturor componentelor din partea din față a centralei.

Iar acum câteva lucruri despre caracteristici: are o gamă largă de putere, inclusiv 7 modele cu putere cuprinsă între 4 și 24 kW. Un control intuitiv, direct de la panoul de control al centralei electrice. 

Modulul EKR (opțional) permite centralei să funcționeze în funcție de temperatura externă. Poate utiliza modulul KASK (opțional) pentru a conecta până la 6 centrale electrice.

Ce este important cand cautam cea mai buna centrala electrica?

Costul transmiterii energiei

O centrală electrică trebuie amplasată cât mai aproape de centrul de încărcare. Acest lucru reduce costurile de transmisie și pierderile de transmisie.

Spațiul

Cerințele privind spațiul și construcția centralei electrice sunt un alt punct de luat în considerare. Dacă clădirea și spațiul necesar sunt ambele mari, costul terenului, precum și al construcției va fi mare. Astfel, centralele mari din inimile marilor orașe și aproape de centrul de greutate al sarcinii nu sunt economice.

Puterea

Pentru a găsi centrala termică care se potrivește cel mai bine locuinței dvs., este necesar să aveți o bună cunoaștere a caracteristicilor casei dvs. Calculați volumul casei, înmulțiți zona cu înălțimea camerei și veți ști de câtă putere aveți nevoie.

Odată ce găsiți această valoare, trebuie să aflați care este factorul de izolație și să o raportați la volumul casei. Veți obține câteva valori comune, în funcție de cât de veche este casa. 

O casă veche și neizolată are nevoie de 60W pentru a încălzi un metru cub, în ​​timp ce o casă veche, dar izolată, are nevoie doar de 50W / m3. În cele din urmă, pentru o casă nou construită și bine izolată, este suficient 40W / m3. Valoarea puterii termice nominală poate varia între 3 kW și 200 kW sau chiar 300 kW în instalațiile industriale.

Prin urmare, pentru o casă de 100 de metri pătrați, veți avea nevoie de 12 kW de putere termică, iar pentru o casă de 200 de metri pătrați, puterea trebuie să fie dublată. 

cea mai buna centrala electrica – Pareri de pe forum

Istrate Marius

Bosch Tronic Heat 3500 este o centrală foarte bună pentru nevoile familiei mele. Nu avem o casă mare, ci una formată din 4 camere și o bucătărie micuță. Însă această centrală face față cu brio chiar și zilelor mai reci de iarnă. Nu pot spune că facturile sunt mari, ci normale pentru ceea ce înseamnă deținerea unei centrale. O recomand.”

Miruna Agachie„Bosch Tronic Heat 3500 este excelentă! O am de 5 ani și merge ca-n prima zi când am instalat-o. Eu am un apartament de 3 camere. Încălzește bine, mai ales că blocul în care stau funcționează doar pe electricitate, nu există gaz. Nu am nimic de reproșat. Cei de la Bosch au făcut o treabă excelentă. O recomand.”