Cea mai buna cafea din lume – boabe, marci, comert, pareri, forum, pret (2021)

 1. 1. Cea mai bună cafea boabe cu aromă echilibrată: Cafea boabe Lavazza Qualita Oro

“Cafeaua boabe Lavazza Qualita Oro este cea mai bună cafea, cu o aroma echilibrată ce poate fi apreciată de toata lumea, în special de cunoscători şi de cei care preferă o aromă dulce.”

 1. 2. Cea mai bună cafea cu sistem de închidere special: Cafea boabe Tchibo Barista Caffe Crema

“Această cafea excepţională are o aromă specială de care vă puteţi bucura atât la birou cât şi acasă sau într-un restaurant, fiind destinată mai ales pentru espressor.”

 1. 3. Cea mai bună cafea pentru latte şi cappucino: Cafea Boabe Lavazza Crema e Aroma

“Cafeaua boabe Lavazza Crema e Aroma vă asigură dimineţi plăcute şi clipe de linişte savurând un latte sau un cappucino cu lapte. Această cafea are o aromă placută de ciocolată şi un gust uşor de espresso.”

 1. 4. Cea mai proaspătă cafea vândută de Jacobs: Cafea boabe Jacobs Kronung Alintaroma

“Cafeaua Jacobs Kronung Alintaroma vă oferă un gust plăcut de cafea destinat să vă ofere o dimineaţă minunată şi clipe de neuitat savurând această cafea, cu boabe atent selecţionate şi prajite într-un mod unic dezvoltat de experţii Jacobs.“

 1. 5. Cea mai bună cafea pentru espresso: Cafea boabe Lavazza Espresso Gusto Pieno

“Cafeaua boabe Lavazza Espresso Gusto Pieno vă oferă o trezire energizantă datorită gustului intens de cafea din boabe bine prăjite ce oferă o aromă cu note de lemne preţioase.”

 1. 6. Cel mai bun amestec de cafea Arabica: Cafea boabe illy Arabica Selection Columbia

“Cu amestecul inedit din patru sortimente de cafea Arabica atent selecţionate vă veţi bucura de o cafea rafinată cu arome surprinzătoare de nuci, caramel, ciocolată şi chiar pâine prăjită.”

 1. 7. Cea mai intensă cafea boabe cu note finale de cacao: Cafea Boabe Lavazza Gusto Forte

“Cu inedita cafea boabe Lavazza Gusto Forte vă veţi bucura de un gust intens de cafea, destinat mai ales segmentului de Vending, dar excepţională şi uşor de savurat chiar şi acasă sau la birou, recunoscută fiind pentru aroma inedită de cacao de la final.”Alegerile noastre de top pentru cea mai bună cafea 

#1. Cea mai bună cafea cu aromă echilibrată: Cafea boabe Lavazza Qualita Oro

Cea mai bună cafea cu aromă echilibrată: Cafea boabe Lavazza Qualita Oro, 1Kg

“Datorită cafelei boabe Lavazza Qualita Oro vă puteţi bucura de momente speciale alături de prieteni şi familie, întrucât această cafea este pe gustul tuturor. Cu o aromă bogată, un miros plăcut şi un gust intens veţi avea parte de nişte momente inedite de relaxare. Qualita Oro este o selecţie de cafele dulci, Arabica, potrivită pentru toate tipurile de cafetiere. 

Prăjirea boabelor este medie iar notele florale şi fructate. Menită să satisfacă şi cei mai mari pasionati de cafele, gustul acestei cafele vă va duce într-o lume de basm. Chiar şi la petreceri sau în birou, cu aceasta cafea vă este imposibil să daţi greş. 

Produsul vine în ambalaj de 1 kilogram şi este recomandată păstrarea cafelei la frigider, într-un recipient închis ermetic pentru a-şi păstra aroma cât mai mult timp. “

#2. Cea mai bună cafea cu sistem de închidere special: Cafea boabe Tchibo Barista Caffe Crema

Cea mai bună cafea cu sistem de închidere special: Cafea boabe Tchibo Barista Caffe Crema

Cu ambalajul inovativ Tchibo Aroma Protect, cafeaua sigilată îşi va păstra aroma o perioadă îndelungată de timp deoarece aerul nu poate pătrunde prin capacul special. Tchibo Barista Caffe Crema este un amestec exclusiv din boabe de cafea Arabica culese de la cele mai mari înălţimi, ce au o aromă rafinată şi elegantă. 

Este potrivită în fiecare zi pentru persoanele ce preferă un gust proaspăt, cu o aromă fructată şi o cremă rafinată aurie ce durează.  Această cafea este apreciată de o gama foarte largă de persoane, fiind cremoasă, destinată espressorului. 

O puteţi găsi în cantitate de 1000 de grame iar ambalajul etanş va rezolva problema pierderii aromei în timp, fiind perfectă pâna la data expirării. Această cafea va fi prezentă în cele mai frumoase dimineţi din vieţile dumneavoastră şi este apreciată chiar şi de cei mai mari cunoscători de cafea. 

 1. #3. Cea mai bună cafea pentru latte şi cappucino: Cafea Boabe Lavazza Crema e Aroma
Cea mai bună cafea pentru latte şi cappucino: Cafea Boabe Lavazza Crema e Aroma

Pentru persoanele cu o slăbiciune pentru dulciuri, cea mai bună cafea boabe este cea Lavazza Crema e Aroma. De la cea mai apreciată firmă de cafea din Italia, Lavazza Crema e Aroma vă oferă o aromă intensă, cu accente delicate de ciocolată. Această cafea are o cremă densă şi persistentă ce va satisface şi cele mai înalte standarde. 

Este excelentă pentru dimineţile dulci, fiind ideală pentru un latte sau Cappucino. Mai mult decât atât, este alegerea inedită chiar şi pentru cei mai rafinaţi cofetari. Textura cremoasă şi densă este perfectă pentru reţetele cu cafea, fiind secretul deserturilor delicioase cu cafea. Poate fi preparată la estressor, ibric şi filtru după măcinare şi va pune în fiecare dimineaţă zâmbetul pe buze persoanelor ce apreciază notele dulci.

 1. #4. Cea mai proaspătă cafea vândută de Jacobs: Cafea boabe, Jacobs Kronung Alintaroma
Cea mai proaspătă cafea vândută de Jacobs - Cafea boabe, Jacobs Kronung Alintaroma

Cafeaua Jacobs Kronung Alintaroma este cea mai rafinată cafea, proaspătă şi savuroasă, perfectă pentru diminetile în care vă treziti mai greu sau în zilele cu un program mai încărcat. Cafeaua Jacobs Kronung Alintaroma este potrivită pentru toate tipurile de cafea, cu o aromă intensă oferită de boabele de cafea atent selecţionate şi procesului de prăjire inedit dezvoltat de către experţii Jacobs în decursul multor ani de studii. 

Modul lor unic de prăjire şi supravegherea strictă a boabelor de cafea asigură aceeaşi savoare a cafelei în fiecare ceaşcă de cafea. Cafeaua este fabricată în Germania şi ambalata într-o atmosferă protectoare, iar produsul este recomandat să se păstreze într-un loc uscat şi răcoros, ferit de lumină. 

 1. #5. Cea mai bună cafea pentru espresso: Cafea boabe Lavazza Espresso Gusto Pieno
Cea mai bună cafea pentru espresso - Cafea boabe Lavazza Espresso Gusto Pieno

Cafeaua boabe Lavazza Espresso Gusto Pieno este nelipsita din dozatoarele Lavazza, oferă o savoare inedită în doar câteva momente, cât durează să fie preparată automat. Este o cafea intensă cu o cremă consistentă, bine venită la orice oră din zi. Va fi cafeaua dumneavoastră preferată, sau probabil este deja fără să vă daţi seama la unul din dozatoarele de cafea pe care le-ați încercat. 

Aceasta cafea va surprinde plăcut persoanele care sunt mereu pe fugă, ce au nevoie de câteva minute de relaxare înainte să înceapă munca. Este practică şi va atrage numeroşi clienţi la aparatele de cafea vending din oraşul dumneavoastră. Bucuraţi-vă de o energizare rapidă şi un moment de relaxare cu aromă intensă şi textura cremoasă a cafelei Lavazza Espresso Gusto Pieno.

 1. #6. Cel mai bun amestec de cafea Arabica: Cafea boabe illy Arabica Selection Columbia
Cel mai bun amestec de cafea Arabica - Cafea boabe illy Arabica Selection Columbia

Cafeaua boabe illy Arabica Selection Columbia este una dintre cafelele de top, începând cu ambalajul produsului, până la zona din care au fost culese boabele de cafea. Ambalajul acestei cafele este o cutie metalică, argintie, elegantă şi ermetică, ce permite păstrarea aromei de cafea nealterată în timp. 

Aerul din ambalaj este înlocuit cu un gaz inert, presurizat, ce face posibilă păstrarea cafelei până la 25 de luni. Boabele de cafea reprezintă patru tipuri de cafea atent selecţionate Arabica, din zona Cauca a Columbiei, zonă cu un climat perfect ce oferă cafelei o dulceaţă recunoscută la nivel mondial. În acest amestec veţi putea observa un parfum intens şi note de nuci, caramel, ciocolată şi pâine prăjită. 

Această cafea este perfectă pentru marii cunoscători şi pasionaţi în domeniu. Acest amestec unic va oferi momente de neuitat, de care vă puteţi bucura chiar dumneavoastră, sau le puteţi oferi oamenilor dragi, fiind un cadou perfect în orice situaţie.

 1. #7. Cea mai intensă cafea boabe cu note finale de cacao: Cafea Boabe Lavazza Gusto Forte
Cea mai intensă cafea boabe cu note finale de cacao - Cafea Boabe Lavazza Gusto Forte

Cafeaua boabe Lavazza Gusto Forte oferă o aromă intensă şi persistentă, menită să vă trezească şi în cele mai dificile dimineţi. Această cafea a fost concepută special segmentului de Vending, dar aroma sa intensă ce se păstrează mult timp a transformat cafeaua aceasta într-o alegere bună chiar şi pentru espressor. 

Unicitatea acestei cafele este data de notele surprinzătoare de condimente şi cacao. Fiind concepută de către marii maeştri special pentru aparatele de cafea Vending, aceasta îşi păstrează proprietăţile chiar dacă este lăsată în dozator pentru o perioadă îndelungată de timp. Acum, în mod special, datorită etichetei de “expert” al cafelei Lavazza, veţi găsi acest produs într-un ambalaj negru, în loc de cel alb, obișnuit. Culoarea închisă a ambalajului oferă o eleganţă specială acestei cafele cu o aromă intensă şi o textură densă şi cremoasă. 

Ce este important când căutăm cea mai bună cafea?

Zona de provenienţă a cafelei

După cum probabil ştim cu toţii, cafeaua Arabica este renumită pentru savoarea ei, fiind de o calitate superioară. Este renumită pentru că are mai puţină cofeină şi mai multă savoare, combinaţia ideală pentru consumatori. Climatul din acea zonă, cu ploi dese şi temperaturi ridicate oferă cafelei o aromă deosebită, cu o dulceaţă proprie.

 1. Ambalajul

Întotdeauna optaţi pentru un ambalaj sigilat, închis ermetic şi uscat. Evitaţi să cumpăraţi un produs dacă ambalajul este uzat.

 1. Preferinţele personale

Aromele cafelelor sunt diferite, unele mai intense şi mai amare, altele mai dulci, potrivite pentru latte, cappucino şi chiar prăjituri. Nu se poate face o clasificare, să spunem care este aroma cea mai bună întrucât gusturile diferă. Dacă abia aţi început să beţi cafea, cel mai bine este să diversificati cafelele până găsiți aroma dumneavoastră preferată.

 1. Firma

Extrem de important în alegerea unei cafele este ca firma de la care o cumpăraţi să vă inspire încredere. Decât să beţi o cafea cu scepticism, mai bine vă bucuraţi de nişte momente de relaxare bând cafea de la un brand despre care ştiti deja că este sigur.

 1. Forma în care cumpăraţi cafeaua

În funcţie de aparatul folosit pentru prepararea cafelei, locul în care vă aflaţi şi timpul pe care îl acordaţi în prepararea acesteia, unele cafele sunt mai potrivite decăt altele. Se ştie cş boabele conţin cea mai bogată aromă, dar în anumite circumstanţe, cafeaua măcinată poate fi alegerea optimă pentru dumneavoastră. 

Dacă nu aveţi un espressor acasă sau la birou şi nici nu vă permiteţi să alocaţi timp măcinării cafelei ori vă aflaţi în deplasare şi vă faceţi cafeaua la ibric dar nu aveţi o râşniţă cel mai bine ar fi să optaţi pentru cafeaua deja măcinată.

 1. Aparatul în care faceţi cafeaua

Unele cafele sunt destinate unui anumit tip de aparat, cum sunt, de exemplu, cele destinate aparatelor de cafea Vending. Acestea au o altă aromă, şi sunt special concepute pentru păstrarea lor pe o perioada îndelungată în aparat, fără să îşi piardă aroma. Alte cafele sunt concepute pentru espressor, deci pot fi cu uşurinţă cumpărate pentru consumul acasa sau la birou. Dacă preferaţi cafeaua la ibric sau în alte variante, indicat ar fi să optaţi pentru cafelele destinate acestui tip de preparare.

 1. Gramajul

În funcţie de cantitatea de cafea pe care o consumaţi regulat, contează ce gramaj alegeţi, deoarece cafeaua îşi pierde aroma în timp. Dacă dumneavoastră beţi cafea ocazional, preferabil ar fi să cumpăraţi un gramaj mai mic, care să nu aibă timp să îşi piardă gustul înainte de terminarea produsului. Dacă ştiţi că beţi cafea regulat, puteţi alege chiar şi variantele de câte 1kg, întrucât acesta va fi consumat destul de repede, şi nu veţi fi nevoiţi să mergeţi foarte des la magazin.

Cea mai bună cafea-păreri de pe forum

Leti Letiţia

,,Nu ai cum sa dai greş cu cafeaua boabe Lavazza Qualita Oro. Nu cred ca am întâlnit pe cineva căruia să nu-i placă deloc. Poate nu i-a dat pe spate sau poate preferă alt tip de cafea dar oricine a încercat sortimentul ăsta l-a considerat mai mult decât ok.”

Ana Manea

,,Am din toamna anului trecut un abonament la Lavazza pentru cafeaua boabe Lavazza Qualita Oro. O primesc în fiecare lună fix cum am stabilit, sunt anunţată prin sms înainte ca să pot urmări coletul. Totul foarte civilizat iar cafeaua este poate chiar cea mai bună pe care am băut-o. Recomand cu căldură!” 

Cristian Marian

,,Am cumpărat recent pentru a doua oară cafeaua boabe Tchibo Barista Caffe Crema şi trebuie să recunosc că este o cafea deosebită. Ambalajul cel nou chiar funcționează iar cafeaua are o aromă foarte plăcută chiar şi la ultima ceaşcă de cafea. Nevasta mea este înnebunită după cafeaua aceasta şi a spus ca nu vrea sa se mai întoarcă la cea veche, deoarece asta are textura specială şi un gust mai bun.”

,,Cafeaua boabe Tchibo Barista Caffe Crema este de-a dreptul delicioasă. Nu am fost un fan al cafelei până când am gustat-o pe aceasta. Am cumpărat şi pentru acasă iar acum este cafeaua preferată a familiei mele. Trebuie neapărat să o încercaţi!”