Cel Mai Bun Tracker Gps

Lista cu Produse de Top Pentru Cel Mai Bun Tracker Gps 

Cel mai bun tracker Gps cu magnet puternic: TK905

„Monitorizarea locației prin SMS, aplicație și software web nu a fost niciodată mai ușoară decât este datorită TK905!”

Cel mai bun tracker Gps cu funcție de ascultare convorbiri: Mini localizator portabil K30

„Vei cunoaște întotdeauna atât locația cât și subiectele discutate folosind Mini localizator portabil K30!”

Cel mai bun tracker Gps cu SIM: GPS Tracker Mini A8

„ Cu GPS Tracker Mini A8 tot ce trebuie să faci este să apelezi numărul cartelei sim introduse în dispozitiv și vei putea auzi tot ceea ce se petrece în jur!”

Alegerile Noastre de Top Pentru Cel Mai Bun Tracker Gps 

#1. Cel mai bun tracker Gps cu magnet puternic: TK905

TK905 funcționează pe baza rețelelor 2G și poate localiza și monitoriza locațiile atât prin mesaj text, prin intermediul aplicației sale mobile sau prin intermediul platformei web pusă la dispoziție de producător. TK905 nu are limită de distanță de urmărire și poate fi instalat pe orice suprafața mecanică cu ușurință.

Acest tracker GPS are și o funcție de notificare a depășirii vitezei maxim admise, poate monitoriza și asculta conversațiile celor din încăperea în care este montat și are o baterie built-in de 5000 mA. Dispozitivul este de dimensiuni scăzute în așa fel încât să fie ușor de montat și de ascuns indiferent de locație.

#2. Cel mai bun tracker Gps cu funcție de ascultare convorbiri: Mini localizator portabil K30

Mini localizatorul portabil K30 este alegerea perfectă în cazul celor care doresc să montorizeze persoane sau animale, pentru că are o autonomie a bateriei de 3 zile.  Acest tracker GPS este echipat și cu un microfon pentru a anuța dispecerul sau administratorul aparatului de zgomotele încăperii în care se află. Dispozitivul este perfect pentru a urmări persoanele în vârstă care suferă de anumite condiții medicale, copiii sau animalele de companie.

Mini localizatorul portabil K30 are o greutate foarte redusă, de doar 20 de gr, perfect pentru a trece neobservabil în orice loc ar fi plasat.

#3. Cel mai bun tracker Gps cu SIM: GPS Tracker Mini A8

Tot ce trebuie să faci este să introduci o cartelă SIM în acest dispozitiv, apoi, de fiecare dată când vei apela acel număr GPS Tracker Mini A8 va răspunde automat pentru tine. De asemenea, una dintre funcțiile deosebite ale acestui dispozitiv este cea în care, după setarea unui anumit prag de zgomot, acesta te va apela automat când valoarea setată este depășită.

Acuratețea acestui GPS este îndeajuns de precisă pentru a furniza o locație orientativă. Există și o funcție SOS a GPS-ului GPS Tracker Mini A8 care după ce a fost activată permite apăsarea unui buton pentru a te contacta pe numărul tău de telefon.