Cele Mai Bune Espressoare

Lista cu Produse de Top Pentru Cele Mai Bune Espressoare

Cel mai bun espressor în general: De’Longhi Magnifica S ECAM

„Râșnita De’Longhi garantează măcinarea si extragerea aromei perfecte in funcție de tipul de cafea ales.”

Cel mai performant espressor: De’Longhi Magnifica S ECAM

„Tehnologia sistemului LatteCrema amesteca abur, aer si lapte in proporția corecta, astfel încât sa ofere întotdeauna cea mai buna spuma pentru băuturile tale preferate cu lapte, pe baza de cafea.”

Cel mai compact espressor: Bosch Tassimo Vivy II TAS1402

„Datorita dimensiunilor sale mici, aparatul TASSIMO economisește spațiu si nu necesita mult loc in bucătărie.”

Alegerile Noastre de Top Pentru Cele Mai Bune Espressoare

#1. Cel mai bun espressor în general: De’Longhi Magnifica S ECAM

Pentru a face o cafea delicioasa, acest espressor are incorporata o râșnită cu 13 trepte de măcinare, care poate macină praful de cafea cat mai fin si uniform pentru a scoate cea mai buna aroma. 

Fabricată din otel inoxidabil, râșnita conica este calibrata si testata cu o precizie de 100° pentru a asigura pulberea perfecta si pentru a obține cel mai bun gust de la boabele de cafea. Puteți seta cu ușurință gradul de zdrobire manual în funcție de gustul personal și de tipul de cafea pe care îl alegeți.

Espressorul are opțiunea de a prepara doua cești de cafea in același timp pentru a economisi timp. Savurați un espresso cu aceeași aromă bogată și cremă de alune în fiecare ceașcă. 

Sistemul Tubeless De’Longhi folosește numai cafea proaspăt măcinată pentru fiecare espresso pentru a minimiza cantitatea de cafea proaspăt măcinată rămasă in râșniță.

#2. Cel mai performant espressor: De’Longhi Magnifica S ECAM

Cu sistemul „Latte Crema” de la De`Longhi, te poți bucura întotdeauna de amestecul luxos și perfect de cappuccino cremos cu spumă groasă și delicată la temperaturi ideale. 

Tehnologia sistemului LatteCrema amestecă aburul, aerul și laptele în proporțiile potrivite pentru a oferi întotdeauna spuma perfectă pentru băutura ta preferată pe bază de lapte pe bază de cafea. 

Sistemul LatteCrema garantează o spumă de lapte densă, compactă, fină, cu textură optimă de „microbule”  și pregătește întotdeauna lapte și spumă cremoasă în raportul perfect pentru a face o băutură fină și gustoasă. 

#3. Cel mai compact espressor: Bosch Tassimo Vivy II TAS1402

Mai puțin spațiu, mai multă distracție! Datorită dimensiunii mici a lui Tassimo, economisiți spațiu deoarece ocupă mai puțin spațiu în bucătărie. În ciuda dimensiunilor sale compacte, acest aparat Tassimo vă permite să pregătiți aceleași tipuri de băuturi și mărci ca orice alt aparat Tassimo.

A face o băutură caldă delicioasă este foarte ușor! Cu aparatul TASSIMO, puteți face ușor și ușor o varietate de băuturi calde delicioase. Pur și simplu introduceți T DISC și apăsați un buton pentru a începe gătitul complet automat. 

Tu și cei dragi vă puteți gusta cu ușurință specialitățile Tassimo și vă puteți bucura de viață! Datorită tehnologiei patentate de coduri de bare INTEL LIBREW, băuturile speciale Tassimo sunt întotdeauna gătite perfect cu cantitatea potrivită de apă, temperatura potrivită și timpul potrivit de gătire.