Cele Mai Bune Cuptoare Electrice

Lista cu Produse de Top Pentru Cele Mai Bune Cuptoare Electrice

Cel mai bun cuptor electric în general: Cuptor Electric Star-Light CEA-4520CRBL

„Un design extrem de plăcut, din materiale de înaltă calitate. Are 6 programe de gătit și poate ajunge până la 230 de grade în interior.”

Cel mai performant cuptor electric, cu rotisor: Cuptor electric Samus CS-60BRC4

Cel mai complex cuptor electric, cu plită: Cuptor electric Tefal Optimo OF463830

Alegerile Noastre de Top Pentru Cele Mai Bune Cuptoare Electrice

#1. Cel mai bun cuptor electric în general: Cuptor Electric Star-Light CEA-4520CRBL

StarLight CEA4520CRBL are un design foarte frumos și este realizat din materiale de înaltă calitate cu inserții din oțel inoxidabil care se vor remarca imediat în bucătăria ta. Din meniul programabil, puteți alege unul din până la 6 programe diferite pentru a pregăti cele mai delicioase rețete pentru cei dragi.

Interiorul este suficient de spațios pentru a găti pana la 45 de litri de mâncare. Capacitatea mare și funcționalitatea de rumenire este întotdeauna cea mai bună alegere pentru toate gospodinele. Temperatura de funcționare poate fi modificată treptat în una dintre cele patru trepte disponibile folosind comutatorul de control.

Temperatura interna maxima se ridica la 230 de grade, si poate fi menținută o perioada îndelungată in funcție de timpul setat de cronometru. Funcția de grătar încorporată a cuptorului electric StarLight ajută la rumenirea ușor a mâncărurilor delicioase de pui, porc, vită, curcan, rață sau miel. 

#2. Cel mai performant cuptor electric, cu rotisor: Cuptor electric Samus CS-60BRC4

Cu o capacitate mare de 60 de litri, puteți prepara prăjituri, fripturi si diverse preparate pentru multe persoane. Cuptorul electric Samus 2000W oferă eficiență maximă ori de cate ori aveți nevoie si este folosit pentru cele mai delicioase mese.

Funcția de convecție a cuptorului electric garantează 100% succes la gătit. Aceasta înseamnă o gătit mai rapidă și mai bună, ventilatorul din spate distribuie uniform aerul cald în interior și economisește până la 25% energie în comparație cu gătitul tradițional. 

Cuptorul Samus vă oferă beneficiile unui prăjitor de pâine și oferă mult mai multe soluții atunci când aveți nevoie de o idee diferită pentru masa de zi cu zi. Un accesoriu din oțel inoxidabil situat în centrul cuptorului se rotește continuu pe parcursul utilizării pentru a asigura gătirea uniformă a cărnii.

#3. Cel mai complex cuptor electric, cu plită: Cuptor electric Tefal Optimo OF463830

Tefal Optimo este aparatul ideal pentru toate preparatele tale preferate, fiind un cuptor electric cu două plite deasupra, totul într-un design compact.

Are un design compact, fără a compromite performanța și sporește confortul. Cuptorul are o capacitate de 32 de litri, are 5 moduri de gătit și are 2 plite deasupra cuptorului, astfel încât să puteți găti toate mâncărurile preferate.

Este dotat cu două butoane cu ajutorul cărora poți selecta funcția pe caree vrei să o folosești și rezistențele care vrei să funcționeze, în funcție de rețetă și de modul cum vrei să fie preparată.