Cele Mai Bune Centrale Termice de Apartament pe Gaz – Top (2021)

Lista cu Produse de Top Pentru cele mai bune centrale termice de apartament

Cea mai bună centrală termică de apartament în general: Ariston Clas One 24

Centrala Ariston Class One 24 are o putere termică de 24 kW, beneficiind în același timp de o tehnologie ONE de condensare.”

Cea mai economă centrală: Ariston Cares Premium 24 EU

„Nu doar că este prietenoasă cu mediul înconjurător, dar centrala Ariston Cares Premium 24 EU asigură o economie la gaz de până la 35%, făcând-o prietenoasă și cu portofelul dumneavoastră.”

Cea mai eficientă centrală: Ariston Cares Premium 30 EU

„Îmbinând armonios confortul cu eficiența, centrala Ariston Cares Premium 30 EU este una dintre cele mai eficiente centrale, reducând consumul de gaz și asigurând o încălzire perfectă a locuinței.”

Cea mai potrivită centrală pentru prepararea instantanee a apei calde: Immergas Victrix TERA 24/28 1 ErP

„Immergas Victrix TERA 24/28 1 ErP este centrala cu condensare ce aduce în fața utilizatorilor calitate și simplitate ce permite economii considerabile de consum.”

Cea mai inteligentă centrală: Ariston Genus One 24

Centrala Ariston Genus One 24 vine cu o nouă abordare de încălzire termică, utilizatorii beneficiind de conectivitate SMART și pe o tehnologie de condensare inedită.”

Cea mai durabilă centrală: Viessmann Vitodens 050-W

Viessmann Vitodens 050-W are o rezistență anticorozivă absolut fascinantă, iar înalta calitate este dată mai ales de atenta asamblare și programare a acesteia, ce o face la fel de eficientă și peste 40 de ani la fel ca în prima zi.”

Cel mai avantajos pachet: Centrala termică Viessmann Vitodens 050-W plus filtrul Fitaqua AWF-WSM.

Centrala termică Viessmann Vitodens 050-W impresionează prin profesionalism și lucru bine făcut, iar filtrul se remarcă datorită capacității sale de a reține toate substanțele dăunătoare dizolvate în apă astfel încât dumneavoastră să beneficiați de o apă clară și curată.”

Alegerile Noastre de Top Pentru cea mai buna centrala termica

#1.Centrale Termice de ApartamentCea mai bună centrală termică în general: Ariston Clas One 24

Centrala Ariston Clas One 24 impresionează datorită eficienței absolute de până la 94% cu o putere termică de 24 kw, fiind capabilă de a atinge o clasă energetică superioară cu un consum precis de energie, ceea ce o face cea mai buna centrala termica, foarte economă prin limitarea ciclurilor on-off. Acesta este una dintre cele mai bune centrale termice pe gaz, perfecte pentru a încălzi apa calda menajera.

Centrale Termice de Apartament-Cea mai bună centrală termică în general: Ariston Clas One 24

Beneficiind de tehnologia ONE de condensare, centrala termica este special construită pentru a garanta fiabilitate. În plus, are și conectivitate SMART prin telecomanda Ariston Net.

Dacă nu erau de ajuns toate aceste beneficii, centrala Ariston Clas One 24 aduce în fața dumneavoastră tehnologia „BusBridgeNet” ce vă permite dialogarea centralei cu alte produse Ariston, optimizând în acest fel consumul de energie.

#2.Centrale Termice de ApartamentCea mai economică centrală: Ariston Cares Premium 24 EU

Centrale Termice de Apartament-Cea mai economică centrală: Ariston Cares Premium 24 EU

Tehnologia condensării este folosită în crearea multor centrale termice de apartament deoarece în acest mod se reduce considerabil consumul de gaz, economisind chiar și până la 35% gaz în comparație cu alte centrale termice pe gaz.

Centrala termică Ariston Cares Premium 24 EU este cea mai economă centrala termica in condensatie ce asigură economii la consumul de gaz datorită tehnologiei superioarede condensare.

Această centrala termica, la fel ca toate celelalte centrale termice Ariston, este supusă unor teste multiple de calitate pentru a livra clienților siguranță și confort la un nivel înalt.

Modelul Cares Premium se bucură de o rezistență ridicată la condițiile mai puțin ușoare de funcționare, ceea ce o face o centrala termica durabilă. Se întreține ușor datorită designului simplu, iar din punct de vedere al utilizării, display-ul LCD permite o utilizare ușoară, aproape intuitivă.

#3.Centrale Termice de ApartamentCea mai eficientă centrală: Ariston Cares Premium 30 EU

Centrale Termice de Apartament-Cea mai eficientă centrală: Ariston Cares Premium 30 EU

În cazul în care nu ați observat, Ariston și-a luat angajamentul de a furniza centrale termice de o înaltă calitate la prețuri avantajoase. Acesta este și cazul centralei prin condensare Ariston Cares Premium 30 EU.

Este cea mai buna centrala termica pentru orice locuință, indiferent de cât de mare este suprafața acesteia. Aceasta impresionează prin eficiența energetică și prin reducerea cheltuielilor. Tehnologia condensării complete este intens testată de către cei de la Ariston, aducând pe piață centrale termice sigure și foarte durabile.

În cazul în care căutați o centrala termica murală cu condensare completă, Ariston Cares Premium 30 EU este una dintre cele mai bune centrale termice cu condensare.

#4.Centrale Termice de ApartamentCea mai potrivită centrală pentru prepararea instantanee a apei calde: Immergas Victrix TERA 24/28 1 ErP

Cea mai potrivită centrală pentru prepararea instantanee a apei calde: Immergas Victrix TERA 24/28 1 ErP

Centrala termică Immergas Victrix TERA 24/28 1 ErP aduce în fața dumneavoastră un modul de condensare din oțel inox, acesta fiind caracterizat de o mare durabilitate, rezistență ridicată și probabilitate scăzută la colmatare.

Este cea mai buna centrala termica pentru a furniza cel mai repede un volum de mare apa calda menajera. Se întreține foarte ușor, iar pompa electronică duce la importante economii de gaz. Spre deosebire de tradiționalele centrale pe gaze , centrala termica Immergas Victrix TERA 24/28 1 ErP se auto-adaptează la toate variațiile de debit.

Centrala produce apa calda instant, astfel încât nu trebuie să consumați o cantitate mare de apă sau de gaz pentru a aștepta ca centrala termica să își facă treaba. La fel ca multe alte centrale termice, tipul de alimentare este prin gaz natural și este destinată încălzirii și preparării de apa calda menajera în special.

#5.Centrale Termice de ApartamentCea mai inteligentă centrală: Ariston Genus One 24

Cea mai inteligentă centrală: Ariston Genus One 24

Centrala termica pe gaz Centrala Ariston Genus One 24 este cea mai buna centrala termica din puncte de vedere al inteligenței. Vine cu un design italian, fiind perfectă pentru încălzirea de apa calda menajera, capabilă să atingă clasa energetică A.

Sistemul de aprindere din centrala termica pe gaz garantează performanțe constante și un control sporit al arderii. În plus, are un sistem inteligent auto-adaptabil ce duce la îmbunătățirea duratei de viață a arzătorului.

Mai mult decât atât, spre deosebire de clasicele centrale termice pe gaz, această centrala termica detectează toate situațiile anormale și supraveghează arderea și controlul deviației.

Pentru a fi pusă în funcțiune nu este necesară reglarea manuală a vanei de gaz și are un control avansat de CO/ CO2.

Eficiența absolută este garantată de siguranța garantată în orice fel de situații, plus de eficiența sezonieră de 94%.

#6.Centrale Termice de ApartamentCea mai durabilă centrală: Viessmann Vitodens 050-W

Cea mai durabilă centrală: Viessmann Vitodens 050-W

Centrala termica Centrala Viessmann Vitodens 050-W are o rezistență anticorozivă avansată, fiind unul dintre cele mai inovatoare produse a celor de la Viessmann. Este cea mai buna centrala termica în privința durabilității și performanțelor.

Display-ul digital și auto-diagnoza integrate in centrala termica garantează o accesibilitate simplă și există posibilitatea racordării termostatului Opentherm.

În acest mod se poate obține o mare economie suplimentară prin modularea continuă a flăcării.

Centrala termica este clasificată cu 4 stele la capitolul eficienței energetice și vine echipată cu pompă cu turație variabilă ErP.

Încălzește foarte bine încăperea, iar recenziile sunt pozitive când vine vorba despre această centrala termica.

#7.Centrale Termice de ApartamentCel mai avantajos pachet: Centrala termică Viessmann Vitodens 050-W plus filtrul Fitaqua AWF-WSM.

Centrale Termice de Apartament-Cel mai avantajos pachet: Centrala termică Viessmann Vitodens 050-W plus filtrul Fitaqua AWF-WSM.

Cel mai avantajos pachet de centrala termica in condensatie este Centrala termică Viessmann Vitodens 050-W. Această centrala termica funcționează pe principiul de condensare și are un efect uimitor de autocurățire a suprafețelor netede din oțel inoxidabil.

Centrala termica are un arzător ciclic MatriX, fiind un produs nou Viessmann, plus robinet de umplere.

Temperatura gazelor arse de această centrala termica este de 68 grade Celsius, iar suprapresiunea de lucru admisă de 3 bari.

Acum să vă dăm câteva informații despre filtrul din centrala termica. Acesta conține carbon activ, capabil să rețină multe substanțe din apă, unul dintre cele mai importante fiind clorul. În acest mod cuburile de gheață vor fi transparente, dovadă eliminării substanțelor toxice din apă ce determină tulburarea acesteia.

În plus, impuritățile mecanice, derivatele clorului, plumbul, compușii organici și pesticidele vor fi îndepărtate pentru a îmbunătăți gustul și mirosul apei.

Ce este Important Cand Cautam cea mai buna centrala termica?

Achiziționarea unei centrale termice este o investiție pe termen lung, similară cu achiziționarea unui autoturism. Având în vedere că va trebui să luați o decizie care să vă țină 10-15 ani, este important să alegeți cea mai buna centrala termica care să se potrivească locuinței și necesităților dumneavoastră, care să fie funcțională o perioadă mai mare de timp.

Compatibilitate

Atunci când alegeți o centrala termica pentru locuința dumneavoastră este important să găsiți cea mai buna centrala termica care să fie compatibilă cu sistemul dvs. de distribuție existent acasă. Dacă nu doriți să înlocuiți complet întregul sistem, sistemul de distribuție și toate celelalte, acest lucru este cu siguranță ceva ce doriți să luați în considerare.

Consultați un specialist când urmează să cumpărați o centrala termica și ascultați sfaturile acestuia în cazul în care nu vă pricepeți la asemenea aspecte tehnice.

Eficiența energetică

Este important să luați în considerare costurile pe termen lung ale combustibilului (gaz sau energie electrică) atunci când achiziționați un nou sistem de încălzire prin utilizarea de centrala termica. În timp ce costul combustibilului poate varia semnificativ, unele surse de combustibil fluctuează mai mult decât altele. Discutați cu un profesionist despre nivelurile nominale de eficiență, precum și despre costurile de întreținere pe termen lung, pe care centralele termice le solicită.

Opțiunile și ergonomia centralei termice

Este important să fiți atenți la cât de ușor se utilizează centrala termica. Având o tehnologie complexă, unele centrale termice sunt mai greu de utilizat, implicând cunoștințe tehnice pe care nu toată lumea le are.

Ar fi de preferat să cunoașteți toate butoanele și fiecare întrebuințare a acestora, la fel și fiecare indicator ce se arată pe display pentru a ști ce măsuri trebuie luate.

Prețul

Prețul în cazul centralelor termice este un indicator bun al performanțelor și durabilității sale. Este de preferat să nu faceți economii cu centrala termica deoarece o centrala termica ieftină se va strica repede, iar economiile pe care le-ați făcut pe moment vor fi degeaba.

De cele mai multe ori o centrala termica ceva mai costisitoare este mai profesională și mai sustenabilă, lipsindu-vă de griji pentru cel puțin 15 ani.

Cea mai buna centrala termica – Pareri de pe Forum

Mircea Ioan:

Centrala Ariston Class One 24 este cu adevărat o centrală bună. Silențioasă, economă și foarte inteligentă, s-a potrivit perfect cu ceea ce aveam eu nevoie. Aveam mari probleme cu apa caldă și trebuia să aștept chiar și 5 minute pentru a se încălzi, ceea ce determina inevitabil consum nejustificabil. Acum, cu centrala Ariston Class One 24 apa caldă vine în 10 secunde. Am montat-o singur și nu pot să spun că am cine știe ce cunoștințe în domeniu, dar este o centrală chiar prietenoasă din acest punct de vedere.”

Popescu Marius:

„O bijuterie de centrală este centrala Ariston Class One 24. Este silențioasă și eficientă. Nu consumă mult are un sistem uimitor. Sunt foarte mulțumit de ea. Sincer e atât de silențioasă că abia o aud câteodată și mă întreb cum este posibil acest lucru. Recomand 100%.”