Cele Mai Bune Centrale Pe Lemne

Lista cu Produse de Top Pentru Cele Mai Bune Centrale Pe Lemne

Cea mai bună centrală pe lemne în general: ATMOS DC 40SX

Este poate cea mai bună centrală pe lemne de pe piață, cu exhaustor de fum și serpentină de răcire, destinată încălzirii caselor, cabanelor sau altor construcții de dimensiuni similare.”

Cea mai durabilă centrală pe lemne: Beaver Base 43 kW

Acest cazan este un echipament de încălzire foarte eficient care, daca este instalat, corect si întreținut corespunzător, va dura mulți ani.”

Cea mai potrivită centrală pentru spații mari: KOPH Power

Este confecționată din oțel, are un dispozitiv inteligent de control și ventilator electric. Este ideală pentru spații industriale și case de dimensiuni mari.”

Alegerile Noastre de Top Pentru Cele Mai Bune Centrale Pe Lemne

#1. Cea mai bună centrală pe lemne în general: ATMOS DC 40SX

Cazanul DC40SX este una dintre centrale cu evacuare a fumului și serpentină de răcire pentru a proteja împotriva supraîncălzirii. Este formată dintr-o cameră de gazeificare cilindrică cu un pasaj de aer în spate, unde aerul primar și secundar este preîncălzit de o duză ceramică. Cazanul DC40SX este proiectat pentru încălzirea caselor, cabanelor sau structurilor similare. 

Principalele caracteristici ale cazanul este prețul său competitiv și capacitatea de economisire a combustibilului. Procesul de ardere este împărțit în două etape: gazeificarea lemnului (combustie inversă) și arderea gazelor într-o cameră de ardere secundară căptușită cu ceramică. Aerul necesar pentru arderea este asigurată de sistemul de extracție. 

#2. Cea mai durabilă centrală pe lemne: Beaver Base 43 kW

Cazanele sunt destinate încălzirii locuințelor, industriilor și a altor spații dotate cu sistem de încălzire centrală pentru a răspunde nevoilor tehnice de utilizare a cărbunelui sau a lemnului de foc drept combustibil. Centrala poate fi utilizată numai în modul de alimentare manuală cu combustibil solid. Combustibilii recomandați pentru cazane sunt cărbunele și lemnul. 

Combustibilul trebuie depozitat într-un loc uscat. Pentru a obține puterea nominală a cazanului, conținutul de umiditate al lemnului nu trebuie să depășească 20%.

Acest cazan este un sistem de încălzire foarte eficient și poate fi folosit mulți ani dacă este instalat și întreținut corespunzător. O condiție prealabilă importantă pentru viața, performanța și siguranța acestui dispozitiv este respectarea tuturor regulilor necesare pentru instalare și exploatare. 

#3. Cea mai potrivită centrală pentru spații mari: KOPH Power

Cazanul KOPH POWER este realizat din otel cu sistem de control inteligent si ventilator pentru alimentarea forțata cu aer. Cazanele pe combustibil solid KOPH POWER pot avea o putere nominală de 35-110kW, în funcție de model, pentru a satisface cerințele de încălzire ale spațiilor de locuit medii spre mari.

Încălzitoarele de apă KOPH POWER sunt concepute pentru a fi utilizate în sistemele regionale de încălzire precum case sau apartamente unifamiliale, hoteluri mici etc. Puteți utiliza lemn de foc natural și netratat (350-650 mm lungime, bușteni cu un conținut de umiditate mai mic de 25% ), cărbune, brichete și brichete ecologice.