Cele Mai Bune Biciclete

Lista cu Produse de Top Pentru Cele Mai Bune Biciclete 

Cea mai bună bicicletă cu cadru XL: MTB 27.5 SNOOP 3.1

„Bucură-te de plimbare cu una dintre cele mai bune biciclete pentru traseele de dificultate medie!”

Cea mai bună bicicletă cu suspensie față/spate: VELORS Matador JSX2660

„Cu o frânare sigură și fermă această bicicletă este visul oricărui ciclist!”

Cea mai bună bicicletă cu frâne disc hidraulice: MTB 26 SNOOP 5.0

„Traseele off road nu au fost niciodată mai accesibile datorită acestei biciclete extraordinare!”

Alegerile Noastre de Top Pentru Cele Mai Bune Biciclete 

#1. Cea mai bună bicicletă cu cadru XL: MTB 27.5 SNOOP 3.1

MTB 27.5 SNOOP 3.1 este o bicicletă cu cadru XL fabricată dintr-un aliaj rezistent la intemperii și deforămări mecanice. Mărimea cadrului este de 18 inch, iar tija și ghidonul sunt fabricate dintr-un oțel inoxidabil de înaltă calitate. În alegerea oricărui model de bicicletă nu uita să ții cont de înălțimea ta și de lungimea picioarelor tale, astfel încât dimensiunea cadrului să fie pe măsura ta și utilizarea bicicletei să nu te facă să te simți inconfortabil.

MTB 27.5 SNOOP 3.1 are schimbătorul față spate marca Dacron/Shimano RD-TY200 Tourney, iar dimensiunile roților sale sunt de 27.5 inchi, cu o anvelopă de 27.5 x 2.10 inchi.

#2. Cea mai bună bicicletă cu suspensie față/spate: VELORS Matador JSX2660

Cu VELORS Matador JSX2660 traseele off road de dificultate medie nu au fost niciodată mai ușor de cucerit! Această bicicletă modernă cu suspensie pe față și pe spate asigură tot confortul de care ai nevoie pentru a termina în cel mai scurt timp posibil chiar și traseele montane greu de străbătut cu o bicicletă normală!

Jantele duble vor absorbi toate șocurile drumului accidentat, iar frânele acestei biciclete asigură o oprire în condiții de deplină siguranță, printr-o frânare fermă și treptată. Cadrul acestei biciclete este fabricat dintr-un oțel inoxidabil de calitate înaltă, sablat, iar anvelopele au profil MTB, modelul fiind și el full suspension.

#3. Cea mai bună bicicletă cu frâne disc hidraulice: MTB 26 SNOOP 5.0

MTB 26 SNOOP 5.0 este o bicicletă foarte iubită de către amatorii traseelor montane datorită rezistenței și eficienței de care a dat dovadă în timpul parcurgerii acestora. Utilizatorii au rămas surprinși de rezistența acestui cadru din oțel cu transmisie Microsift/Shimano și frâne pe disc hidraulice care îți asigură siguranța maximă de oprire.

Lanțul KMC Z7 este unul dintre cele mai apreciate componente ale acestei biciclete, iar roțile Dacron Double Wall  au rezistență maximă chiar și pe traseele accidentate datorită anvelopelor Mitas Ocelot 26×2, 10 inchi. Bicicleta este disponibilă în două nuanțe în funcție de preferința utilizatorului Negru sau Portocaliu Neon iar dimensiunea cadrului este potrivită unui utilizator de înălțime corespunzătoare mărimii L.