Termometru copii – cel mai bun termometru bebelusi, digital, infrarosu (2021)

Lista cu produse de top pentru termometru bebelusi

Cel mai bun termometru digital pentru copii in general, cu cap flexibil: Termometru digital pentru copii, cap flexibil, Zola®, Roz

“Cu o capacitate de masurare a temperaturii corporale de aproximativ 60 de secunde, acest termometru este alegerea potrivita pentru copilul dumneavoastra.”

Cel mai bun termometru cu infrarosu in general: JUMPER FR 202

“Gratie sensibilitatii inalte oferita de masuratoarea cu unde infrarosii, acest termometru este ideal pentru masuratori exacte ale temperaturii corporale a bebelusului dumneavoastra.”

Cel mai bun termometru cu infrarosu, cu acuratete mare: Termometru cu Infrarosu non contact

“Prin multitudinea de functii si dotari, acest termometru este ideal atat pentru uzul medical, cat si pentru cel casnic.”

Cel mai bun termometru digital, cu tehnologia Strict: QUIKO

“Acest termometru foloseste tehnologia Strict care asigura obtinerea unor valori precise ale temperaturii corporale.”

Cel mai bun termometru de ureche in general: OMRON Gentle Temp 520

“Acest termometru ofera siguranta in utilizare si functionare datorita tehnologiei avansate pe care o poseda.”

Cel mai bun termometru digital, non contact: Termometru digital non contact cu infrarosu

“Gratie tehnologiei de citire non contact cu unde infrarosii, acest termometru ofeta garantia acuratetii temperaturii citite.”

Cel mai bun termometru cu infrarosu, in general: Termometru digital cu infrarosu DM300, pentru copii si adulti, mov, Gonga 

“Acest termometru este indicat atat pentru masurarea temperaturii corporale, cat si pentru cea ambientala sau a suprafetei unui obiect.”

Cel mai bun termometru cu infrarosu pentru adulti si copii: Termometru digital cu infrarosu CK-T1501, pentru copii si adulti, mov, Gonga 

“Gratie unei precizii exceptionale, acest termometru este ideal atat pentru adulti cat si pentru copii.”

Cel mai bun termometru cu tehnologia non contact: Termometru copii non-contact cu infrarosu, Urban Trends ® 

“Datorita tehnologiei non contact de ultima generatie, acest termometru ofera informatii rapid privind temperatura bebelusului dumneavoastra.”

Cel mai bun termometru de frunte cu senzor de inalta calitate: Termometru copii non-contact cu infrarosu, Urban Trends ®

“Acest termometru foloseste un senzor de inalta calitate care ii permite sa ofere valoarea exacta a temperaturii bebelusulei dumneavoastra.”

Cel mai intelligent termometru cu senzor de inalta precizie: Termometru de frunte profesional EasyPix ThermogGun TG2

“Inteligenta acestui termometru este exact ceea ce cautati atunci cand nu sunteti sigur ce termometru sa alegeti.”

Cel mai bun termometru si higometru: Termometru si higrometru KidsCare DC102

“Uitati de gija temperaturii si umiditatii camerei bebelusului dumneavoastra; Termometrul si higrometrul KidsCare DC102 sunt exact ceea ce cautati.”

Cel mai bun termometru cu timp scurt de masurare: Termometru cu infrarosu medical non-contact digital pentru copii

“Acest termometru care permite citirea temperaturii in doar 0.05 secunde este ideal pentru masurarea temperaturii bebelulsului dumneavoastra.”

Cel mai bun termometru cu cap flexibil in general: Termometru digital OMRON FlexTemp Smart, Flexibil 

“Acest model permite masurarea temeperaturii bebelusului dumeavoastra inca din prima zi de viata.”

Cel mai bun termometru digital de inalta precizie: Termometru digital cu infrarosu CK-T1501,pentru copii si adulti, mov, Selling Depot

“Datorita exactitatii temperaturii citite, acest temometru este indicat pentru masurarea temperaturii bebelusului dumneavoastra.”

Cel mai bun termometru cu durata mare de viata a bateriilor: Termometru copii fara contact TaiDoc TD-1242

“Multumita bateriilor de inlata calitate, veti putea folosi acest termometru pentru aproximativ 3000 de masuratori.”

Alegerile noastre de top pentru termometru bebelusi

#1. Cel mai bun termometru digital pentru copii in general, cu cap flexibil: Termometru digital pentru copii, cap flexibil, Zola®, Roz 

termometru copii

Termometrul Zola este o alegera inteleapta in cazul in care sunteti in cautarea unui termometru eficient al carui raport dintre cost si beneficii este unul favorabil cumparatorului. Usor de utilizat, acest termometru permite masurarea temperaturii corporale atat la nivel oral, axillar, cat si rectal. In plus, datorita modelului cu cap flexibil, termometrul nu va pricinui nicio incomoditate pacientului.

Timpul de masurare este unul relativ scurt, aproximativ 60 de secunde. Totodata, termometrul Zola permite stocarea ultimelor masuratori in memoria aparatului, ceea ce usureaza fluxul informatiilor citite.

Inca o mentiune ce trebuie luata in considerare in cazul acestui termomettru este posibilitatea folosirii inca din prima zi de viata a bebelusului dumneavoastra. Astfel, nu trebuie sa mai purati grija eventualelor precautii speciale in cazul utilizarii termometrelor pentru adulti in cazul bebelusilor.

#2. Cel mai bun termometru cu infrarosu in general: JUMPER FR 202

Cel mai bun termometru cu infrarosu in general

JUMPER FR 202 este probabil unul dintre cele mai bune termometre cu infrarosu. Gratie senzorului de inalta calitate ce receptioneza energia infrarosie emisa de corpul uman (fruntea, in special), termometrul JUMPER FR 202 este o alegere exceptionala atat pentru bebelusul dumneavoastra, cat si pentru restul familiei. Totodata, acest termometru poate fi utilizat si pentru alte suprafete sau obiecte (lichide precum apa sau laptele).

Termometrul JUMPER FR 202 este simplu de utilizat; nu trebuie decat sa-l apropiati de fruntea copilului dumeavoatra sau alte obiecte, iar rezultatul va fi afisat in doar o secunda. Asadar, viteza rapida de masurare este un punct forte al acestui termometru.

Totodata, acest termometru poseda functia de alerta de febra care indica daca temperatura pacientului sau a obiectului a depasit limita de temperatura prestabilita. De asemenea, JUMPER FR 202 se opreste automat, in scopul economisirii energiei. 

#3. Cel mai bun termometru cu infrarosu, cu acuratete mare: Termometru cu Infrarosu non contact

Cel mai bun termometru cu infrarosu, cu acuratete mare

Termometru cu Infrarosu non contact este un exemplu de temometru cu acuratete mare. Dotat cu o multitudine de functii (Tehnologie infrarosu, Display LCD extra large, Auto off, Alarma de temperatura), acest termometru ofera garantia unei citiri cat mai exacte a temperaturii corporale, sau a altor obiecte, fiind un termometru multifunctional.

Este simplu de utilizat, masuratoarea relizandu-se la o distanata de minim 1 cm si maxim 5 cm (trebuie luata in considerare prezenta firelor de par sau a transpiratei care pot impiedica efectuarea unei citiri exacte). In plus, timpul de returnare a rezultatului este de doar o secunda, viteza de masurare fiind un atuu al acestui termometru.

Spectrul de temperatura care poate fi citit de acest termometru este situat intre 32 si 50 de grade Celsius, ceea ce elimina grija suplimentara ca termometrul nu ar putea returna valoarea corecta a temperaturii. In plus, acest termometru are capacitatea de memorare a valorilor citite.

#4. Cel mai bun termometru digital, cu tehnologia Strict: QUIKO

Cel mai bun termometru digital, cu tehnologia Strict

Dotat cu tehnologia Strict, termometrul digital Quiko asigura masurarea precisa si corecta a temperaturii. Acesta este hipoalergenic, deci, nu trebuie sa va mai faceti griji in legatura cu contraindicatiile alergenice. In plus, acest termometru este rezistent la apa, eliminand riscul defectariii in cazul interactiunii cu acesta.

Varful flexibil permite arcuirea sa cu pana la 45 de grade, astfel, termometrul digital Quiko nu va determina niciun inconfort pacientului. Totodata, acesta este dotat cu functia de memorare a ultimelor valori masurate

#5. Cel mai bun termometru de ureche in general: OMRON Gentle Temp 520

Cel mai bun termometru de ureche in general

Posesor al unei tehnologii avansate, termometrul OMRON Gentle Temp 520 merita a fi luat in considerare atunci cand doriti sa achizitionati un termometru. Pana si cei mai pretentiosi utilizatori nu vor avea nici macar o obiectie fata de acest termometru.

Temperatura este masurata in doar o secunda prin utilizarea sa la nivelul urechii. Totodata, termometrul OMRON Gentle Temp 520 are capacitatea de a memora ultimele 9 masuratori ale temperaturii corporale ale bebelusului dumneavoastra; aveti, asadar, asigurarea tinerii stricte a evidentei variatiei temperaturii.

In plus, acesta este dotat cu un semnal sonor ce anunta inceputul, respectiv sfarsitul masuratorii. In cazul in care va temeti ca nu l-ati oprit, stati fara gija; termometrul este dotat cu inchidere automata dupa doar 3 minute de neutilizare.

#6. Cel mai bun termometru digital, non contact: Termometru digital non contact cu infrarosu

Cel mai bun termometru digital, non contact

Multumita tehnologiei de citire cu infrarosu, Termometrul digital non contact este alegerea ideala pentru bebelusul dumneavoastra.  Acesta asigura citirea temperaturii intr-un mod precis si rapid. In plus, acesta permite si conexiunea de tip Bluetooth. 

Utilizarea lui presupune apropierea de frunte, iar rezultatul va fi returnat pe ecranul LCD luminous in doar cateva secunde. In plus, Termometrul digital non contact permite memorarea ultimelor 32 de masuratori ale temperaturii, ceea ce asigura mentinerea evidentei temperaturii corporale mult mai usor.

Deomeniul de masurare in care poate opera acest termometru este cuprins intre 32 si 42 de grade Celsius, precizia oferita fiind de ± 0.3 grade Celsius. In plus, Termometrul digital non contact este prevazut cu alerta pentru temperatura ridicata, temperatura a carei valoare va fi setata anterior.

#7. Cel mai bun termometru cu infrarosu, in general: Termometru digital cu infrarosu DM300, pentru copii si adulti, mov, Gonga 

Cel mai bun termometru cu infrarosu, in general

Fie ca sunteti in cautarea unui termometru pentru masurarea temperaturii corporale sau pentru masurarea temperaturii unor obiecte si suprafete, Termometru digital cu infrarosu DM300,Gonga este alegerea potrivita. Astfel prin utilizarea multifunctionala, acest termometru va mutumi pana si cei mai exigenti utilizatori. Totodata, datorita masurarii temperaturii fara contact, Termometru digital cu infrarosu DM300,Gonga este potrivit atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Citirea non contact cu infrarosu il face usor de utilizat, indiferent de zona cercetata (fata, frunte, axila, sau corp). In plus, acesta este dotat cu functia Auto off care asigura oprirea automata a termometrului dupa doar 15 secunde de neutilizare. 

Deomeniul de masurare in care poate opera acest termometru este cuprins intre 32 si 42.5 de grade Celsius, precizia oferita fiind de ± 0.2 grade Celsius. Temperatura ambientala de functionare este de 10-40 grade Celsius, ceea ce permite utilizarea lui in orice conditie normala. Singura precizare ce trebuie facuta in legatura cu temperatura de utilizare este in cazul in care temperatura ambientala depaseste semnificativ temperatura de depozitare a termometrului, iar pentru utilizarea corecta a acestui sunt necesre aproximativ 15-20 de minute pentru acomodare.

#8. Cel mai bun termometru cu infrarosu pentru adulti si copii: Termometru digital cu infrarosu CK-T1501, pentru copii si adulti, mov, Gonga 

Cel mai bun termometru cu infrarosu pentru adulti si copii

Termometrul digital cu infrarosu CK-T1501, pentru copii si adulti, mov, Gonga permite citirea temperaturii corporale la nivelul fetei, al fruntii, al fetei, sau chiar la nivelul intregului corp. Cu un domeniu larg de masurare a temperaturii cuprise intre valorile 32-42.5 grade Celsius si o precizie de ± 0.2 grade Celsius, acest termometru se numara printre cele mai acurate termometre. Termometrul poate reda temperatura masurata atat in grade Celsius, cat si in grade Fahrenheit.

Totodata, cu ajutorul acestui termometru, se poate masura si temperatura diferitelor obiecte (apa, laptele pentru copii), in afara de cea corporala. Forma ergonomica ii ofera un aspect placut ceea ce indeamna la utilizarea lui.

Termometrul digital cu infrarosu CK-T1501, pentru copii si adulti, mov, Gonga prezinta, de asemenea, functia Auto off care determina inchiderea automata a termometrului dupa 15 secunde de utilizare. O alta functie importanta a acestui termometru este capacitatea de memorare a ultimelor 32 de masuratori.  

#9. Cel mai bun termometru cu tehnologia Non-contact: Termometru copii non-contact cu infrarosu, Urban Trends ®

Cel mai bun termometru cu tehnologia Non-contact

Daca sunteti in cautarea unui termometru pentru beblusul dumneavoastra care sa fie usor de utilizat, dar sa ofere in acelasi timp rezultate precise, Termometrul non-contact cu infrarosu, Urban Trends ® este alegerea ideala. Dotat cu tehnologie de ultima generatie, acest termometru va va oferi garantia unor masuratori exacte. Gratie modelului ergonomic si a dimensiunii reduse, Termometrul non-contact cu infrarosu, Urban Trends ® indeamna utilizatorul la folosirea lui.

In plus, nu trebuie sa va mai faceti griji stiind ca trebuie sa va treziti copilul noaptea; acest termometru are un ecran cu ilumnare LED suficient de puternic pentru a citi temperatura. In plus, culoarea de fundal a termometrului va varia in functie de temperatura indicata: verde pentru valori normale ale temperaturii, portocaliu pentru valori care depasesc cu putin valorile normale ale temperaturii, si rosu pentru valori ale temperaturii care depasesc cu mult valorile normale.

Desigur ca aceste valori normale sunt unele relative care variaza de la individ la individ in functie de varsta, greutate, gen; rolul culorii termometrului fiind acela de a va oferi informatii referitoare la masurile care trebuie luate.

Totodata, Termometrul non-contact cu infrarosu, Urban Trends ® permite memorarea ultimelor 32 de masuratorii, functie care va usura tinerea evidentei modificarii temperaturii. In cazul in care doriti sa masurati si temperatura altor suprafete, acest termometru este multifunctional; veti scapa, asadar, de grija si costul aferent achizitionarii unui alt termometru.

#10. Cel mai inteligent termometru cu senzor de inalta precizie: Termometru de frunte profesional EasyPix ThermogGun TG2

Cel mai inteligent termometru cu senzor de inalta precizie

Indiferent ca sunteti in cautarea unui simplu termometru pentru beblusul dumenavoastra, sau sunteti o persoana ale carei exigente privind achizitionarea unui termometru sunt greu de satisfacut, Termometrul de frunte profesional EasyPix ThermogGun TG2 este alegerea perfecta. Dotat cu un senzor special, de inalta calitate, acest termometru ofera garantia unei masuratori precise a temperaturii corporale sau a altor suprafete. In ceea ce priveste utilizarea lui, forma sa ergonomica asigura succesul unei utilizari simple, sigure si igienice.

In plus, Termometrul de frunte profesional EasyPix ThermogGun TG2 este dotat cu functia de colorare a ecranului LED in functei de temeratura indicata si de apropierea, sau indepartarea ei de valorile normale. Astfel, ecranul va fi colorat verde pentru valorile considerate normale, portocaliu pentru valori care depsesc putin normalitatea, si rosu pentru valori extreme, indepartate mult de valorile normale. O alta functie a acestui termometru este memorarea ultimelor 32 de masuratori, functie ce faciliteaza tinerea evidentei fluxului temperaturiilor masurate.

Intervalul de masurarare al temperaturii este cuprins intre 32 si 42.9 grade Celsius, rata maxima adminsa de eroare fiind estimata in jurul valorii de ± 0.2 grade Celsius. Trebuie mentionat ca acest termometru, pe langa salvarea automata a datelor masurate, beneficiaza de oprire automata dupa o scurta perioada de inactivitate.

#11. Cel mai bun termometru si higometru: Termometru si higrometru KidsCare DC102

Cel mai bun termometru si higometru

Termometrul si higrometrul KidsCare DC102 este temometrul ideal pentru monitorizarea vigilenta a temperaturii si umiditatii ambientale. In plus, acest termometru este dotat si cu ceas si cu alarma, oferind un design simplu si usor de citit. 

Intervalul de masurare al temperaturii este cuprins intre 10 si 50 de grade Celsius, iar temperatura masurata este redata cu o precizie de ± 1 grad Celsius. In cazul umiditatii, intervalul de masurare este cuprins intre 20% si 90%, precizia datelor oferite fiind de ± 5%. Totodata, Termometrul si higrometrul KidsCare DC102 este dotat cu functia de memorare a temperaturii si umiditatii minime si maxime intregistrate.

Timpul de masurare al temperaturii si umiditatii este unul foarte scurt de doar 30 de secunde. Un alt avantaj al acestui termometru este posibilitatea de a fi asezat pe masa, intrucat are suport de sprijin, sau pe suprafete metalice datorita magnetului cu care este dotat.

#12. Cel mai bun termometru cu timp scurt de masurare: Termometru cu infrarosu medical non-contact digital pentru copii

 Cel mai bun termometru cu timp scurt de masurare

Uitati de grija aferenta timpului necesar masurarii temperaturii cu Termometrul cu infrarosu medical non-contact digital pentru copii. Capabil sa masoare temperatura in doar 0.05 secunde, acest termometru este alegerea potrivita pentru oamenii grabiti. Desigur ca nu este destinat utilizarii strict pediatrice, domeniul de varsta aplicabil fiind inca din prima zi de viata a bebeluslui dumenavostra, dar si pentru adulti. In plus, este un termometru multifunctional, ceea ce permite utilizarea lui atat pentru determinarea temperaturii corporale, cat si a temperaturii diferitelor suprafete.

Termometrul cu infrarosu medical non-contact digital pentru copii poate memora ultimele 32 de masuratori, o functie deosebit de importanta atunci cand doriti sa achizitionati un termometru digital. Intrevalul de masurare a temperaturii este unul larg aceptat, intre 32 si 42.9 grade Celsius. 

#13. Cel mai bun termometru cu cap flexibil in general: Termometru digital OMRON FlexTemp Smart, Flexibi

Cel mai bun termometru cu cap flexibil in general

Termometrul digital OMRON FlexTemp Smart este probabil unul dintre cele mai bune termometre digitale flexibile. Indiferent daca il utilizati bucal, axillar, sau rectal, acest termometru va va oferi informatii legate de temperatura corporala cu o precizie de ± 0.1 grade Celsius. In plus, nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu limita inferioara de varsta pentru care poate fi utilizat, intrucat poate fi folosit inca din prima zi de viata.

In cazul in care termometrul intra in contact cu lichide, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa il stergeti si sa ii permiteti sa se usuce; este rezistent la apa. O alta caracteristica a acestui tip de termometru digital este forma sa cu cap flexbil. Acesta nu va pricinui nici un inconvenient pacientului in timpul utilizarii.

Totodata, Termometrul digital OMRON FlexTemp Smart este dotat cu functia de memorare a ultimei masuratori si cu alerta sonora ce anunta pornirea termometrului si terminarea masuratorii. In cazul in care nu veti utiliza termometrul timp de 30 de secunde, el se va opri automat in scopul economisirii bateriei.

#14. Cel mai bun termometru digital de inalta precizie: Termometru digital cu infrarosu CK-T1501, pentru copii si adulti, mov, Selling Depot 

Cel mai bun termometru digital de inalta precizie

Indiferent daca sunteti in cautarea unui termometru pentru masurarea temperaturii corporale, a altor suparfete (lichide precum apa, sau laptele pentru bebelusi), sau chiar pentru masurarea temperaturii ambientale, Termometrul digital cu infrarosu CK-T1501 va oferi intotdeauna rezultate exceptionale de inalta precizie. Il puteti folosi atat la nivelul fruntii, fetei, sau intregului corp. Totodata, forma ergonomica transforma procesul masurarii temperaturii intr-o operatiune usoara si placuta.

Ecranul LED iluminat permite citirea temperaturii chair si in timpul noptii, nefiind necesar o alta sursa de iluminare. Astfel, puteti verifica temperatura bebelusului dumneavoastra fara a-l trezi, sau deranja. De asemenea, timpul de masurare este unul extrem de scurt, aprocimativ 0.5 secunde.

In cazul in care doriti sa setati o alarma care sa va anunte daca temperatura masurata a depasit o anumita limita, Termometrul digital cu infrarosu CK-T1501 este indicat, deoarece acesta are o functie speciala ce permite acest proces. In plus, temometrul se va inchide dupa aproximativ 15 secunde de neutilizare, functie care permite prelungirea vietii bateriei termometrului. 

#15. Cel mai bun termometru cu durata de viata a bateriilor mare: Termometru copii fara contact TaiDoc TD-1242

Cel mai bun termometru cu durata de viata a bateriilor mare

In cazul in care va doriti sa achizitionati un produs rezistent, pe care sa il folositi timp indelungat, ar trebui sa luati in considerare mai ales acest termometru. Termometrul TaiDoc TD-1242 este dotat cu baterii de inalta calitate care vor asigura functionarea lui pentru aproximativ 3000 de utilizari. In plus, acesta este capabil sa memoreze ultimele 30 de masuratori, ceea ce eficientizeaza tinerea evidentei temperaturilor masurate.

Este un termometru multifunctional; adica permite masurarea temperaturii corporale si a altor suprafete. Precizia cu care sunt redate rezutatele temperaturiilor masurate respecta standardele de precizie: in cazul temperaturii masurate la nivelul fruntii, ± 0.2 grade Celsius (pentru intervalul 35.0 – 42.0 grade Celsius), ±0.3 grade Celsius (pentru intervalul < 35.0 grade Celsius, sau > 42.0 grade Celsius); in timp ce pentru o oarecare suprafata, ±1°C (±2°F). De asemenea, este un termometru rezistent la contactul cu apa.

Ce este important atunci cand cautam termometru bebelusi?

Precizia oferita de termometru

Cea mai importanta caracteristica a unui termometru este precizia masuratorii realizate. Astfel, daca sunteti in cautarea unui termometru pentru bebelusul dumneavoastra, trebuie sa cumparati unul performant, cu o precizie de maxim ± 0.2 grade Celsius. Pentru masurarea temperaturii ambientale, sau a altor suprafete este aceeptata o precizie de pana la ± 1 grad Celsius.

Timpul de masurare al temperaturii

Indiferent daca sunteti in cautarea unui termometru pentru masurarea temperaturii corporale, ambientale, sau a altor suprafete, timpul necesar masuratorii este un factor decisiv in alegerea termometrului potrivit dumneavoastra. Incercati sa achizitionati un termometru a carui durata de masurare este mai mica de 30 de secunde si, astfel, veti economisi mai mult timp.

Capacitatea de memorare a termometrului

Cu siguranta veti fi mai mult decat incantat atunci cand veti afla ca termometrul dumneavoastra este capabil sa contorizeze ultimele masuratori. Acum nu mai trebuie sa va afaceti griji suplimentare in legatura cu tinerea evidentei schimbarilor de temperatura. Termometrele digitale cu infrarosu, spre deosebire de cele digitale cu cap flexibil, permit, de obicei, memorarea unui numar mai mare de masuratori. Iata, deci, un aspect pe care trebuie sa il luati in considerare.

Posibilitatea de utilizare inca din prima zi de viata

Daca sunteti in cautarea unui termometru pentru bebelusul dumenavoastra, trebuie sa va ducumentati in legatura cu varsta pentru care poate fi folosit. O metoda foarte simpla, care va va ajuta, este sa achizitionati un termometru care poate fi folosit inca din prima zi de viata. Astfel, sunteti asigurat ca termometrul achizitionat nu va pricinui nici un inconvenient sau nicio alergie bebelusului dumneavoastra.

Termometru pentu bebelusi – Pareri de pe forum

Claudia Albei

“Un termometru ok cu un pret foarte bun. Eram reticenta fata de termometrele digitale si ramasesem la prietenul vechi mercurul (bine… Acum fara mercur ca nu se mai fac cu mercur) insa dupa lupte intregi cu cel mic sa stea sa-i iau temperatura am zis sa incerc unul digital. Este foarte ok pentru ca ia temperatura foarte repede. Doar apesi butonul si apare temeperatura. Asta este un lucru foarte bun pentru un copil care nu sta sa i se ia temperatura in mod normal. Ca si valori pot sa spun ca sunt foarte apropiate de cel cu “mercur” pe care il consider de referinta. Deci ok. Pana acum ma declar satisfacuta de termo digital.” (Termometru non contact copii JUMPER FR 202, cu infrarosu)

  Stoian Aurelia

“Excelent! Foarte bun. Temperatura este afisata imediat si corect. Am comparat cu alt termometru non contact.” (Termometru cu Infrarosu non contact)

Robert Mihnea

“Am achizitionat acest termometru de curand. Timpul de masurare nu este exact cat promit ei, insa rezultatul este bun; observ concordanta intre masuratorile repetate intr-un interval de timp scurt.” (Termometru digital cu infrarosu CK-T1501)

Valerica Stoica

Un produs ok, se instaleaza si utilizeaza usor, acuratetea este in functie de timpul si locul de masurare, conditiile externe din care a venit persoana masurata (dar acest lucru este pentru toate termometrele de acest fel).” (Termometru digital cu infrarosu DM300).