Cel Mai Bun Multicooker

Lista cu Produse de Top Pentru Cel Mai Bun Multicooker

Cel mai bun Multicooker cu gătire sub presiune: Crock-Pot Express CSC051X

Crock-Pot Express CSC051X este un multicooker revoluționar cu patru moduri de gătire care vă va ajuta să preparați cele mai bune feluri de mâncare!”

Cel mai bun Multicooker inteligent: Tefal Cook4Me CY851130

„Orele petrecute în bucătărie sunt de domeniul trecutului datorită multicookerului Tefal Cook4Me CY851130 care va deveni asistentul dumneavoastră personal când vine vorba de pregătirea meselor!”

Cel mai bun Multicooker cu păstrare la cald: Tefal CY505E30

„Fie că este vorba de păstrarea mâncării la temperatura optimă servirii sau pregătirea felurilor complexe de mâncare, Tefal CY505E30 va accepta orice provocare venită din partea dumneavoastră și vă va asista în pregătirea meselor!”

Alegerile Noastre de Top Pentru Cel Mai Bun Multicooker 

#1. Cel mai bun Multicooker cu gătire sub presiune: Crock-Pot Express CSC051X

V-ați întrebat vreodată ce aparat este perfect pentru a pregăti pâna la 12 feluri de mâncare? Crock-Pot Express CSC051X este aparatul perfect pentru dumneavoastră și veți putea pregăti chiar și feluri mai complicate de mâncare cum ar fi steak-ul american și chilli mexican, dar vă veți putea răsfăța simțurile și cu mâncăruri asiatice sau preparate din comerț care în mod normal ar fi mult mai dificil de preparat acasă, așa cum este iaurtul.

Printre funcțiile acestui aparat se numără și gătirea manuală, gătirea la abur, gătirea lentă, menținerea caldă a preparatelor, gătirea sub presiune sau sautarea. Aparatul este foarte ușor de utilizat, fiind necesară doar selectarea programului de gătire dorit și apăsarea butonului de pornire. Crock-Pot Express CSC051X permite ajustarea presiunii din interiorul vasului dar și a temperaturii acestuia, pentru a vă putea prepara felurile de mâncare respectând rețeta întocmai. Capacitatea acestui multicooker este de 5.6 litri.

#2. Cel mai bun Multicooker inteligent: Tefal Cook4Me CY851130

Tefal Cook4Me CY851130 vine să revoluționeze procesul de pregătire al mâncărurilor așa cum îl știați dumneavoastră! Gata cu orele pierdute în bucătărie, gata cu toate vasele care trebuie spălate după gătit și gata cu rețetele complexe care vă dau bătăi de cap! Veți putea găti la abur, sub presiune, clasic – atât gătire lentă, rumenire cât și fierbere – dar veți putea și să reîncălziți preparate!

Interfața simplă a acestui multicooker include 4 meniuri care sunt foarte ușor de folosit și care vă ghidează pas cu pas pentru a putea naviga prin toate cele 150 de rețete presetate pe care le veți găsi în meniul aparatului. Tefal Cook4Me CY851130 se adaptează automat în funcție de tipul de ingrediente și de greutatea acestora, astfel încât nu va fi necesar să modificați dumneavoastrămanual setările. De asemenea, meniul intuitiv permite alegerea unor rețete și adăugarea lor la favorite, pentru a putea să le găsiți cu ușurință.

#3. Cel mai bun Multicooker cu păstrare la cald: Tefal CY505E30

Pregătirea meselor nu a fost niciodată mai ușoară! Tefal CY505E30 vă va uimi cu rapiditatea cu care va pregăti felurile de mâncare cu cele 25 de programe presetate din software-ul său! Chiar dacă veți dori să pregătiți mâncarea bebelușului, supe, fripturi sau alte feluri de mâncare, acest multicooker vă va asista cu succes!

Tefal CY505E30 are și o funcție de păstrare la cald care garantează menținerea temperaturii optime a preparatului până la 24 de ore. Capacitatea vasului este de 6 litri, fiind potrivit chiar și pentru familiile mai numeroase, iar spatula, recipientul pentru dozarea ingredientelor și coșul de gătire sunt compatibile cu mașina de spălat vase, astfel încât vor fi foarte ușor de curățat!

Prepararea sub presiune va reduce, de asemenea, și timpul de pregătire a preparatelor și nu veți mai pierde timp cu supravegherea preparatelor datorită multicookerului Tefal CY505E30!

Ce este Important Cand Cautam Cel Mai Bun Multicooker? 

Funcțiile sale

Fie că doriți să gătiți un preparat sub presiune, să fierbeți ingrediente sau pur și simplu să le încălziți, multicookerul dumneavoastră ar trebui să fie capabil să se ocupe de toate aceste lucruri în locul dumneavoastră, asistându-vă în pregătirea unor feluri delicioase de mâncare. Atunci când alegeți un nou multicooker pentru gospodăria dumneavoastră, asigurați-vă că acesta este dotat cu funcțiile de care aveți nevoie.

Numărul de rețete pe care le poate pregăti

Funcțiile aparatului pe care îl veți achiziționa influențează și acest aspect când vine vorba de numărul de rețete pe care multicookerul dumneavoastră le poate pregăti. Fie că vorbim de chilli în sos picant, de supe cremă sau de steak american, multicookerul dumneavoastră are presetat un număr de rețete din care puteți alege ceea ce vă doriți să pregătiți, adăugând apoi ingredientele în vasul aparatului.

Capacitatea

Capacitatea multicookerului dumneavoastră este importantă deoarece aceasta vă indică numărul de porții pe care aparatul le poate pregăti. În funcție de numărul de membri ai familiei dumneavoastră, este posibil să aveți nevoie de un multicooker cu o capacitate mai mare, astfel încât să nu fie necesar să pregătiți de mai multe ori același fel de mâncare. Asigurați-vă că alegeți multicookerul perfect pentru nevoile dumneavoastră!

Cel Mai Bun Multicooker – Pareri de pe Forum

Antonia Irimia

„Trebuie să recunosc că gătitul nu este punctul meu forte, însă datorită multicookerului Crock-Pot Express CSC051X se poate bucura și familia mea de preparate exotice, gustoase și deosebite. Se folosește foarte ușor și pot respecta rețetele întocmai, inclusiv temperatura, presiunea și timpul de gătire! Merită toți banii!”

Mirela Despan

„Eu i-am luat mamei mele Crock-Pot Express CSC051X și îmi făceam griji că nu se va descurca să îl folosească, însă chiar nu erau întemeiate grijile mele! Acest multicooker se folosește foarte ușor, trebuie doar selectat programul dorit și apăsat butonul start/stop. Altceva nu are de făcut și uite așa i-am ușurat eu mamei munca în bucătărie!”

Corina Crandea

„Cu Tefal Cook4Me CY851130 gătitul nu mai este o problem pentru mine și nu pot decât să mă bucur de preparatele gătite așa ușor cu acest aparat. Este foarte ușor de folosit, ușor de spălat și îmi reduce munca în bucătărie foarte mult, ce părea înainte o corvoadă, acum este pur și simplu rutina zilnica în care pregătesc ingredientele și apăs un buton – atât de ușor este!”