Cel Mai Bun Gratar Electric

Lista cu Produse de Top Pentru Cel Mai Bun Gratar Electric

Cel mai bun grătar electric în general: Gratar electric Tefal OptiGrill+ GC712D34

Ajută la gătirea alimentelor în funcție de grosime, are 4 setări de temperatură, un program pentru legume congelate și 6 programe de gătit.”

Cel mai ușor de folosit grătar electric: Gratar electric cu timer Tefal Super grill GC451B12

„Se curăță ușor, este util, practic, dar și foarte precis. Mâncarea are un gust delicios și își păstrează frăgezimea indiferent de setare.”

Cele mai multe funcții: Gratar electric Tefal OptiGrill+ GC706D34

Vine cu 5 nivele de gătire, 6 programe automate cu 5 indicatori luminoși și 6 programe automate + funcția dedicată produselor congelate. Gătirea alimentelor nu are cum să nu iasă perfect.”

Alegerile Noastre de Top Pentru Cel Mai Bun Gratar Electric

#1. Cel mai bun grătar electric în general: Gratar electric Tefal OptiGrill+ GC712D34

OptiGrill este un grătar electric inovator pentru nenumărate rețete delicioase. Senzorul automat de gătit reglează automat timpul și temperatura de gătit în funcție de grosimea și numărul de bucăți așezate pe suprafața de gătit. Indicatoarele luminoase din setarea de căldură vă permit să monitorizați procesul de gătire și să pregătiți grătarul după cum doriți. 

Există 6 programe automate de gătit, un program pentru alimente congelate și un mod manual cu 4 nivele de temperatură.

Acest grătar are în plus:

  • Program alimente congelate;
  • Compatibilitate cu mașina de spălat vase: farfurie antiaderentă și tavă pentru colectarea grăsimii.
  • Tavă de colectare a lichidelor de mare capacitate.

#2. Cel mai ușor de folosit grătar electric: Gratar electric cu timer Tefal Super grill GC451B12

Control perfect pentru un grătar delicios acasă!

Veți obține o crustă frumoasă la exterior, dar fraged la interior. Pregătiți tot felul de mâncăruri pentru fiecare ocazie, cum ar fi legume, sandvișuri, pește/pui, carne slabă etc., pentru a se potrivi fiecărui gust.  Datorită modului MAX, vă puteți bucura de grătarul fragil și suculent în același timp.

Are și un cronometru digital. Astfel, puteți alege timpul în funcție de preferințele dvs. Temperatura poate fi reglată în funcție de tipul de carne.

Cu un cronometru digital, puteți alege timpul de gătire după gust, astfel încât să obțineți rezultate rapide. 

#3. Cele mai multe funcții: Gratar electric Tefal OptiGrill+ GC706D34

Primele grătare electrice de la Tefal OptiGrill fac pregătirea grătarului mai ușor ca niciodată. Are o interfață cu 5 niveluri de gătit, 6 programe automatizate și funcții pentru produse congelate. Are și cinci niveluri de gătit și senzori automati  care vă oferă rezultate perfecte și precise, în funcție de gustul dvs. 

Puterea de 2000 W permite un proces de gătit eficient. Placa sub presiune este, de asemenea, detașabilă și poate fi spălată în mașina de spălat vase pentru o curățare ușoară.