Cel mai bun brad de craciun – pareri

Lista cu Produse de Top Pentru Cel Mai Bun Brad De Craciun 

Cel mai bun brad de Crăciun cu aspect natural: Sersimo Christmas Deluxe

„Protejați natura în timp ce vă pregătiți de sărbătorile de iarnă cu acest minunat brad de Crăciun Sersimo Christmas Deluxe!”

Cel mai bun brad de Crăciun natural: Nordmann Premium

„Amintiți-vă cu drag de sărbătorile din copilărie datorită brazilor naturali Nordmann Premium!”

Cel mai bun brad cu suport metalic: Kring Dakota New

„Bucurați-vă un timp îndelungat de bradul de Crăciun Kring Dakota New, ușor de întreținut și instalat!”

Alegerile Noastre de Top Pentru Cel Mai Bun Brad De Craciun 

#1. Cel mai bun brad de Crăciun cu aspect natural: Sersimo Christmas Deluxe

Progresul tehnologic își spune cuvântul și când vine vorba de brazii de Crăciun artificiali cu aspect ultra realist, așa cum este Sersimo Christmas Deluxe! Vă veți putea bucura de toate avantajele unui brad natural, protejând în același timp planeta și ferindu-vă de acele de brad picate și răspândite prin toată locuința dumneavoastră!

Sersimo Christmas Deluxe are o coroană bogată cu 478 de ramuri de o culoare verde închis, apropiată de culoarea naturală a crenguțelor de brad. Bradul acesta se asamblează foarte ușor și înălțimea lui atinge 150 centimetri după asamblare și montarea acestuia în suportul inclus în pachet. Un alt avantaj al acestui brad este faptul că veți putea aranja și dispune crengile sale, modelându-le după bunul plac. 

Având o greutate de numai 7 kilograme, veți putea depozita bradul într-un loc ferit de umezeală și de lumina directă a soarelui după utilizare, deoarece acesta nu va ocupa mult spațiu.

#2. Cel mai bun brad de Crăciun natural: Nordmann Premium

Crescut în pepiniere specializate din Danemarca, bradul Nordmann Premium este unul de calitate superioară, cum rar veți putea găsi în Europa. Bradul acest vă va aminti cu drag de perioada sărbătorilor din copilărie, cu mirosul său specific și coroana sa deasă, piramidală, dispusă simetric astfel încât să vă fie ușor să plasați decorațiile și luminile de Crăciun. Acest brad de Crăciun rezistă până la 6 săptămâni în locuința dumneavoastră.

Soiul este abies nordmanniana, un tip de brad care necesită minim de îngrijire pentru a-și păstra prospețimea. Va fi necesar doar să îl pulverizați zilnic cu apă pe coroană, să evitați sursele de căldură atuci când alegeți locul amplasării acestuia și să aersiți camera o dată pe zi. Nordmann Premium are o culoare verde închis specifică și un aspect lucios, cu vârf rotunjit, iar în creșterea lor nu au fost folosite deloc pesticide sau alte substanțe asemănătoare.

#3. Cel mai bun brad cu suport metalic: Kring Dakota New

Un brad artificial care impresionează prin aspectul său impozant, Kring Dakota New are o înălțime de 210 centimetri, fiind unul dintre cei mai rezistenți brazi pe care îi veți putea găsi în comerț. În fabricarea acestuia este folosit PVC care permite modelarea și aranjarea crengilor după preferințele dumenavoastră, pentru a putea dispune decorațiile simetric. 

Kring Dakota New include în pachetul său și suportul metalic în care urmează să fie montat. Montarea acestui brad de Crăciun se realizează simplu și rapid, într-un timp mai scurt de 10 de minute, iar când vine vorba de strângerea sa, ramurile se pot plia în jurul tulpinii, fiind foarte compact și ușor de depozitat chiar dacă locuiți în apartament.

Diametrul său este de 150 de centimentri, iar pachetul conține un suport și piesele bradului de Crăciun care necesită montare. Culoarea sa este verde închis astfel încât este foarte dificil de diferențiat bradul artificial Kring Dakota New de cei naturali.

Ce este Important Cand Cautam Cel Mai Bun Brad De Craciun? 

Tipul de brad

Problemele de mediu cu care se confruntă planeta noastră ne îndeamnă să ne achiziționăm brazii de Crăciun din surse cât mai sigure, fie din pepiniere specializate cu creșterea brazilor de Crăciun, fie să optăm pentru alternative sigure pentru mediu, cum ar fi brazii artificiali. Datorită tehnologiilor moderne de fabricație, brazii artificiali disponibili în comerț sunt mult mai apropiați ca aspect de brazii naturali, sunt ușor de depozitat și, pe termen lung, ne ajută să economisim și să aplanăm cheltuielile de Crăciun.

Dimensiunile bradului ales

Înălțimea bradului de Crăciun este un aspect foarte important pe care trebuie să îl luați în considerare atunci când achiziționați unul. Înălțimea acestuia trebuie să fie potrivită camerei în care veți decora bradul de Crăciun, iar lățimea coroanei sale trebuie să nu împovăreze atmosfera camerei. Un brad bogat este de dorit, însă aveți în vedere și spațiul de care dispuneți atunci când îl veți decora.

Alte caracteristici specifice

Fie că este vorba despre numărul de piese care trebuie montate în asamblarea bradului, de iluminarea inclusă, de greutatea acestuia sau de materialul din care este confecționat, bradul dumneavoastră de Crăciun poate include mult mai multe funcții moderne care îl deosebesc față de alte modele de pe piață. Materialul din care este confecționat are o importanță deosebită deoarece acesta determină rezistența pe termen lung a bradului dumneavoastră de Crăciun, însă este un criteriu de care depinde și numărul de ace pe care le va pierde bradul după dezasamblarea sa.

Cel Mai Bun Brad De Craciun – Pareri de pe Forum 

Mirela Sabin

„Am luat Sersimo Christmas Deluxe pentru că mi-am dat seama că pe termen lung facem un bine planetei și economisim și niște bănuți. Îl ador, e foarte ușor de instalat, are o coroană bogată și are înălțimea perfectă pentru a fi pus în living atunci când îl așteptăm pe Moș Crăciun!”

Valeriu Stanciu

 „Sersimo Christmas Deluxe a adus foarte multă bucurie în casa mea și mă bucur foarte tare că e așa ușor de instalat și că nu trebuie să mai cumpăr an de an un alt brad de Crăciun. Pur și simplu îl strângem și în anul următor ne putem bucura din nou de el!”

Florentina Ștefan

„Mirosul de brad din casa mea este de neînlocuit în preajma sărbătorilor și de aceea am ales Nordmann Premium! Mi-a plăcut foarte mult să împodobesc acest brad de Crăciun împreună cu copii mei, mi-a adus multă bucurie în suflet!”