Cel mai bun aer conditionat multisplit – Pareri, Forum

Lista cu produse de top pentru cel mai bun aer conditionat multisplit 

Cel mai bun aparat de aer condiționat cu funcție Wi-Fi: Heinner Obsidian 

„Controlul de la distanță al aparatului de aer condiționat nu a fost niciodată mai simplu! Heinner Obsidian este aerul condiționat multisplit perfect pentru gospodăria dumneavoastră!”

Cel mai bun aparat de aer condiționat cu compresor: LG Standard

„ Răcorire rapidă pentru un nivel crescut de confort doar cu LG Standard! Bucurați-vă acum de tehnologia Smart Inverter care răcește spațiile mult mai rapid!”

Cel mai bun aparat de aer condiționat cu funcție de încălzire: Star-Light 

„Căutați un aparat de aer condiționat care poate funcționa și ca dezumidificator? Star-Light  este produsul perfect pentru a putea beneficia și de tehnologia revoluționară 3D Air Flow!”

Alegerile noastre de top pentru cel mai bun aer conditionat multisplit 

#1. Cel mai bun aparat de aer condiționat cu funcție Wi-Fi: Heinner Obsidian 

Minunile tehnologiei se resimt chiar și atunci când vine vorba de aparatele de aer condiționat! Heinner Obsidian beneficiază de o funcție Wi-Fi care, odată configurată și conectată la rețeaua de internet a locuinței dumneavoastră, permite controlul de la distanță al aparatului de aer condiționat.

Tot ce trebuie să faceți este să scanați cu telefonul dumneavoastră mobil codul QR pe care îl regăsiți pe ambalajul aparatului de aer condiționat și să instalați aplicația. Apoi, la simpla apăsare a unui buton, veți putea controla temperatura întregii dumneavoastră locuințe, indiferent de locul în care vă aflați!

De asemenea, acest aer condiționat are și o funcție smart denumită Follow Me în care urmărește temperatura ambientală din proximitatea telecomenzii, astfel încât dacă doriți să fie răcoare într-un anumit punct al locuinței dumneavoastră, aparatul să poată ajusta temperatura până când aceasta atinge valoarea dorită în acea locație specifică.

#2. Cel mai bun aparat de aer condiționat cu compresor: LG Standard

LG Standard este aparatul de aer condiționat perfect optimizat pentru a vă garanta o durată lungă de utilizare, fără a fi necesare reparații sau înlocuirea pieselor. Tehnologia Inverter a compresorului optimizează viteza la care funcționează acesta, astfel încât să se economisească și energie electrică, dar să fie protejată și viața compresorului.

Designul acestui aparat de aer condiționat este unul simplu și elegant, pentru a se camufla perfect în locuința dumneavoastră, trecând astfel neobservat. Funcționarea cu zgomot redus îl face perfect pentru familiile cu copii mici ce necesită somn pentru a se dezvolta optim. Un alt aspect foarte apreciat când vine vorba de LG Standard este instalarea sa deosebit de rapidă și ușoară.

#3. Cel mai bun aparat de aer condiționat cu funcție de încălzire: Star-Light 12000

Nu veți mai avea probleme cu alegerea locului potrivit de instalare al aparatului de aer condiționat odată ce ați ales Star-Light 12000! Tehnologia 3D Air Flow distribuie uniform curenții de aer, direcționându-i atât pe orizontală cât și pe verticală, în așa fel încât nu va fi niciodată deranjant dacă vă situați în proximitatea aerul condiționat.

De asemenea, un alt aspect interesant legat de acest aparat de aer condiționat este funcția sa de auto-curățare care previne acumularea umidității în aparat, prelungind viața acestuia. Acest aer condiționat vine și cu o opțiune de control de la distanță, fiind perfect pentru pregătirea locuinței dumneavoastră, chiar și atunci când vă aflați la locul de muncă! Star-Light  12000 poate răcori încăperea, dar poate și să acționeze în vederea creșterii temperaturii acesteia, având totuși un consum redus și o clasă energetică A+++.

Ce este important cand cautam cel mai bun aer conditionat multisplit?

Clasa energetică

Clasa energetică este un indicator care indică consumul de energie atunci când aparatul de aer condiționat funcționează în parametrii normali. Este de recomandat să achiziționați un aparat de aer condiționat care are o clasă energetică A+++, economisind energie electrică și asigurând un consum minim.

Filtrele aparatului

Filtrele aparate sunt importante pentru îmbunătățirea calității aerului pe care îl respirați. Filtrele ionizante eliberează ioni negativi și pozitivi în aria din proximitatea aparatului care rețin praful, polenul și mirosurile neplăcute. Această funcție este deosebit de utilă în special când este vorba de persoanele cu alergii, deoarece particulele de dimensiuni reduse care declanșează aceste condiții medicale sunt reținute.

Funcția de detecția pierderii agentului frigorific

Această funcție este deosebit de importantă întrucât în cazul în care agentul frigorific se pierde, compresorul se suprasolicită pentru a aduce temperatura camerei la valoarea dorită. În cazul  aparatelor de aer condiționat care au funcție de detecție a pierderii agentului frigorific este oprită automat funcționarea aparatului, pentru a proteja compresorul și alte componente.

Control de la distanță

Minunile tehnologiei se fac simțite și când vine vorba despre aparatele de aer condiționat! Pentru a putea porni aerul condiționat ai nevoie doar de o conexiune la internet și aplicația cu care se controlează aparatul! Fie că vă aflați la birou sau sunteți blocat în trafic, la apăsarea unui singur buton vă puteți pregăti locuința astfel încât să vă puteți bucura de confort imediat cum deschideți ușa!

Cel mai bun aer conditionat multisplit – Pareri de pe forum 

Dorina Popescu

Heinner Obsidian este cel mai bun aparat de aer condiționat pe care l-am achiziționat vreodată! Modern, ușor de integrat în ambientul camerei fără a capta toată atenția, acest aparat de aer condiționat poate fi controlat și de pe telefon și crește confortul casei enorm! Este așa bine să nu mai fie necesar să aștepți o oră până când se răcorește toată casa!”

Sorin Lungu

„Sunt alergic polen și fiecare primăvară și toamnă sunt un chin pentru mine. Heinner Obsidian a fost salvarea mea, cu filtrul său High Density care îndepărtează particulele fine de praf, de polen și alți alergeni, dar și mirosurile neplăcute, răcorind sau încălzind de asemenea, locuința. Pur și simplu nu îmi mai imaginez viața fără acest aparat de aer condiționat!”

Tudor Bălan

LG Standard a întrecut orice aparat de aer condiționat pe care l-am mai folosit înainte! Rapid de instalat, ușor de utilizat, acest aer condiționat este foarte silențios și pot să îl folosesc chiar și atunci când doarme copilul, deoarece nivelul de zgomot produs este minim! LG Standard mi-a schimbat viața și a ridicat nivelul de confort la maxim!”