Cei Mai Buni Ochelari De Condus Noaptea

Lista cu Produse de Top Pentru Cei Mai Buni Ochelari De Condus Noaptea 

Cel mai bun pachet cu ochelari de condus noaptea: SuperSofer Zi+Noapte

„Luminile nu te vor mai incomoda niciodată atunci când conduci, indiferent dacă este zi sau noapte!”

Cei mai buni ochelari de condus noaptea polarizați: Wayfarer SuperSofer

„Cine spune că eleganța nu se poate combina cu utilitatea? Acești ochelari de condus sunt aici să demonstreze contrariul!”

Cei mai buni ochelari de condus noaptea unisex: Nevermore

„Acești ochelari moderni îți protejează ochii și îți conferă un aspect deosebit, complementându-ți perfect outfitul!”

Alegerile Noastre de Top Pentru Cei Mai Buni Ochelari De Condus Noaptea 

#1. Cel mai bun pachet cu ochelari de condus noaptea: SuperSofer Zi+Noapte

Dacă și tu ai avut vreodată probleme privind luminile în timp ce conduceai noaptea sau dacă razele soarelui te stânjenesc atunci când conduci pe timpul zilei, ei bine, SuperSofer Zi+Noapte este exact soluția pe care o căutai! Acest pachet nu numai că include cele două perechi de ochelari, dar și tocuri independente pentru fiecare, astfel încât nu va fi necesar să te îngrijorezi în legătură cu stocarea acestora.

Perechea de ochelari de noapte îți va proteja ochii de farurile puternice ale mașinilor care participă la trafic împreună cu tine, iar ochelarii de zi au lentile polarizate și filtre UV pentru a-ți proteja retina de razele violente ale soarelui. Pachetul conține cele două perechi de ochelari, tocurile de protecție, pânze speciale de ștergere și certificatele de garanție.

#2. Cei mai buni ochelari de condus noaptea polarizați: Wayfarer SuperSofer

Wayfarer SuperSofer vine în ajutorul șoferilor din lumea întreagă cu acet pachet de două perechi de ochelari, una pentru zi – polarizată și cu filtre UV pentru a-ți proteja retina de razele violente ale soarelui  – și una pentru noapte, pentru a te proteja de intensitatea farurilor ce se apropie de pe sensul opus.

Printre specificațiile acestor perechi de ochelari se numără faptul că lentilele lor sunt polarizate, avân o protecție UV 400 împotriva razelor ultraviolete. Ochelarii prezintă, de asemenea, și o tehnologie anti-reflexie.

#3. Cei mai buni ochelari de condus noaptea unisex: Nevermore

Studiile arată că majoritatea accidentelor au loc din cauza faptului că șoferul nu a putut observa fie condițiile drumului, fie pe ceilalți participanți în trafic. Nevermore te vor ajuta să te concentrezi mai bine asupra condusului, eliminând disconforturile create de lumina puternică fie provenită de la alte mașini, fie de lumina naturală a soarelui.

Acești ochelari au o formă modernă de aviator, având lentilele polarizate, cu un filtru de protecție UV de 400. Rama este concepută dintr-un plastic rezistent, dar ușor, astfel încât să nu apară disconfort nici chiar după purtări îndelungate. Pachetul conține două perechi de ochelari, toc de protecție și lavetă de curățare.