Cele Mai Bune Sobe Pe Lemne Ieftine

Lista cu Produse de Top Pentru Cele Mai Bune Sobe Pe Lemne Ieftine 

Cea mai bună sobă pe lemne cu ușă de sticlă: Sobă turn cu 5 rânduri de teracotă

„Încălzirea locuinței dumneavoastră nu s-a făcut niciodată mai ușor decât se face acum datorită acestei Sobe turn cu 5 rânduri de teracotă!”

Cea mai bună sobă mobilă pe lemne: Sobă turn cu 4 rânduri de teracotă

„Eleganță, stil și eficiență – acestea sunt doar 3 din calitățile Sobei turn cu 4 rânduri de teracotă!”

Cea mai bună sobă pe lemne cu plită: Sobă turn cu 3 rânduri de teracotă

„Vreți să pregătiți un ceai în timp ce vă bucurați de căldura sobei din cameră? Sobă turn cu 3 rânduri de teracotă este perfectă pentru dumneavoastră!”

Alegerile Noastre de Top Pentru Cele Mai Bune Sobe Pe Lemne Ieftine 

#1. Cea mai bună sobă pe lemne cu ușă de sticlă: Sobă turn cu 5 rânduri de teracotă

Sobă turn cu 5 rânduri de teracotă este una dintre minunile secolului XXI, fiind construită într-un stil specific sobarilor tradiționali, însă prin procedee moderne în așa fel încât să vă asigure cel mai bun randament termic cu un consum scăzut de combustibil. Designul și culoarea teracotei acestei sobe o fac ușor de integrat în orice gospodărie, indiferent de stilul în care sunt decorate camerele.

Soba turn cu 5 rânduri de teracotă este construită pe un cadrul fabricat din elemente de fier, iar teracota este căptușită cu cărămidă refractară în așa fel încât să fie asigurat cel mai bun randament termic prin transfer de căldură. Soba este recomandată pentru încăperi de cu suprafața până la 15 metri pătrați.

#2. Cea mai bună sobă mobilă pe lemne: Sobă turn cu 4 rânduri de teracotă

Ușor de montat, similară în ceea ce privește construcția cu sobele pe care le cunoaștem încă din copilărie, Sobă turn cu 4 rânduri de teracotă este una dintre cele mai frumoase piese funcționale din locuința dumneavoastră, care cu siguranță va atrage toate privirile invitaților dumneavoastră. Necesitând o montare la podea și având un tiraj natural, această sobă este potrivită pentru a încălzi încăperi de până în 15 metri pătrați.

Sobă turn cu 4 rânduri de teracotă cântărește aproximativ 200 de kilograme și funcționează având drept combustil lemne. Culoarea teracotei este maro, fiind foarte ușor de integrat în orice cameră, indiferent de stilul în care aceasta este construită. Această sobă are o putere nominală de 6.5 kW și un volum al camerii de ardere de 0.025 metri cubi.

#3. Cea mai bună sobă pe lemne cu plită: Sobă turn cu 3 rânduri de teracotă

Dacă sunteți nostalgici după merele coapte pe plita bunicii, aflați că  Sobă turn cu 3 rânduri de teracotă vine acum și cu o plită încorporată pe care o puteți utiliza pentru a încălzi diverse alimente, pentru a prepara ceai sau pentru a coace fructe și legume! Această sobă este fabricată păstrând stilul tradițional al sobarilor, însă folosind procedee de ultimă generație, astfel încât să vă puteți bucura de căldură folosind una dintre cele mai sigure sobe existente pe piața din țara noastră.

Sobă turn cu 3 rânduri de teracotă este construită pe un cadru din elemente metalice, fiind foarte rezistentă și durabilă în timp. Această sobă este potrivită pentru a încălzi încăperi de până în 9 metri pătrați, având un randament ridicat de până la 85% și o putere nominală mare, pentru dimensiunile sale, de 6 kW!

Ce este Important Cand Cautam Cele Mai Bune Sobe Pe Lemne Ieftine? 

Numărul de rânduri

Numărul de rânduri al sobei este direct legat de distribuția căldurii la suprafața teracotei acesteia și de modul în care se realizează transferul de căldură la suprafața sobei. Sobele cu mai multe rânduri de teracotă sunt potrivite pentru încăperi mari, înalte, care necesită sobe mai mari pentru a fi încălzite rapid.

Volumul camerei care urmează să fie încălzită

Dimensiunea camerei pe care urmează să o încălziți cu ajutorul sobei este foarte importantă deoarece acestea determină dimensiunile potrivite ale sobei de care veți avea nevoie pentru a face acest lucru într-un timp optim. Acesta este cel mai important criteriu pe baza căruia se alege soba perfectă deoarece o sobă prea mică nu poate încălzi o încăpere de dimensiuni mari, iar o sobă prea mare implică un consum ridicat și poate deveni chiar periculoasă atunci când este montată într-o cameră prea mică.

Alte caracteristici speciale

Fie că vorbim despre detalii legate de designul sobei, cum ar fi culoarea teracotei sau detalii constructive și funcționale cum ar fi ușa de sticlă sau prezența plitei, toate aceste lucruri sunt de avut în vedere atunci când faceți o nouă achiziție deoarece sobele sunt fabricate pentru a putea fi utilizate un timp îndelugat, de aceea este important să alegeți un model care se potrivește atât gusturilor dumneavoastră cât și designului interior al încăperii.

Cele Mai Bune Sobe Pe Lemne Ieftine – Pareri de pe Forum 

Cătălin Voicea

„Am ales Sobă turn cu 5 rânduri de teracotă pentru că am un spațiu comercial destul de mare anexat gospodăriei mele și este important să îl încălzesc cât pot de bine. Soba aceasta a făcut o treabă minunată, nici nu consumă mult și face față perfect spațiului pe care trebuie să îl încălzească. De asemenea, culoarea este plăcută și nu iese în evidență și niciodată nu mi-am făcut probleme de siguranță de când o am!”

Bogdan Ogretin

Sobă turn cu 5 rânduri de teracotă este unul dintre cele mai bune produse pe care le-am achiziționat pentru casa mea! Calitatea este impresionantă și concurează cu sobele făcute de experții care înaitne se găseau prin sat, dar care din păcate sunt din ce în ce mai rari în ziua de azi! Încălzește foarte bine și nici nu consumă mult, este perfectă pentru mine!”

Aniela Stan

„Am luat Sobă turn cu 4 rânduri de teracotă pentru că este de dimensiune medie și mi-a plăcut foarte mult și designul acesteia. Este foarte eficientă, nu consumă mult și face o treabă minunată când vine vorba de încălzirea locuinței!