Cea mai buna presa pentru struguri – Teasc, Storcator (2021)

Lista cu produse de top pentru presă struguri

Cea mai cuprinzătoare presă pentru struguri: Teasc – presă pentru struguri 40L

„Acționarea manuală a presei și materialele de calitate utilizate în realizarea acesteia asigură o utilizare ușoară a presei și o rezistență sporită. De asemenea, capacitatea de 40L a presei garantează un rezultat sigur și eficient.”

Cel mai fiabil set (zdrobitor struguri + presă struguri): Set Ural 

„Achiziționarea ambelor produse duce la economisirea timpului destinat producerii de vin. Zdrobitorul de struguri are o capacitate de zdrobire de până la 300kg/oră fiind un produs semiprofesional. Produsele sunt confecționate din materiale rezistente și vin însoțite de garanție.”

Cea mai utilă presă pentru struguri:  Vilen 20L

„Capacitatea moderată a presei, precum și greutatea ei, fiind ușor de depozitat în anotimpurile în care nu este funcțională, dar și acționarea manuală a acesteia în condiții de siguranță sunt caracteristici ce dovedesc utilitatea presei. Totodată, cadrul metalic dur asigură durabilitatea presei, fiind prevăzută cu două corpuri cilindrice de inox suprapuse.”

Cel mai eficient set (zdrobitor struguri + presă struguri + foarfece cadou): Set Pandora 

 „Construcția de lemn și metal de calitate a presei, capacitatea mare și acționarea manuală ușor de folosit sunt caracteristici ce fac din această presă o alegere populară. În același timp, zdrobitorul ușor de folosit are o capacitate de până la 350kg/oră, fiind eficient și calitativ. Foarfeca Sailhope oferită cadou este o unealtă ce nu ar trebui să vă lipsească,  având o lamă ascuțită și o greutate de numai 100gr.”

Cea mai compactă presă pentru struguri: Teasc pentru zdrobit struguri 6L

„Dimensiunea mică a presei asigură o acționare manuală ușoară și depozitare fără probleme. Greutatea acesteia este de numai 7kg, motiv pentru care presa este foarte ușor de manevrat.”

Cea mai practică presă pentru struguri: Teasc pentru struguri 32L

„Designul presei asigură o rezistență sporită, având un suport din tablă ambutisată.  Practicitatea presei rezultă din capacitatea mare a acesteia și dimensiunea relativ mică, de doar 45x80cm. În același timp, partea de oțel a presei este vopsită antistatic.”

Cea mai sigură presă pentru struguri: Presă verticală pentru struguri 39L

„Presa are o capacitate de 39 de litri, fiind prevăzută cu două zăvoare ce asigură coșul, pentru o siguranță sporită. Totodată, presa vine cu instrucțiuni de asamblare și folosire, pentru a fi mai ușor de utilizat.”

Cel mai ușor de întreținut set (zdrobitor struguri + presă fructe): Set cu desciorchinător VILEN

„Setul are o greutate mică, fiind astfel ușor de manevrat. Datorită construcției, gustul mustului sau vinului nu este afectat. Produsele sunt confecționate din tablă antirugină, fapt ce reliefează ușurința cu care pot fi întreținute și curățate.”

Cea mai durabilă presă pentru struguri: Teasc presă pentru struguri 30L

„Presa este confecționată din lemn și metal de calitate, asigurând o rezistență sporită și o durată de viață îndelungată. Întreținerea ușoară este garantată, având o greutate de numai 20kg.”

Cea mai performantă presă pentru struguri: Presa Szentkiraly 43L

„Presa funcționează cu acționare prin filet elicoidal, fiind ideală pentru proprietarii de gospodării și ferme mici. În ciuda capacității mari a presei de 43 de litri, are o greutate considerabil mică, respectiv 21kg.”

Cea mai rezistentă presă pentru struguri: Teasc pentru struguri din inox Vilen 15L

„Construită din inox alimentar, presa are o rezistență crescută, însumând două corpuri cilindrice de inox suprapuse. De asemenea, presa are o greutate de 16kg, fiind ușor de manevrat și depozitat.”

Alegerile noastre de top pentru presa de struguri

#1 Cea mai cuprinzătoare presă pentru struguri: Teasc – presă pentru struguri 40L

Cea mai cuprinzătoare presă pentru struguri

Presa pentru struguri se acționează manual, fiind confecționată din materialele de calitate ce asigură o utilizare ușoară și o rezistență sporită. Partea de lemn a presei asigură păstrarea calității gustului, în timp ce partea de oțel vopsit garantează durabilitatea presei. 

Presa are dimensiunea totală de 45x80cm, având diametrul coșului de 35cm și o înălțime de 45cm. Coșul este construit din lemn de esență tare, dispunând de zăvor pentru închidere și blocare. De asemenea, presa este prevăzută cu un disc metalic pentru presare și ax filetat din oțel.

Presa are o capacitate de până la 40L, garantând astfel un rezultat rapid și eficient. Datorită capacității mari, veți reuși să terminați treaba rapid pentru a vă bucura de un pahar de must sau vin alături de familie și prieteni.

Teasc – presă pentru struguri 40L este un produs util pentru orice producător amator de vinuri, fiind acționată manual cu ușurință.

#2 Cel mai fiabil set (zdrobitor struguri + presă struguri): Set Ural 

Cel mai fiabil set (zdrobitor struguri + presă struguri)

Printre cele mai populare produse de acest tip, setul Set Ural oferă un pachet complet pentru obținerea vinului mult dorit. Întrucât zdrobirea strugurilor este esențială anterior presării acestora, setul oferă o variantă sigură și rapidă pentru obținerea băuturii. Achiziționarea ambelor produse duce la economisirea timpului destinat producerii de vin.

Zdrobitorul de struguri are o capacitate de zdrobire de până la 300kg/oră fiind un produs semiprofesional. Datorită materialelor rezistente din care este confecționat (oțel), produsul asigură echilibrul perfect între randament și calitate.

Presa are o capacitate de 35L, confecționată din lemn de calitate superioară și metal pentru o rezistență sporită. Având o înălțime totală de 125cm și un diametru de 320mm, presa este ușor de întreținut și depozitat. De asemenea, produsele vin însoțite de garanție. 

#3 Cea mai utilă presă pentru struguri:  Vilen 20L

Cea mai utilă presă pentru struguri

Capacitatea moderată a presei, de numai 20L este perfectă pentru producțiile mici din gospodărie.  Având o înălțime de doar 54cm, este ușor de depozitat în anotimpurile în care nu este funcțională. Greutatea de numai 17kg reliefează manevrarea fără probleme a presei, oferind o experiență de producere a vinului cât mai simplă și plăcută.

Presa  Vilen 20L se acționează manual, fructificând producția la maxim, întrucât datorită procesului nu foarte dur de presare a boabelor, sâmburii acri nu vor fi zdrobiți, adică nu vor afecta calitatea vinului. Tava de scurgere are dimensiunile de 37x32cm, scurtând timpul necesar pentru obținerea vinului.

Cadrul metalic dur asigură durabilitatea presei, fiind prevăzută cu două corpuri cilindrice de inox suprapuse. Corpul cilindric neperforat are o circumferință de 86cm, iar circumferința corpului perforat este de 81cm. De asemenea, datorită materialului din care este confecționată, presa este ușor de curățat și întreținut.

#4 Cel mai eficient set (zdrobitor struguri + presă struguri + foarfece cadou): Set Pandora 

Antecedent presării strugurilor, zdrobirea acestora este necesară deoarece prin spargerea pieliței boabelor este accelerat procesul de fermentare. Zdrobitor struguri manual Pandora este confecționat din materiale rezistente și este ușor de utilizat. În același timp, zdrobitorul ușor de folosit are o capacitate de pănă la 350kg/oră, fiind eficient și calitativ.

Construcția de lemn și metal de calitate a presei, capacitatea mare de 35kg și acționarea manuală ușor de folosit sunt caracteristici ce fac din această presă o alegere populară. Datorită lemnului de calitate superioară, gustul vinului nu este afectat. Metalul din componența presei este vopsit antistatic, astfel încât durata de viață a presei este una lungă.

Foarfeca Sailhope oferită cadou este o unealtă ce nu ar trebui să vă lipsească,  având o lamă ascuțită și o greutate de numai 100gr. Cu ajutorul acesteia veți executa tăieri fine și precise. Datorită caracteristicilor, foarfeca poate fi utilizată atât pentru recoltarea legumelor și fructelor, cât și pentru tăiatul florilor și strugurilor.

Pentru facilitarea folosirii produselor, acestea sunt livrate asamblate.

#5 Cea mai compactă presă pentru struguri: Teasc pentru zdrobit struguri 6L

Cea mai compactă presă pentru struguri

Dimensiunea mică a presei asigură o acționare manuală ușoară și depozitare fără probleme. Greutatea acesteia este de numai 7kg, motiv pentru care presa este foarte simplu de manevrat.

Datorită dimensiunii mici, Teasc pentru zdrobit struguri 6L poate fi utilizat direct pe masă, beneficiind și de un trepied cu pâlnie de scurgere, ce facilitează colectarea lichidului. Trepiedul este solid, din oțel, oferind stabilitate în utilizare. Dispozitivul este ușor de manevrat, având un tambur cu presare din lemn și un diametru de numai 20cm. 

Coșul presei este confecționat din scânduri de lemn de esență tare ce nu alterează gustul vinului, tratat pentru impermeabilizare. De asemenea, coșul dispune de fixare cu șuruburi. La presare se folosesc două semicercuri și trei dulapi din lemn pentru a facilita presarea strugurilor până la cel puțin 2/3 din înălțimea totală a coșului.

#6 Cea mai practică presă pentru struguri: Teasc pentru struguri 32L

Cea mai practică presă pentru struguri

Designul presei asigură o rezistență sporită, având un suport din tablă ambutisată. Totodată, componența din lemn tare și metal (oțel vopsit antistatic) măresc rezistența acesteia. Având un diametru de 35cm și o înălțime de 45cm, presa are o capacitate totală de până la 32L.

Practicitatea presei rezultă din capacitatea mare a acesteia și dimensiunea relativ mică, de doar 45x80cm. Coșul este construit din șipci de lemn de esență tare, montate pe suport. În același timp, coșul presei dispune de un zăvor pentru închidere și blocare, fapt ce facilitează utilizarea presei. 

Presa Teasc pentru struguri 32L dispune de un disc metalic pentru presare și ax filetat din oțel, pentru o utilizare cât mai accesibilă. Acest produs este util pentru orice producător amator de vinuri, oferind rezultate satisfăcătoare într-un timp scurt, datorită capacității mari și a materialelor din care este confecționat, întrucât gustul vinului nu este afectat.

#7 Cea mai sigură presă pentru struguri: Presă verticală pentru struguri 39L

Cea mai sigură presă pentru struguri

Printre cele mai căutate produse de acest tip, presa are o capacitate de nu mai puțin de 39 de litri, fiind prevăzută cu două zăvoare ce asigură coșul, pentru o siguranță sporită. De asemenea, presa este prevăzută cu bandă de fixare pentru coșul de lemn, disc metalic pentru presare și ax filetat din inox.

Presa este dotată cu trepied înalt cu scurgere de tip gaură, asigurând colectarea simplă a lichidului într-un vas încăpător. Fiind o presă cu acționare manuală, producția este fructificată la maxim prin rotirea manivelei în vederea coborârii discului pe axul filetat, presând astfel strugurii. 

Suportul presei este confecționat din tablă ambutisată, ușor de întreținut, beneficiind de asemenea și de bandă de fixare pentru coșul de lemn. Totodată, presa vine cu instrucțiuni de asamblare și folosire, pentru a fi mai ușor de utilizat.

#8 Cel mai ușor de întreținut set (zdrobitor struguri cu desciorchinător+ presă fructe): Set cu desciorchinător VILEN

Cel mai ușor de întreținut set (zdrobitor struguri cu desciorchinător+ presă fructe)

Setul are o greutate mică, fiind astfel ușor de manevrat. Datorită construcției, gustul mustului sau vinului nu este afectat. Produsele sunt confecționate din tablă antirugină, fapt ce reliefează ușurința cu care pot fi întreținute și curățate.

Setul cu desciorchinător VILEN este extrem de util, întrucât  ciorchinele alterează gustul vinului, conferindu-i o aromă ierboasă și în același timp afectând culoarea vinului, care capătă un aspect tulbure. Prin desciorchinizare, aceste aspecte nu mai reprezintă o problemă. 

Cu o capacitate de până la 25L, presa este confecționată din oțel inoxidabil, fiind ușor curățat. Având o dimensiune totală de 600x400x280mm, presa asigură un proces rapid și calitativ. Pe lângă asta, setul vine însoțit cu o foarfecă profesională pentru recoltarea viei, cadou.

#9 Cea mai durabilă presă pentru struguri: Teasc presă pentru struguri 30L

Cea mai durabilă presă pentru struguri

Presa este confecționată din lemn și metal de calitate, asigurând o rezistență sporită și o durată de viață îndelungată. Suportul presei este fabricat din tablă ambutisată, iar bara de fixare pentru coșul de lemn este realizată din oțel de 1.5mm, reliefând rezistența presei. 

Trepiedul pe care se așază presa este turnat din fontă și are un diametru de 50cm. Coșul presei este realizat din 23 de șipci de lemn de calitate superioară, durabile, securizate cu două zăvoare din oțel pentru închiderea și blocarea coșului. De asemenea, coșul are o adâncime de nu mai puțin de 40cm, fapt ce facilitează presarea unei cantități mari de struguri în același timp.

Dimensiunea totală a cuvei este de 370x400mm, putând fi de asemenea folosită și drept obiect decorativ în crame, baruri sau restaurante. Întreținerea ușoară este garantată, având o greutate de numai 20kg.

#10 Cea mai performantă presă pentru struguri: Presa Szentkiraly 43L

Cea mai durabilă presă pentru struguri

Presa Szentkiraly 43L funcționează cu acționare prin filet elicoidal, fiind ideală pentru proprietarii de gospodării și ferme mici. În ciuda capacității mari a presei de 43 de litri, are o greutate considerabil mică,  respectiv 21kg, fiind ușor de manevrat și întreținut. 

Cu o capacitate de producție de până la 160kg/h, presa oferă un echilibru perfect între randament și calitate. Coșul de lemn nu permite deteriorarea gustului vinului și este prevăzut cu o țeavă de scurgere a lichidului. Diametrul coșului însumează 325mm, iar înălțimea acestuia este de 46mm.

Acționarea manuală prin filet elicoidal fructifică producția, asigurând drept rezultat o cantitate impresionantă de vin, fapt ce reiese și din capacitatea mare a presei. Presa este perfectă atât pentru gospodarii cu ferme mici, cât și pentru producătorii de vin destinat comercializării.

#11 Cea mai rezistentă presă pentru struguri: Teasc pentru struguri din inox Vilen 15L

Cea mai rezistentă presă pentru struguri

Construită din inox alimentar, presa are o rezistență crescută, însumând două corpuri cilindrice de inox suprapuse. Întrucât inoxul alimentar nu ruginește, presa are o mai lungă durată de viață. În afară de asta, cilindrul de inox crește rezistența la presiune.

 Presa Teasc pentru struguri din inox Vilen 15L are o greutate de doar 16kg, fiind ușor de manevrat și depozitat. Cu o înălțime de 46cm și diametru de până la 26cm, presa poate fi folosită direct pe masă. Tava de scurgere are dimensiunile de 37x32cm, făcând ușoară colectarea vinului.

Cadrul metalic dur asigură durabilitatea presei. Discul de presat este de asemenea metalic, având o grosime de 7mm și fiind securizat cu o garnitură de cauciuc. Datorită acestor caracteristici, presa este simplu de curățat și îngrijit.

Ce este important când căutăm presă struguri?

Cel mai important aspect pe care trebuie să îl aveți în vedere atunci când căutați o presă de struguri este calitatea vinului rezultat. Calitatea vinului este influențată de mai multe aspecte, cum ar fi materialul presei, forța de presare, zdrobirea accidentală a sâmburilor.

În vederea obținerii unui gust nealterat al vinului, cel mai recomandat material pentru presă este lemnul, întrucât inoxul poate afecta lichidul în timpul procesului de presare. Forța de presare este de asemenea esențială, deoarece o presiune crescută poate provoca sfărâmarea boabelor de struguri, conferind vinului un gust ușor acrișor.

Atunci când căutați o presă, este esențial să știți ce tip de presă doriți să folosiți. Presele sunt de două tipuri, manuale și hidraulice. Presele manuale fructifică producția la maxim, dar presele hidraulice au o capacitate mai mare de zdrobire, în ceea ce privește timpul de acționare. Înainte de a cumpăra o presă, este necesar să știți care dintre aceste aspecte este mai important pentru dumneavoastră: calitatea și satisfacția muncii sau cantitatea și rapiditatea.

Un alt aspect relevant ce trebuie luat în considerare este mărimea presei, capacitatea acesteia în ceea ce privește cantitatea de struguri pe care îi poate presa în același timp. În funcție de gospodăria dumneavoastră și de scopul producerii vinului (personal sau pentru comercializare), capacitatea presei de care aveți nevoie diferă. Presele mai mici sunt perfecte pentru situația în care aveți o cantitate mică de struguri, întrucât acestea sunt mai ușor de manevrat și depozitat. În situația în care dispuneți de podgorii întregi de vie, este recomandat să optați pentru o presă cu o capacitate mare, pentru a optimiza timpul dedicat presării.

Nu în ultimul rând, trebuie să luați în considerare spațiul de depozitare de care dispuneți. Dacă locuiți la bloc, este necesar să căutați o presă ce poate fi dezasamblată și a căror componente nu ocupă foarte mult spațiu. De asemenea, dacă locuiți la casă este important să aproximați spațiul pe care îl aveți disponibil pentru depozitarea presei în anotimpurile în care aceasta nu vă este de folos.

Presă struguri – păreri de pe forum

Marcela Dorin

„Este o presă bună, nu rămâne spațiu între șipci și forța de presare este foarte bună. Am comandat Teasc – presă pentru struguri 40L împreună cu un zdrobitor și sunt foarte mulțumită de produse.”

Alexandru Pascu

„Am comandat Teasc – presă pentru struguri 40L săptămâna trecută și produsul a ajuns într-un timp foarte scurt. Este foarte util, materialele sunt de calitate și se curăță foarte ușor. Recomand!”

Valentin Marius Dinu

„Am achiziționat Set Ural  și funcționează de minune împreună. Sunt ușor de folosit și caracteristicile de pe site coincid cu cele ale produsului fizic. Sunt foarte mulțumit.”

Natașa Cristian

„Produse de calitate! Faptul că le-am achiziționat împreună, Set Ural mi-a ușurat cu mult munca și timpul alocat producerii vinului a fost unul scurt. Gustul vinului este nealterat, iar capacitatea presei este mare. Am putut să mă bucur de un vin bun în familie, produs chiar de mine. Sunt foarte mulțumită!”

Adrian Vrînceanu

„Eu stau într-o garsonieră, dar m-am întors de la țară cu o cantitate destul de mare de struguri. Am fost plăcut impresionat de faptul că Vilen 20L a putut fi depozitat în magazie, recomand cu încredere.”

Aurelian Oniță

Vilen 20L e perfect pentru noi! Am achiziționat pentru tatăl meu și e foarte mulțumit. Presa este simplu de folosit și ușor de întreținut. Este foarte rezistentă!”