Cea mai buna masina de tocat rosii – Storcator, bulion, separator electric, suc (2021)

Lista cu Produse de Top pentru cele mai bune mașini de tocat roșii

Cea mai puternică mașină de tocat roșii: Mașina de tocat Bosch MFW3X17B

„Această mașină de tocat rosii este perfectă pentru bucătărie, incluzând 3 site diferite, foarte bune atât pentru sucul de tomate, dar și pentru cârnați, fructe sau legume, reușind să mărunțească o cantitate de 2,5 kg pe minut datorită lamelor ei din inox care se rotesc la o putere de până la 2000 W.”

Cea mai bună mașină de tocat roșii cu un design elegant: Mașina de tocat Heinner MG-2100BKSL

„Această mașină de tocat nu numai că are o putere de 2100 W, dar prezintă și 2 tipuri de viteze, funcție reverse și accesorii pentru cârnați si kibbe, toate acestea într-un design elegant și plăcut vizual, realizat din material de calitate, in culori de negru si argintiu care își găsește locul în orice bucătărie.”

Cea mai bună mașină de tocat roșii cu o singură viteză: Mașina de tocat Heinner MG-2100BKWH

„Mașina de tocat Heinner pregătește cel mai bun suc de roșii, cărnați sau kibbe, datorită motorului său puternic de 1200W care asigură o tocare continuă, fără blocare, la un ritm constant, fiind foarte ușor de folosit și curățat, toacă rapid și fără probleme la doar o singură apăsare de buton.”

Cea mai bună mașină de tocat roșii ieftină: Mașina de tocat Star-Light MG-120B

„Mașina de tocat Star-Light include 4 tipuri de accesorii pentru tocat, 3 site, lame din inox și un motor cu o putere de 1400W capabil să mărunțească o cantiate de 1 kg pe minut, toate acestea la cel mai avantajos preț, fără a se pierde din calitate.”

Cea mai bună mașină de tocat roșii cu cele mai multe întrebuintări: Mașina de tocat Heinner MG1500-GR

„Această mașină de tocat, care vine intr-o culoare frumoasă de verde sidefat, este perfectă când vine vorba de prepararea sucului de roșii, dar mai poate fi folosită și pentru mărunțirea cărnii pentru cârnați, chiftele, kibbe sau musaca, toate cu un singur aparat pentru mai mult spațiu în bucătărie.”

Cea mai bună mașină de tocat roșii compactă: Mașina de tocat Bosch MFW2515W

„Această mașină de tocat cu storcător pentru roșii fructe și legume moi, dar și cu pâlnie pentru cârnați, este foarte ușor de curățat, de strâns și de depozitat datorită dimensiunilor ei compacte de 17 cm lungime, 25 cm lățime și 28,5 cm înălțime.”

Cea mai sigură mașină de tocat roșii: Mașina de tocat Bosch MFW2520W

„Mașina de tocat Bosch se gândește la siguranța dumneavoastră fiind dotată cu un cuplaj rapid de siguranță, iar, împreuna cu stabilitatea ridicată datorită picioarelor de spirjin din cauciuc, această mașină de tocat roșii este perfectă pentru bucătărie.”

Alegerile noastre de top pentru mașina de tocat roșii

#1 Cea mai puternică mașină de tocat roșii Mașina de tocat Bosch MFW3X17B

Cea mai buna masina pentru tocat rosii

Mașina de tocat roșii Bosch MFW3X12B este concepută în așa fel încât treburile de bucătărie să fie făcute rapid și eficient, drept prentu care, această mașină de tocat prezintă un motor cu o putere de 2000W, capabil să marunțească o cantitate de 2.5kg pe minut.

Capacitate de mărunțire este valabilă atât la sucul de roșii, dar și pentru alte preparate deoarece această mașină de tocat include un accesoriu pentru cârnați, un storcător pentru fructe și legume, o răzătoare, chiar și un accesoriu de împingere pentru a evita blocarea alimentelor înauntru. 

Mașina de tocat Bosch își găsește locul în orice bucătărie, fiind o mașină foare ușor de folosit și de curățat care poate fi la îndemâna oricui. Iar, datorită întrebuințărilor ei multiple, această mașină de tocat inlocuiește mai multe aparate de bucătărie, economisind spațiu și dând bucătăriei un aer modern, dar și elegant.

#2 Cea mai bună mașină de tocat roșii cu un design elegant Mașina de tocat Heinner MG-2100BKSL

Cea mai buna masina pentru tocat rosii cu design deosebit

Design-ul elegant al mașinii de tocat Heinner MG-2100BKSL este conceput în așa fel încât să își găsescă locul în orice bucătărie. Realizat dintr-un material de calitate, modelul are un aspect plăcut la vedere, negru cu decorațiuni argintii.

Pe lângă aspectul plăcut, această mașină de tocat prezintă un motor puternic de 2100W care poate fi setat la două viteze perfecte pentru tocarea diferitor tipuri de alimente. De asemena, Heinner include și o funcție Reverse pentru o curățare a aparatului mai ușoară, fără desfacere.

Sucul de roșii nu a fost niciodată mai ușor și mai rapid de făcut ca și cu această mașină de tocat care include un accesoriu special pentru roșii, dar si alte 3 accesorii pentru tocat carne, aspecte care fac această mașină de tocat cea mai bună variantă pe care o puteți alege dacă vă interesează aspectul, dar și calitatea.

#3 Cea mai bună mașină de tocat roșii cu o singură viteză: Mașina de tocat Heinner MG-2100BKWH

Cea mai bună mașină de tocat roșii cu o singură viteză

Cu doar o singură viteză, mașina de tocat Heinner MG-2100BKWH este garantată să facă cel mai bun suc de roșii într-un timp record, cu un ritm constant și fără întreruperi datorită motorului ei puternic de 2100W contruit în așa fel încât să ofere cea mai bună siguranță.

Având un raport preț-calitate excelent, această mașină de tocat nu vă va dezagamgi. Datorită tehnologiei sale și a funcției Reverse, blocarea alimentelor înăuntrul mașinii de tocat este exclusă.

Folosirea unei mașini de tocat nu a fost niciodată mai ușoară. Cu o singură apăsare de buton, această mașină de tocat poate să mărunțească carne pentru chiftele, kibbe, să prepare suc de roșii cu ajutor accesoriilor si sitelor speciale, iar datorită motorului puternic si a lamelor din inox, această mașină reușește să toace o cantitate mai mare de un kilogram jumatate pe minut.

#4 Cea mai bună mașină de tocat roșii ieftină: Mașina de tocat Star-Light MG-120B

Cea mai bună mașină de tocat roșii ieftină

Cu un motor de 1400W mașina de tocat Star-Light MG-120B garantează calitate, siguranță și un aspect elegant, toate la cel mai avantajos preț, fiind alegerea perfectă pentru bucătărie. Cu doar o apăsare de buton puteți să preparați amestecuri de carne sau de legume, fără să mai fie nevoie să cumpărați sucuri de legume din comerț pline de conservanți.

Acestă mașină de tocat include 3 tipuri de site din inox de tip mărunt, mediu sau gros, și accesoriile pentru kebab, cârnați și sucul de roșii, iar datorită design-ului inteligent, prezintă spațiu special pentru depozitarea acesoriilor pentru tocat pentru a fi mereu la îndemână, păstrând bucătăria dumneavoastră organizată.

Mașina de tocat Star-Light este ușor de depozitat, iar dacă nu doriți să o țineți la vedere tot timpul, aceasta poate fi pusă în pod, în beci sau în cămară, având o lungime de 34 cm, o latime de 17.5 cm, o înălțime de 17.4 cm și o greutate de 3.44 kg.

#5 Cea mai bună mașină de tocat roșii cu cele mai multe întrebuințări: Mașina de tocat Heinner MG1500-GR

Cea mai bună mașină de tocat roșii cu cele mai multe întrebuințări: Mașina de tocat Heinner MG1500-GR

Prepararea sucului de roșii, cărnii pentru chifteluțe, cârnați, kibbe, musaca, perișoare este posibilă cu ajutorul unui singur aparat, fără mizerie și dezordine, pentru o preparare rapidă și eficientă. Astfel, cu mașina de tocat Heinner MG1500-GR puteți face cele mai gustoase preparate.

De asemenea, deging-ul inteligent al mașinii de tocat Heinner include un cuțit de inox special gândit pentru o bună mărunțire a cărnii și a legumelor fără dificultăți, întrerupere sau blocare, datorită învârtirii sale cu o putere de 1600W printr-o singură apăsare de buton.

Această mașină de tocat rezistă la multă canitate de carne fără să se încălzească sau să se blocheze datorită conectării motorului printr-un sistem metalic cu imbus, care oferă nu numai siguranță, dar și un zgomot redus pentru protejarea urechilor, putând fi utlizată în orice moment al zilei fără grija deranjării vecinilor.

#6 Cea mai bună mașină de tocat roșii compactă Mașina de tocat Bosch MFW2515W

Cea mai bună mașină de tocat roșii compactă

Dacă vă doriți să cumpărați o mașină de tocat, dar știți ca nu o să o folosiți în fiecare zi, atunci mașina de tocat Bosch MFW2515W este perfectă pentru dumneavoastră. Datoriă dimensiunilor ei compacte de 17 cm lungime, 25 cm lățime și 28 cm înălțime, această mașină este foarte ușor de strâns și se poate depozita oriunde.

În ciuda dimensiunii sale reduse, această mașină de tocat are mare putere și o capacitate de mărunțire de 1.7kg pe minut, făcându-și treaba eficient și rapid, fără dezordine și cu cât mai puțin zgomot.

Mai mult decat atât, această mașină de spălat include un storcător pentru roșii, fructe și legume moi, dar și o pâlnie pentru cârnați pentru prepararea mai multor preparate cu ajutorul unui singur aparat.

#7 Cea mai sigură mașină de tocat roșii: Mașina de tocat Bosch MFW2520W

Cea mai sigură mașină de tocat roșii

Cel mai important lucru este siguranța dumneavoastră, de aceeas mașina de tocat Bosch MFW250W are un sistem de siguranță bine gândit  datorită design-ului și piciorușelor cu ventuze ce oferă stabilitate mașinii de tocat pe orice suprafață, dar și datorită cuplajului rapid de siguranță.

În plus, pentru evitarea accidentelor în timpul tocării, această mașină de tocat prezintă un motor SmartPower care nu se blochează, ușor de folosit printr-o singură apăsare de buton. Dezasamblarea, asamblarea, dar și montarea mașinii de tocat Bosch este la fel de simplă și rapidă pentru ca aceasta să fie la îndemâna oricui.

De asemenea design-ul plăcut la vedere, de culoare albă își găsește locul în orice bucătărie făcând această mașină de tocat un obiect ideal de avut în bucătărie sau de a face cadou unei persoane dragi.

Ce este important când căutăm o mașină de tocat roșii?

Puterea motorului

Dacă vă interesează capacitatea de tocare a mașinii atunci putere motorului ar trebui sa fie primul lucru pe care il verificati. O mașină cu un motor puternic va toca mai rapid o cantiate mai mare de roșii sau de carne, dar dacă nu vă interesează viteza tocării, o mașină cu un motor mai slab va toca la aceeași calitate, la un preț mai scăzut. De asemenea o putere mai mare a motorului înseamnă și mai multă gălăgie, lucru care trebuie luat în calcul dacă aveți probleme cu zgomotul.

Mărimea mașinii de tocat

Mărimea nu trebuie să fie importantă pentru toată lumea, dar dacă vă interesează depozitarea mașinii intr-un anumit loc, ar trebui verificate dimensiunile mașinii de tocat înainte de a apărea surprize. O mașină compactă poate fi așezată oriunde când vă doriți, în timp ce o mașină de tocat mai mare va avea nevoie de un loc mai spațios.

Numărul de accesorii incluse

Dacă vă dorți să folosiți mașina de tocat roșii și pentru tocara cărnii pentru alte preparate, atunci ar fi ideal să căutati o mașină de tocat care are cel putin 2 tipuri de site și accesorii atât pentru sucul de roșii dar si pentru cârnați si tocarea cărnii.

Siguranța

Căutarea unei mașini de tocat cu un design sigur care oferă stabilitate și o conectare la priză cu siguranță este cel mai important lucru de verificat când căutați o mașină de tocat. Trebuie asigurat faptul că îndeplinește toate calitățiile necesare fără grija de provocare a accidentelor în bucătărie.

Mașina de tocat – Păreri de pe forum

Moldovan Alexandru

„Am achiziționat Mașina de tocat Bosch MFW3X17B  acum o lună și pot să zic că a mers excelent. Am fost încântat de ea deoarece și-a făcut treaba excelent, fără să se oprească sau să se încălzească. Este prima mașină electrică pe care o am și sunt foarte mulțumit.”

Dobre Carmen

„Am cumpărat Mașina de tocat Bosch MFW3X17B  pentru părinții mei și au fost foarte fericiți. Recomand tuturor, mai ales celor cu buget restrâns care își doresc o mașină de tocat de calitate!” 

Stoica Mihaela

Mașina de tocat Heinner MG-2100BKSL își găsește locul perfect în bucătăria mea. Aceasta vine echipată cu numeroase accesorii care își fac treaba foarte bine, fiind accesoriul de care aveam nevoie pentru a prepara sucul se roșii și cârnații acasă.”

Soceanu Robert

„Raportul calitate-preț este foarte bun! Recomand mașina de tocat Heinner MG-2100BKSL oricui. Toacă foarte ușor și este foarte ușor de utilizat. Își face treaba mai bine decât credeam.” 

Nescu Cristian

Mașina de tocat Heinner MG-2100BKWH este foarte bună. Am cumpărat-o special pentru a face sucul de roșii și merită să ai o asemenea mașină în casă. Mă bucur că am cumpărat-o și o recomand cu drag.”

Călin Costinaș

„Recomand această Mașina de tocat Heinner MG-2100BKWH pentru că are un motor puternic și toacă foarte bine și rapid. Mi se pare că se spală mai ușor decât o mașină obișnuită, iar materialele sunt din calitate. Își merită toți banii.”