Cea mai buna masa de infasat si schimbat bebe – Pret, Pareri, Forum (2021)

Lista cu produse de top pentru cea mai bună masă de înfășat

Cel mai avantajos set (masă de înfășat + cadă de baie): Laura, Pink Hearts

„Setul conține măsuță de înfășat cu cadru de lemn, blat pentru înfășat, saltea și cadă de baie dotată cu furtun de evacuare. Datorită celor două rafturi de care dispune, veți avea accesoriile pentru baie și scutecele bebelușului tot timpul la îndemână. Salteaua inclusă în set este impermeabilă și este confecționată din burete netoxic, fiind ușor de curățat.”

Cea mai practică masă de înfășat: Beaba Camele’o Mineral

„Datorită designului ingenios, măsuța pentru înfășat se poate fixa atât pe cadă, cât și direct pe pătuțul copilului, fiind foarte practică și ușor de utilizat. Masa nu are suport, motiv pentru care este simplu de transportat. Salteaua lavabilă inclusă se poate folosi pe ambele părți.”

Cea mai sigură masă de înfășat: Happy Time

„Masa de înfășat este ușoară și stabilă, dispunând de etajeră pentru schimburi și un compartiment pentru accesorii de baie. Picioarele mesei sunt reglabile, dotate cu roți pentru ușurință în mutare, ce se pot bloca în vederea conferirii unei siguranțe sporite în utilizare. Salteaua pentru schimbare este moale și este prevăzută cu margini anti-cădere.”

Cea mai ușor de folosit masă de înfășat: Masă pentru înfășat

„Măsuța pentru înfășat are o înălțime confortabilă și dispune de un spațiu de depozitare practic și la îndemână, pentru a facilita schimbarea rapidă și în siguranță a bebelușului. Fiind confecționată în totalitate din lemn, este extrem de simplu de folosit, având o sarcină maximă de până la 11 kg.”

Cea mai bună masă de înfășat pentru fete cuminți: Tega Baby roz

„Măsuța de un roz pal plăcut este ideală pentru schimbarea prințeselor din casa dumneavoastră. Marginile mesei sunt ridicate, pentru a oferi siguranță în utilizare, iar una dintre margini dispune de scală de măsurare, pentru a putea monitoriza constant creșterea copilului dumneavoastră. Dimensiunea mesei pentru înfășat este de 50x70cm și poate fi folosită încă de la naștere.”

Cea mai bună masă de înfășat pentru băieți ascultători: Tega Baby mentă

„Proiectată pentru a susține schimbări sigure și ușoare ale scutecului bebelușului dumneavoastră, măsuța are un aspect plăcut și este simplu de utilizat. Datorită designului simplu și compact, masa poate fi folosită cu ușurință în orice circumstanțe, oriunde în casă. Suprafața netedă și lavabilă asigură igiena adecvată pentru siguranța copilului.”

Cea mai ușor de întreținut masă de înfășat: Keep smiling

„Măsuța de înfășat nu are întăritură, fiind moale și asigurând confort sporit pentru copilul dumneavoastră. Acoperită cu folie tip PVC, material delicat cu pielea copilului, masa este practică și ușor de întreținut. Marginile înalte sunt simplu de curățat și dispun de o scală de măsurare a bebelușului. Dimensiunile mesei sunt 70cm lungime și 50cm lățime.”

Alegerile noastre de top pentru cea mai bună masă de înfășat

#1 Cel mai avantajos set (masă de înfășat + cadă de baie): Laura, Pink Hearts

Cea mai buna masa de infasat si cadita baie

Cu ajutorul acestui set, băița va fi o plăcere atât pentru părinți, cât și pentru copii. Grație celor două rafturi incluse, accesoriile vă vor fi mereu la îndemână, împiedicând astfel multiple accidente ce se pot întâmpla cât timp lipsiți pentru a aduna produsele necesare băii. Materialele folosite la confecționarea fiecărui element inclus în set sunt de cea mai înaltă calitate, garantând siguranță. 

Salteaua de înfășat este moale și beneficiază de margini de protecție; suprafața acesteia este impermeabilă și e confecționată din burete special, netoxic. Cada de baie este dotată cu furtun pentru evacuarea apei, putând fi curățată cu ușurință. Setul este prevăzut cu 4 roți, manevrarea acestuia făcându-se cu ușurință chiar și în camere mici.

Roțile sunt dotate cu sistem de frânare, astfel în timpul băii pot fi blocate pentru a oferi siguranță maximă. Setul are dimensiunile de 96x75x54 cm și este fabricat după noile reglementări Europene. 

#2 Cea mai practică masă de înfășat: Beaba Camele’o Mineral

 Cea mai practică masă de înfășat

Masa de înfășat este o piesă de mobilier extrem de practică și necesară pentru camera copilului. Măsuța Beaba Camele’o Mineral are un design ingenios, adaptabil, putând fi fixată atât pe pătuțul bebelușului, cât și pe cadă. De asemenea, datorită compactibilității acesteia, masa este ușor de transportat și utilizat.

Salteaua de pe măsuță este moale, lavabilă și poate fi folosită pe ambele părți, pentru a asigura confortul copilului. Măsuța de înfășat este simplu de curățat și este conformă cu standardele de siguranță. Suportul pentru masă se achiziționează separat.

Grație marginilor ridicate, posibilitatea accidentelor scade considerabil, făcând imposibilă alunecarea bebelușului de pe masă. Designul cu steluțe colorate face ca produsul să fie potrivit atât pentru fetițe, cât și pentru băieței. Grație Beaba Camele’o Mineral vă veți putea schimba copilul cu ușurință și în siguranță, fără să vă faceți griji din cauza murdăririi așternuturilor sau a mișcărilor bruște ale copilului.

#3 Cea mai sigură masă de înfășat: Happy Time

Cea mai sigură masă de înfășat

Măsuța de înfășat pliabilă poate fi folosită din orice loc, fiind extrem de ușoară și simplu de manevrat. Masa beneficiază de un compartiment pentru accesoriile de baie, precum și o etajeră pentru hainele bebelușului. Salteaua pentru schimbat este moale, prevăzută cu margini anti-cădere.

Măsuța este o alegere elegantă și comodă, ce nu ocupă mult spațiu datorită construcției picioarelor sale, ce se pot plia și extinde într-un mod simplu și precis. De asemenea, picioarele mesei sunt reglabile, pe 3 trepte de înălțime și sunt prevăzute cu roți pentru ușurință în transport. Roțile se rotesc până la 360° și sunt prevăzute cu un sistem de blocare, pentru siguranță sporită. 

Materialul în care este îmbrăcată masa de înfășat este durabil și impermeabil, fiind prevăzut cu o curea de siguranță pentru bebeluș. De asemenea, unul dintre pereții măsuței conține o scală de măsurare, pentru monitorizarea înălțimii bebelușului dumneavoastră. 

#4 Cea mai ușor de folosit masă de înfășat: Masă pentru înfășat

Cea mai ușor de folosit masă de înfășat

Dispunând de o înălțime confortabilă pentru schimbarea bebelușului, masa pentru înfășat este o alegere practică pentru fiecare mămică. Masa este prevăzută cu spațiu de depozitare, menit pentru accesoriile necesare schimbării bebelușului, astfel încât nu va trebui să fiți departe de el. Dimensiunile mesei sunt 72cm lungime, 53cm lățime și 87cm înălțime.

Cu o sarcină maximă de până la 11kg, măsuța poate fi folosită cu ușurință încă de la nașterea copilului. Materialul din care este confecționată masa este lemnul, asigurând stabilitate și siguranță în utilizare. Lemnul este vopsit în culori pale, crem/alb, garantând simplitate în folosință indiferent de sexul bebelușului.

Datorită designului simplu, masa de înfășat poate fi transformată într-o poliță de depozitare spațioasă după creșterea copilului. Transformată în poliță, măsuța va beneficia de două rafturi perfecte pentru păstrarea diferitelor obiecte de uz casnic, sau chiar pentru jucăriile și cărțile copilului.

#5 Cea mai bună masă de înfășat pentru fete cuminți: Tega Baby roz

Cea mai bună masă de înfășat pentru fete cuminți

Simplă și compactă, măsuța este ușor de transportat și poate fi folosită oriunde în casă. Marginile mesei de înfășat beneficiază de scală pentru măsurarea bebelușului, pentru a putea monitoriza întotdeauna creșterea copilului dumneavoastră. De asemenea, marginile sunt înalte, asigurând o siguranță sporită. 

Rozul pal și iepurașii imprimați pe masă fac din aceasta un accesoriu plăcut și practic, de care fetița dumneavoastră se poate bucura încă de la naștere. Confecționată din PVC, măsuța este simplu de curățat și întreținut, fiind proiectată pentru a susține schimbări ale scutecului sigure și ușoare.

Cu o dimensiune de 50x70cm, măsuța poate fi folosită până la vârsta de aproximativ 12 luni. Fiind o masă de înfășat tip atașabil, poate fi folosită pe pătuț, pe o masă, pe pat sau pe orice suprafață plană, putând fi apoi depozitată cu ușurință. Tega Baby roz este alegerea ideală pentru părinții care nu dispun de mult spațiu de depozitare și nu doresc să cheltuie mult pe achiziționarea acestui obiect de mobilier.

#6 Cea mai bună masă de înfășat pentru băieți ascultători: Tega Baby mentă

Cea mai bună masă de înfășat pentru băieți ascultători

Măsuța pentru înfășat de un verde mentă, simplu de folosit și foarte practică, este perfectă pentru ușurarea muncii proaspeților părinți. Datorită materialului din care este confecționată, PVC, este ușor de curățat și întreținut, putând fi ștearsă cu o simplă lavetă umedă. Suprafața netedă și lavabilă asigură igiena adecvată pentru siguranța copilului dumneavoastră.

Având o dimensiune de numai 70x50cm, măsuța poate fi depozitată cu ușurință după utilizare. Suprafața măsuței de înfășat este impermeabilă, permițând folosirea acesteia imediat după baia copilului fără a afecta durabilitatea produsului. Masa asigură o durată de viață lungă, putând fi folosită încă de la nașterea copilului până când acesta ajunge la greutatea de 11kg.

Mulțumită tipului mesei, fiind atașabilă și nedispunând de suport cu picioare, produsul este simplu de utilizat și poate fi găsit la un preț accesibil. Tega Baby mentă asigură siguranța bebelușului, având margini ridicate și suprafață igienică. De asemenea, poate fi pusă pe orice suport plat, la o înălțime confortabilă pentru părinți.

#7 Cea mai ușor de întreținut masă de înfășat: Keep smiling

Cea mai ușor de întreținut masă de înfășat: Keep smiling

Acoperită cu folie tip PVC, material delicat cu pielea sensibilă a copilului, măsuța este practică și extrem de ușor de întreținut. Datorită suprafeței impermeabile, masa pentru înfășat se curăță cu ușurință cu ajutorul unui burete sau cu o lavetă umedă. Husa nu conține substanțe periculoase pentru copil, putând fi utilizată în siguranță zi după zi.

Masa are o dimensiune de 50x70cm, margini înalte și suprafață moale, frumos colorată. Datorită aspectului compact, masa poate fi folosită oriunde în casă: direct pe pătuțul copilului, pe o masă sau chiar în baie. De asemenea, lipsa picioarelor asigură o depozitare ușoară și ajustabilitate a înălțimii, în funcție de suportul pe care alegeți să îl folosiți. 

Măsuța pentru înfășat poate fi folosită încă din primele zile de viață ale bebelușului și dispune de centimetru pe una dintre margini, pentru a vă putea măsura copilul după fiecare băiță. Grație culorilor neutre, masa poate fi folosită atât pentru fete, cât și pentru băieți.

Ce este important când căutăm cea mai bună masă de înfășat?

Siguranța în utilizare

Siguranța copilului dumneavoastră ar trebui să fie mai importantă decât orice altă caracteristică. Indiferent de tipul mesei pentru care optați, este esențial ca marginile acesteia să fie ridicate, iar blatul trebuie să fie cât mai lat, pentru a împiedica rănirea copilului atunci când acesta se rotește. De asemenea, prezența unei centuri de siguranță pentru copil este recomandabilă.

Tipul mesei

Există mai multe tipuri de mese din care puteți alege, fiecare având avantajele ei. Masa retractabilă arată ca un corp de sertare, având unul din blaturile suprapuse de deasupra mobil. Acest tip de masă are o structură solidă și nu necesită mult spațiu de depozitare. Masa clasică este un corp de mobilier special conceput pentru înfășarea bebelușului. Blatul mesei clasice este înconjurat de un grilaj scund ce asigură siguranța bebelușului. Masa de înfășat atașabilă este opțiunea perfectă dacă nu dispuneți de spațiu de depozitare. Acest tip de masă constă de fapt într-un blat cu pereți ridicați, ce poate fi utilizat pe orice corp de mobilă cu suprafață plană deja existent în casa dumneavoastră. 

Înălțimea reglabilă

Un alt element esențial în alegerea unei mese pentru înfășat este înălțimea acesteia și posibilitatea de a o regla după bunul plac. Este cunoscut faptul că în urma sarcinii și în primele luni de viață ale copilului, multe mămici prezintă dureri de spate sau chiar afecțiuni lombare. Înălțimea reglabilă este esențială pentru a putea ajusta masa în așa fel încât să nu fie nevoie să vă aplecați, evitând lezarea zonei spatelui.

Mărimea

Dimensiunile mesei sunt extrem de importante, întrucât un blat prea îngust poate afecta siguranța bebelușului și favorizează accidentele. Optând pentru o masă cu blat lat, bebelușul dumneavoastră se va putea mișca în voie, fără a exista riscul lovirii de margini.

Spațiul de depozitare

O altă caracteristică esențială pe care trebuie să o luați în considerare atunci când alegeți masa de înfășat pentru copilul dumneavoastră este spațiul de care dispuneți pentru depozitarea acesteia și cum poate fi folosită după ce copilul va fi prea mare pentru ea.

Accesoriile incluse

Majoritatea măsuțelor pentru înfășat sunt dotate cu diferite tipuri de accesorii. Fie că este vorba de o saltea inclusă sau de rafturi de depozitare menite a păstra la îndemână toate accesoriile necesare schimbării și înfășării copilului, sunt produse practice și utile pentru confortul părinților și siguranța copiilor. În același timp, există mese de înfășat care dispun de cadă de baie cu furtun pentru evacuarea apei drept accesorii incluse. Acest tip de mese sunt extrem de practice, dar trebuie să fiți atenți la materialul din care sunt confecționate și să vă asigurați că sunt impermeabile.

Cea mai bună masă de înfășat – păreri de pe forum

Vișan Alexandru

„Inițial nu am fost de acord cu alegerea soției mele, dar acum că am achiziționat Laura, Pink Hearts mi se pare cea mai bună achiziție pentru copil. Ne oferă un mod rapid și sigur de a îmbăia și schimba copilul, pregătindu-l de somn, toate acestea pe o simplă măsuță! Nu mă așteptam, dar sunt extrem de mulțumit.”

Jalbă Mariana

„Am cumpărat Laura, Pink Hearts pentru fetița mea și e foarte practic. Am totul la îndemână pe rafturile incluse și masa e foarte stabilă. Simt că bebelușul este mereu în siguranță atunci când o folosesc. Recomand!”

Gheorghe Valentina

„Cel mai bun obiect mobiliar din toată casa! Beaba Camele’o Mineral este foarte practică, o montez direct pe pătuț și pot schimba copilul rapid și fără a sta mult timp aplecată. Este o masă foarte ușoară, se mută simplu dintr-un loc în altul și se atașează pe pătuț la fel de ușor.”

Vladimir Tudor

Beaba Camele’o Mineral ne-a venit în ajutor încă din prima zi în care am adus bebelușul acasă. Datorită acestei mese îi facem baie copilului cu ușurință, îl schimbăm și înfășăm în același loc! Masa se curăță foarte ușor după baie, iar salteaua poate fi folosită pe ambele părți. Soția mea e foarte încântată!”