Cea mai buna centrala pe lemne cu gazeificare – Pareri, Forum

Lista cu Produse de Top Pentru Cea Mai Buna Centrala Pe Lemne Cu Gazeificare

Cea mai bună centrală cu funcționare pe peleți și lemne: Thermostahl ECOBIO R30

„Uitați de iernile friguroase și de gerul de afară datorită acestei centrale ușor de folosit și deosebit de eficientă!”

Cea mai bună centrală mixtă:  Burnit WBS AC UB 27 kW

„Confortul casei dumneavoastre nu a fost niciodată mai accesibil așa cum este datorită acestei centrale versatile, ce permite folosirea mai multor tipuri de combustibili pentru alimentarea ei!”

Cea mai bună centrală pe lemne cu gazeificare: Atmos DC 25 S 

„Lasați grija atmosferei plăcute din casa dumneavoastră pe seama acestei centrale cu gazeificare care, cu siguranță, nu vă va dezamăgi!”

Alegerile Noastre de Top Pentru Cea Mai Buna Centrala Pe Lemne Cu Gazeificare 

#1. Cea mai bună centrală cu funcționare pe peleți și lemne: Thermostahl ECOBIO R30

Încălzirea locuinței dumneavoastre nu a fost niciodată mai ușor de realizat, indiferent de temperaturile de afară! Thermostahl ECOBIO R30 este una dintre cele mai versatile centrale pe care o veți putea găsi pe piața. Această centrală poate funcționa având drept combustibil atât peleți, cât și cărbune, sâmburi de măsline sau cereale, dar și lemnele convenționale, combustibilul fiind transportat cu snec angrenat de un motoreductor.

Un ventilator înglobat în construcția acestei centrale asigură aerul necesar arderilor de combustibil, iar silozul de mare capacitate oferă o autonomie crescută a centralei care se poate întinde, în funcție de combustibilul folosit de la 3 la 10 zile. Interfața acestei centrale este una digitală, pentru a fi mai ușor de folosit. 

Centrala Thermostahl ECOBIO R30 este echipată și cu un senzor de gaze arse și detecție prezentă flacără, astfel încât accidentele potfi evitate. Eficiența aceste centrale este una ridicată, prezentând un procent de peste 89%.

#2. Cea mai bună centrală mixtă:  Burnit WBS AC UB 27 kW

Cu siguranță Burnit WBS AC UB 27 kW vă va convinge să lasați deoparte sobele conveționale, în favoarea acestei centrale moderne. Arzătorul universal cu retortă permite utilizarea unei game diversificate de combustibil pentru funcționare acestei centrale, printre care se numără și cărbunii, peleții, pailele și peleții de floarea soarelui, dar și a sâmburilor uscați.

Aceasta centrală include un set pentru punerea ei în funcțiune, set format din : arzătorul cu retortă cu snec, buncăr pentru depozitarea combustibilului, dar și doău detalii din fontă pentru cărbuni și unul pentru pereți. Combustibilul acestei centrale se va aprinde manual, iar printre funcțiile sale deosebite se numără și o supapă de siguranță și un termostat independent.

Controlerul este încorporat și comandă automat procesul de ardere. Centrala Burnit WBS AC UB 27 kW se instalează cu ușurință și este perfectă pentru orice tip de utilizare fiind echipată cu Sunsystem Burnit.

#3. Cea mai bună centrală pe lemne cu gazeificare: Atmos DC 25 S 

Principiul gazeificării este una dintre cele mai noi tehnologii de care ne putem bucura în prezent, fiind tehnologia prin care funcționează și centrala Atmos DC 25 S! Se folosește un ventilator de tiraj pentru a asigura fluxul continuu de aer necesar arderii.

Randamentul acestei centrale este unul ridicat, pentru a asiugra o ardere ecologică a combustibilului, acesta fiind între 83% și 92% în funcție de tipul combustibilului folosit. Bucla de răcire previne supraîncălzirea centralei, fără a risca însă deteriorarea cazanului, iar centrala termică dispune de o funcție de oprire automată după arderea completă a combustibilului. Cazanul acestei centrale nu are tubulatură pentru a fi mai ușor de curățat.

Ce este Important Cand Cautam Cea Mai Buna Centrala Pe Lemne Cu Gazeificare? 

Tipul de combustibil folosit

Când sunteți în căutarea unei centrale, primul lucru pe care trebuie să îl aveți în vedere este tipul de combustibil pe care îl va utiliza această centrală termică. Combustibilii utilizați pot fi de la peleți, la sâmburi sau peleți fabricați din floarea soarelui sau paie, numiți agri-peleți, la lemnele convenționale.

Trebuie să aveți în vedere tipul de combustibil folosit pentru a știi ce randament va avea centrala dumneavoastră, cum va trebui să îi realizați mentenanța și ce tip de combustibil va trebui să achiziționați pentru a putea să o puneți în funcțiune.

Interfața

Progresul tehnologic ne permite să ne bucurăm acum și de centrale termice cu interfețe digitale care facilitează mult utilizarea unui astfel de sistem. Ecranele digitale tactile foarte populare chiar și în rândul centralelor termice și ne permit setarea orelor de funcționare, a temperaturii dorite în locuința noastră și a mai multor astfel de detalii.

Funcții speciale

În funcție de modelul ales, centrala dumneavoastră termică poate fi dotată cu mai multe funcții speciale, unele pentru a vă asigura siguranța în timpul utilizării, iar altele pentru a crește nivelul de confort din locuința dumneavoastră. Alegeți centrala perfectă pentru dumneavoastră în funcțiile de aceste detalii, luând în considerare și intervalul de preț în care vă încadrați,

Cea Mai Buna Centrala Pe Lemne Cu Gazeificare – Pareri de pe Forum 

Nelu Păun

„Am cumpărat de curând centrala Thermostahl ECOBIO R30 și a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată în viața mea! Este extrem de eficientă și nu consumă deloc bine, pe termen lung cu siguranță voi ajunge să salvez bani și această investiție este una de viitor, de care se vor bucura și copii mei!”

Liviu Gherghiniță

„Cu Thermostahl ECOBIO R30 pot să încălzesc toată locuința imediat și îmi place foarte tare faptul că pot folosi mai multe tipuri de combustibil, nu trebuie să mă limitez doar la unul. Se curăță foarte ușor și îmi place tare mult designul său modern, cu interfața sa care facilitează utilizarea. O recomand tuturor, este cea mai bună opțiune disponibilă pe piață.”

Ana Miclea

„Soțul meu a achiziționat de curând Burnit WBS AC UB 27 kW și de când folosim această centrală viețile noastre s-au schimbat. Confortul în casa noastră este la un nivel mult mai ridicat decât înainte și pot să asigur temperatura optimă pentru bebelușul meu, ca să creez toate condițiile necesare unei dezvoltări optime a lui. Economisim și bani pe termen lung, deci acesta este un mare plus!”