Telefon Mobil LG G4 Stylus, Procesor Quad-Core 1.2GHz, IPS Quantum capacitive touchscreen 5.7inch, 1GB RAM, 8GB Flash, 13MP, 4G, Wi-Fi, Android (Titan)

Telefon Mobil LG G4 Stylus, Procesor Quad-Core 1.2GHz, IPS Quantum capacitive touchscreen 5.7inch, 1GB RAM, 8GB Flash, 13MP, 4G, Wi-Fi, Android (Titan)

(6 voturi)

Cod:1262668

Cumpara acum de la:

Pret: 1039Lei

Descriere Telefon Mobil LG G4 Stylus, Procesor Quad-Core 1.2GHz, IPS Quantum capacitive touchscreen 5.7inch, 1GB RAM, 8GB Flash, 13MP, 4G, Wi-Fi, Android (Titan)

Display HD de 5.7 inch cu tehnologia zero-gap touch cu hibrid-cell u00A0 Ecranul dispozitivului LG G4 Stylus este realizat cu ajutorul tehnologiei In- Cell, care reduce numar de straturi ce alcatuiesc un display ajutand la obtinerea unor imagini mult mai clare si o raspunderea la atingerea ecranului mai precisa. Stylus inclus si QuickMemo u00A0 Cu stylus-ul inclus putem lua notite, trage sau edita imaginile in QuickMemo mai natural. Display-ul telefonului LG G4 Stylus are o textura mai densa, care imbunatateste acuratetea si raspunsul tactil. Performante ridicate u00A0 Telefonul LG G4 Stylus ofera o performanta de nivel inalt datorita procesorului puternic Quad-Core de 1.2 GHz. In combinatie cu sistemul de operare Android Lollipop, telefonul se misca in aplicatii exceptional fara nici un timp de asteptare. Difuzor de 1 Watt u00A0 Reda sunetele profunde, joase si inalte foarte clare fara utilizarea unui alt difuzor aditional. Baterie de 3000 mAh u00A0 Bateria de 3000mAh ofera toata energia de care aveti nevoie pe tot parcursul zilei, atat pentru munca cat si pentru distractie. Camera de 8MP cu autofocus u00A0 Prinde cele mai bune momente cu camera foto de 8 megapixeli a lui LG G4 Stylus. Datorita autofocusului cu laser pozele vor fi capturate mai rapid si mai eficient. Ideal pentru selfie u00A0 Cu acest telefon pozele de tip selfie vor fi mai usor de facut. Telefonul recunoaste miscarea mainii, astfel atunci cand doresti sa faci o poza trebuie doar sa inchizi palma iar telefonul recunoaste miscarea si activeaza temporizatorul pentru a captura imaginea. Bara de notificari u00A0 Pentru a verifica ora si unele notificari, pur si simplu glisati degetul de sus in jos pentru a afisa o fereastra de notificare chiar si atunci cand telefonul este in modul standby. Knock Code u00A0 Deblocati telefonul definind un sablon tactil compuns din doua si pana la opt atingeri. Cu peste 80.000 de combinatii posibile, aduce distractia la un nou nivel. Butoane speciale u00A0 LG G4 Stylus vine cu un design revolutionar pe spatele telefonului butoane special integrate pentru o experienta de utilizare intuitiva. u00A0

Parerile utilizatorilor despre Telefon Mobil LG G4 Stylus, Procesor Quad-Core 1.2GHz, IPS Quantum capacitive touchscreen 5.7inch, 1GB RAM, 8GB Flash, 13MP, 4G, Wi-Fi, Android (Titan)

Fii primul care-si spune parerea!