Tableta Smailo Titanius 7, Procesor Quad-Core 1.7GHz, TFT Capacitive touchscreen 7inch, 1GB RAM, 8GB Flash, 2MP, Wi-Fi, Android (Gri)

Tableta Smailo Titanius 7, Procesor Quad-Core 1.7GHz, TFT Capacitive touchscreen 7inch, 1GB RAM, 8GB Flash, 2MP, Wi-Fi, Android (Gri)

(4 voturi)

Cod:1180583

Cumpara acum de la:

Pret: 189Lei

Descriere Tableta Smailo Titanius 7, Procesor Quad-Core 1.7GHz, TFT Capacitive touchscreen 7inch, 1GB RAM, 8GB Flash, 2MP, Wi-Fi, Android (Gri)

Tableta Smailo Titanius QuadPad 7 este o buna partenera de petrecere a timpului liber, poti sa vizionezi filme, sa asculti muzica preferata, sa citesti articole si stiri, sa comunici cu prietenii si familia. u00A0 PREGATITA PENTRU PERFORMANTAu00A0 Procesorul Quad Core de 1,3GHz la pachet cu memoria RAM de 1GB este suficient de puternic sa ruleze toate aplicatiile descarcate din Google Play, magazinul oficial Google. Ai spatiu ca sa iti poti instala programele favorite si sa iti poti copia muzica, pozele si alte documente. Tableta are suport si pentru un card microSD de pana la 32GB, asadar problema spatiului dispare cu desavarsire. u00A0 PREGATITA PENTRU DISTRACTIE Ecranul de 7u201D are dimensiunea optima pentru portabilitate dar, in acelasi timp, iti ofera posibilitatea sa te delectezi vizionand filme sau videoclipuri si sa te relaxezi cu jocuri sau aplicatii.u00A0 u00A0 PREGATITA PENTRU MULTITASKING Sistemul de operare Android 4.4 KitKat aduce imbunatatiri substantiale experientei Android, atat in gestionarea mult mai eficienta a resurselor, cat si in personalizarea tabletei dupa bunul plac al utilizatorului.u00A0 Tableta vine preinstalata cu cele mai utile aplicatii de socializare si comunicare (Facebook si Skype) ca sa poti tine legatura cu prietenii, sa fii la current cu tot ce se intampla in mediul online sau de video sharing (YouTube). Aplicatia Kingsoft Office este ideala pentru cei care obisnuiesc sa foloseasca intens documente de tip Word, Excel sau PowerPoint. Indiferent de locul in care te afli, activitatea ta nu va fi afectata.u00A0 u00A0 u00A0 u00A0 PREGATITA DE DRUM Tableta Smailo Titanius 7 suporta o varietate mare de formate audio si video. Vezi filme si programe TV preferate printr-o conexiune WiFi. Cu ajutorul cablului OTG inclus in pachet poti conecta tableta la un modem extern pentru conectare la Internet, mouse, memory stick sau husa cu tastatura.u00A0 Dispozitivul are un design compact, cu colturi rotunjite si e suficient de usor ca sa il poti lua cu tine pretutindeni, fie ca mergi la scoala sau la birou, in excursii sau la intalniri de afaceri.

Parerile utilizatorilor despre Tableta Smailo Titanius 7, Procesor Quad-Core 1.7GHz, TFT Capacitive touchscreen 7inch, 1GB RAM, 8GB Flash, 2MP, Wi-Fi, Android (Gri)

Fii primul care-si spune parerea!