Tableta eSTAR Zoom HD, Procesor Quad-Core 1.2GHz, HD Capacitive touchscreen 9inch, 1GB RAM, 8GB Flash, Wi-Fi, Android (Negru)

Tableta eSTAR Zoom HD, Procesor Quad-Core 1.2GHz, HD Capacitive touchscreen 9inch, 1GB RAM, 8GB Flash, Wi-Fi, Android (Negru)

(6 voturi)

Cod:1348995

Cumpara acum de la:

Pret: 349Lei

Descriere Tableta eSTAR Zoom HD, Procesor Quad-Core 1.2GHz, HD Capacitive touchscreen 9inch, 1GB RAM, 8GB Flash, Wi-Fi, Android (Negru)

Ecran u00A0 eSTAR ZOOM HD QUAD CORE are un ecran de 9-inch care este perfect pentru a vedea imagini si a te bucura de videoclipuri. Suplimentar, rezolutia 1024 x 600, cu tehnologie touch screen 5-puncte, asigura imagini vii. Sistem de operare u00A0 Tableta ruleaza sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Cu acest sistem de operare aveti asigurate actualizari automate de software (OTA) si abilitatea de a instala unele din milioanele de aplicatii disponibile in Google Play. Viteza si capacitate u00A0 eSTAR ZOOM HD QUAD CORE este dotat cu un procesor quad-core Boxchip A33 Cortex A7 1.2 GHz si un procesor grafic dual-core Mali-400 MP2. Aceste componente asigura o operare rapida si fluenta a tabletei. Memorie u00A0 Produsul este dotat cu 8GB spatiu de memorie interna si 1GB memorie operationala (RAM). Aceasta inseamna ca tableta poate stoca cu usurinta sute de imagini si fisiere audio. Daca ai nevoie de spatiu suplimentar, tableta este echipata cu slot pentru card de memorie Micro SD, asa ca poti instala oricand un card de memorie de pana la 32GB. Doua camere u00A0 Tableta este dotata cu doua camere integrate, una de 2 MP in spate si una de 0.3 MP in fata. Desi rezolutia nu este foarte mare, este suficienta pentru a captura momentele memorabile ale vietii, precum si pentru a comunica cu prietenii pe Skype. Conectivitate u00A0 Tableta eSTAR ZOOM HD QUAD CORE este dotata cu conexiune WiFi, permitand conectarea la internet oriunde gasesti o retea activa. Suplimentar, folosind un conector Micro USB, te poti conecta cu usurinta la alte dispozitive. Produsul este dotat cu o baterie de 4000 mAh, care asigura energie mai mult decat suficienta pentru a te asigura ca ai tableta incarcata oriunde ai merge.

Parerile utilizatorilor despre Tableta eSTAR Zoom HD, Procesor Quad-Core 1.2GHz, HD Capacitive touchscreen 9inch, 1GB RAM, 8GB Flash, Wi-Fi, Android (Negru)

Fii primul care-si spune parerea!