Camera Video de Actiune Evolio iSmart, Full HD 1080P, 12 MP, Wi-Fi, Carcasa waterproof inclusa (Argintie/Neagra)

Camera Video de Actiune Evolio iSmart, Full HD 1080P, 12 MP, Wi-Fi, Carcasa waterproof inclusa (Argintie/Neagra)

(5 voturi)

Cod:1397667

Cumpara acum de la:

Pret: 349.9Lei

Descriere Camera Video de Actiune Evolio iSmart, Full HD 1080P, 12 MP, Wi-Fi, Carcasa waterproof inclusa (Argintie/Neagra)

Camera video sport iSmart PRO, Full HD 1080P, Wi-Fi, HDMI iSmart PRO este o camera video de actiune, ultracompacta si rezistenta la apa, care poate filma Full HD 1080p cu 30 de frame-uri pe secunda. Filmeaza la rezolutie Full HD iSmart PRO este camera video sport ultracompacta care poate filma Full HD 1080p cu 30 de frame-uri pe secunda. Camera poate inregistra si imagini la 60 de frame-uri pe secunda in rezolutie HD 720p. Camera Sport de la Evolio dispune de un display de 1,5 inch si o baterie de 900 mAh, suficienta pentru 90 de minute de filmare neintrerupta. iSmart PRO poate face si fotografii fiind echipata cu senzor optic de 12MP. Functie Wi-Fi iSmart Pro poate fi conectata la smarphone sau tableta prin conexiunea Wi-Fi, putandu-se astfel urmari pe aceste dispozitive, ce filmeaza camera, in timp real sau poate stabili exact momentul in care utilizatorul doreste sa filmeze sau sa fotografieze. Camera este compatibila cu orice dispozitiv Android sau iOS. Conectivitate si Rezistenta la apa Camera Evolio dispune de cea mai larga conectivitate in segmentul sau avand atat conexiune USB, HDMI cat si Wi-Fi. Portul pentru MicroSD suporta card de pana la 32GB pe care poate sa inregistreaze 240 de minute in rezolutie FullHD si pana la 320 de minute in rezolutie HD. Carcasa waterproof ii confera rezistenta la umiditate fiind ideala si pentru sporturile practicate in apa. Kit complet de accesorii iSmart PRO indeplineste aceleasi functii si are aceiasi gama de accesorii ca si o camera de tip GO-Pro putand fi utilizata atat sub apa , pe bicicleta , motocicleta sau masina, datorita accesoriilor special concepute pentru aceste tipuri de filmari. Pachetul include: camera, carcasa rezistenta la apa, alimentator, cablu microUSB, carpa pentru curatare, accesorii de prindere.

Parerile utilizatorilor despre Camera Video de Actiune Evolio iSmart, Full HD 1080P, 12 MP, Wi-Fi, Carcasa waterproof inclusa (Argintie/Neagra)

Fii primul care-si spune parerea!